2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu salonum efendim, malumunuz hala halısı yok, ama bir o kaldı, bir de tablo-vazo ıvır zıvır...

fotoraf0249.jpg

Bu aşağıdaki da yatak odam, buranın storunu getirmeyi unutmuşlar, aslında arkasinda koyu gri bir stor olacak.

fotoraf0247.jpg

Ve son olarak mutfağım...

fotoraf0244j.jpg

zevkli insanın hali başka oluyoo valla bayıldım canım güle güle kullanman dileğiyle ..

sanırım ilk yorum benden olacakk :dilcikar:

bide komple fiyat istiyorumm

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Gece güle güle kullan cnm,mekanizmalı perdelerinle bol enerji ve kolaylıklar dilerim.:)

geceyim bayıldım vallahii perdelerine yaaaa harika duruyolar:)))))))))))

bende katlamalı perde düşünüyorum ama kullanışlı mı bilmiyorumm:))

sen kullan bize söleo lur muuuuuuuuuuu

ayyy cok sağol canım, bi yatak odasına sonradan pişman oldum, bildiğin tül yapsaydım ya dedim. Her sabah aç-kapa bunları... Bir de cam açıkken içersi hep görünecek...

Komple fiyat derken perdelerin değil mi? Mobilyaları falan da istiyor musun?

Yatak odası (katlamalı+stor+ip), salon (katlamalı+stor+fon - resimde görünmeyen bir de balkon kapısı var, oranın da fonu,storu, perdesi dahil) ve mutfak (sadece tül) toplam 1450 tuttu. Linensten aldım. %50 indirim varken...

geceyim bayıldım vallahii perdelerine yaaaa harika duruyolar:)))))))))))

bende katlamalı perde düşünüyorum ama kullanışlı mı bilmiyorumm:))

sen kullan bize söleo lur muuuuuuuuuuu

Canım mısranın da ima ettiği gibi pek kullanışlı gözükmüyorlar, salon çok önemli değil de, bence yatak odasını klasik tül yaptır, ben dün akşam biraz üzüldüm katlamalı oldu diye...

güzel günlerde kullan cnm
fiyatını öğrensek birde

Toplam 1450 canım, yukarda yaptım detaylı acıklama...

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Gece güle güle kullan cnm,mekanizmalı perdelerinle bol enerji ve kolaylıklar dilerim.:)

Çokkk sağol mısracım :)

Canım mısranın da ima ettiği gibi pek kullanışlı gözükmüyorlar, salon çok önemli değil de, bence yatak odasını klasik tül yaptır, ben dün akşam biraz üzüldüm katlamalı oldu diye...

üzülme canım keyfini çıkarmaya bak:)
yatak odasını düz tül düşünüyorum bende salon ya katlamalı yada ip perde olacak:))

Back
X