2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ben de ip düşünüyordum salonu, perdeci camın altında petek varsa kötü duracağını söylediği için yaptırmadım, aklında olsun...

canım bayıldım güle güle kullan benimde salon yatak odası oturma odası böyle ben mutfağıda store yaptırdım ayy benimkilerde gelsede çeksem

ben ipi oturmas odasına yaptırdım köşe takımı kırmızı olduğu için perde beyaz ipler kırmızı

sen gittinmi bakayım gelinlikçiye geçengün gidecekdiniz

canım hayırlı olsun resimlerini bekliyorumm:)))
benim oturma oda koltuklarımda kıpkırmızı:)))))
halı bulmak iişkence şuan için:((

c.tesi gittik canım gelinlikçiye ölçü verdimm sonunda:))))))))))))))

canım hayırlı olsun resimlerini bekliyorumm:)))
benim oturma oda koltuklarımda kıpkırmızı:)))))
halı bulmak iişkence şuan için:((

c.tesi gittik canım gelinlikçiye ölçü verdimm sonunda:))))))))))))))

canım bizimkilerde kıpkırmızı kaşmirde çok güzel bi halı var onu aldık tavsiye ederim beyaz üzerine kırmızı

canım kaşmir sibel serisinde bi halı var onu almak istiyorum ama beyaz ağırlıklı olduğundan korkuyorum oturma odasında :((

Canım harika bir halı,tüyleri ipek gibi dokunasın geliyor sürekli,tavsiye ederim:)

Rasibacım sen hangsini aldın,benim yatak odasındakinden mi acaba?

Tesekkür ederim, seninkiler ne zaman gelecek rasiba, bi de ne zaman bitiyor evdeki tadilat.

canım tadilet bitti sadece spotlar ve prizler takılacak dün koçtaşa gittik spotları almaya tavan ve nişler için inanmıyacaksınız bende inanamadım 500 milyon tuttu kafayı yedim ama mecburen aldık tabi

Geldim kızlar herkese günaydınn
geçmişi okuyamadım haberiniz olsun
nasılsınız?

KOÇ
Sevgili Koçlar saat 02:19 itibariyle Balık burcunda ilerleyen Venüs ile yöneticiniz Mars gezegeni gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Bu oluşum, sevgi, şefkat hislerinizin yükselişi, dünyanın kuralları, yasaklarına rağmen içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yoğunlaştırıcı bir etki yaratabilir. Huzur ve güvenliği en fazla hissetmek istediğiniz alan iş ortamınızdır. Hem maddi hem de manevi açıdan açıdan bağlantınız olan kişilerle aranızdaki ilişkiye özen göstermeniz halinde faydalar görmeniz mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlara karşı ılımlı, sevgi dolu oluşunuz, sizi onların gözünde farklı bir kişi haline getirebilir. ıçinizdeki sevgi gücü artacağından moral duygunuz da otomatik olarak yükselir ve eğer sağlık problemleriniz varsa bu dönemde azalmaya başlar.

Daha önceden bir türlü anlaşma zemini bulamadığınız kişilerle, problemleri ortak olarak çözmeye çalışmanız mümkün olabilir. Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, karşınıza çıkan teklif yada kişiler konusunda acil karar vermemeniz, iyice incelemenizdir. Herşey göründüğü gibi olmayabilir. Saat 17:09 itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, fiziksel yönden aktif hale gelmenizi, dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Enerjiniz yükselmeye başlar ve cesaret duygunuz ön plandadır. Çekiciliğiniz, karşı cins üzerinde etkili olmasını sağlar.

BOĞA
Sevgili Boğalar, saat 02:19 itibariyle yöneticiniz Venüs ile aktivite gezegeni Mars gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Balık burcunda ilerleyen yöneticiniz Venüs, sevgi, şefkat ve ruhsallığın ön planda olduğu beraberlikler açısından gayet etkilidir. Sizin gibi tutku yönü güçlü, cinselliği yüksek kişiler bu oluşum altında, aşkta romantizm olgusunu ön planda tutabilir, sınırsızlık özlemi içinde gerçek dünyanın kurallarından uzak bir ilişki yaşamak isteyebilirler. Yalnız bu enerji altında beraber olduğunuz kişiyi ve yaşadığınız ilişkiyi fazlaca idealize edebilirsiniz. Oysaki onun da, sıradan kişiler gibi yanlışları, eksikleri olabilir. Fakat siz bütün bunları görmekten yana değilsinizdir. Bu enerji sanatla alakalı işlerinizde verimli bir gün geçirmenizi sağlayabilir.

ılham gücünüz artabilir, olumlu çalışmalara imza atabilirsiniz. ılişkiler genel anlamda herhangi bir ortamda paylaşılan aktiviteler sayesinde kurulabilir. ılişkisi olanlar, birbirleriyle ortak paylaşım içinde olmaya özen göstermelidirler. Sosyal faaliyetlerinizde vericilik ve cömertlik ön plandadır. Çevrenizdeki insanlara yardımcı olma hissiyatınız yükselebilir. Saat 17:09 itibariyle Ay gezegeninin Koç burcunda ilerlemeye başlaması, duygusal konularda kendinize dönük düşünmeniz anlamına gelebilir. Gerek iş gerekse özel hayatınızla ilgili konular kafanızın içini kurcalayabilir. Aktif olma ihtiyacınız yoğunlaşır. Fakat bazı durumlar nedeniyle beklemede kalmanız gerekmektedir.

ıKıZLER
Sevgili Yengeçler, saat 02:19 itibariyle aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs ile aktivite gezegeni Mars gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Bu enerji, hayatın lezzetini, güzelliklerini, başarısını ve mutluluğunu hissetmenizi ve diğer insanlarla kaynaşmanızı sağlayıcıdır. Saat 16:45 olana dek sizleri etkisi altında tutacak olan bu enerji, inancınızı yükselttiği gibi, çevrenizle kucaklaşmanızı da sağlayabilir. Bu oluşum altında, merhamet duygunuz daha da fazla yoğunlaşacağından, çevrenizdeki insanları kardeşçe kucaklamanız, sadece kendi görüşleriniz doğrultusunda düşünmek yerine, diğer fikirlere de saygı duymanız, tahammül etmeniz mümkündür. Hassas ve romantik hisleriniz ilişkinizdeki paylaşımı güçlendiricidir. ılişkisi olmayanlar açısından yeni tanışmalar mümkün olsa da, bu enerji kısa süreli olduğundan sağlam bir temel kurmak zor olabilir.

Hatta bazı kişiler hakkında yanıldığınızı düşünmeniz bile mümkün olabilir. O yüzden, yeni tanışmalarda hemen umuda kapılmamanızı, karşınızdaki kişiyi iyice incelemenizi öneriyorum. Bunun dışında, zihinsel açıdan dinlendirici, sanatsal becerilerinizi güçlendirici, hayatı daha farklı bir şekilde hissetmenizi sağlayan bu oluşum sayesinde gündüz saatlerini hoş bir şekilde geçirmeniz mümkündür. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, ailevi konularda ve sorumluluklarınızla ilgili olarak daha dikkatli davranmanızı gerektiricidir. Kimi anlarda üzerinizdeki baskı nedeniyle agresif tavırlar gösterebilirsiniz. Sakin olmakta fayda vardır.

ASLAN
Sevgili Aslanlar saat 02:19 itibariyle aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs ile istek gücümüzün astrolojik temsilcisi Mars gökyüzünde kavuşmuş olacaklar. Bu enerji gün boyu, yeteneklerinizi güce dönüştürmenizi sağlayacak konularda girişim ve yenilenme isteği getirse de, kısa süreli olduğundan açıkçası çok etkili olmayabilir. Eş veya aile destekli paralar konusunda umutlanmanızı sağlayabilir. Bunlar pek yüksek meblağlar değildir fakat bir parça olsun rahatlamanızı sağlayabilir. Yaptığınız bir çalışmanın karşılığını almanız mümkündür. Bu enerji altında günlük aktivitenizde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir. ıyimser düşünmek sıkıntılara yol açabilir.

ıhtiyacınız olsun veya olmasın bütçenizi sarsacak alışverişler yapmamanızı önerebilirim. Ayrıca bu enerji altında, kendinizi güzel veya çekici gösterme arzunuz yoğunlaşabilir. Cinselliğe bakış açınızda, sevginin önemi oldukça yüksektir. Sevmediğiniz veya sizin için bir anlam ifade etmeyen bir insanla yakınlaşmanız mümkün değildir. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni fikirlerinizi dış dünyada ifade edebilmeniz açısından etkileyicidir. Yolculuklar, girişim ve her türlü aktivitede liderlik gücünüzü göstermeniz kolaylaşabilir.

BAŞAK
Sevgili Başaklar saat 02:19 itibariyle Venüs ve Mars gezegenleri aynı derece içinde kavuşmuş olacaklardır. Bu oluşum, karşı cins üzerinde büyülü bir etki bırakmanızı, girdiğiniz her ortamda gözlerin üzerinize çevrilmesini sağlayabilir. Ruhunuzun doyum ihtiyacı yükseleceği gibi, her olaydan kendinize bir ders çıkarmanız da mümkündür. ınsanları uzlaştırıcı ve uyum duygusu içinde bir araya getirici tavırlarınız, başkalarının gözünde sizi yüceleştirebilir. Siz bu enerjinin sayesinde sorunlarınızı çözüme kavuşturma konusunda daha iyimser düşünebilirsiniz. ılişkisi olmayan Başaklar, bu enerji altında, karşı cinsle olan temaslarında şefkatli, iyimser yaklaşımlar içinde olabilirler. Beraberliği olanlar ise, partnerleriyle uzlaşı içinde olmaya gayret gösterebilirler. Yeni bir ilişkinin sağlam temelli olarak kurulmasında pek etkili olmayan bu enerji, sadece günün olumlu duygular içinde geçirilmesini sağlayıcıdır. Bu yönüyle düşünürsek tabi ki moral duygunuz üzerinde iyi bir tesir yaratabilir.

Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, gerçeklerden uzak düşünmemeniz, iyi niyetinizi ne olursa olsun belirli bir sınırda tutmaya çalışmanızdır. Özellikle ilişki konusunda ani kararlar vermemeniz faydalıdır. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni maddi ve manevi paylaşım konularında bencil düşünmenize neden olabilir. Kendi çıkarlarınızı daha fazla önemsemeniz anlamına gelebilir. Bu durumun bilincinde olarak kendinizi ayarlarsanız büyük bir sorun çıkmayabilir

TERAZı
Sevgili Teraziler, saat 02:19 itibariyle yöneticiniz Venüs ile Mars gezegeni gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Balık burcunda gerçekleşecek bu oluşum, aşk hayatınızla ilgili konularda, göz önünde olmaktan ziyade, gizlilik içinde hareket etmeye özen göstermeniz anlamına gelebilir. Bu oluşum altında kısa süreli platonik bir aşk yaşama hevesiniz yükselebilir. Sevgi olgusu gözünüzde oldukça değerlenebilir. Size hayatı renkli ve güzel gösterebilecek bir aşka özlem duyabilirsiniz. Yasak ilişki yaşama hevesi veren bu enerji, kısa süreli fakat son derece masum bir kaçamağın göstergesi olabilir. Sevgi ve güzellikleri kendi içinizde hissedip, bunu karşınızdaki kişiye sıcak bir biçimde sunmanız gayet kolaydır. Romantik hisleriniz yoğunlaşabilir. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda hassas davranmanız mümkündür. ılişkisi sağlam temellere dayanan çiftler, birbirlerine karşı gayet şefkatli, ilgili davranabilirler.

Sanal aşklar yaşanmasına da neden olabilecek bu enerji, saat 17:09 itibariyle Ay gezegeninin karşıt burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla, ilişkinizle alakalı konularda bencil davranmaktan ziyade paylaşım içinde olmanın önemini göstermektedir. Bu saat itibariyle kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz ön planda olmaya başlar. Enerjiniz normalin üstünde seyredebilir.

Canım harika bir halı,tüyleri ipek gibi dokunasın geliyor sürekli,tavsiye ederim:)

Rasibacım sen hangsini aldın,benim yatak odasındakinden mi acaba?

canım senin yatak odasındakini hatırlayamadım
benim yatak odasındaki dediğin gibi düz beyaz tüğlü, oturma odası beyaz ortasında kırmızı kareler var iki taraftan baktığında farklı gözüküyo,girişte yatak odasındakinden düz beyaz tüğlü,salon beyaz üzerine siyah çizgiler,misafir odasıda kerm üzerine pembe halkalar var yani model olarak hepsi sibel ve hal hal modelleri

AKREP

Sevgili Akrepler, ikinci yöneticiniz Mars ile aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs saat 02:19 itibariyle gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Bu oluşum gayet kısa süreli olup, sosyal ilişkilerinizi yardımseverlik olgusu içinde sürdürmeniz anlamına gelebilir. Bazılarınız bu etki altında ihtiyacı olan kişilere gizli bir yardımda bulunabilir, kimileriniz ise sosyal kulüpler aracılığıyla yapılacak bir aktivitede görev alabilir. Maddi ve manevi açıdan sevdiklerinize destek vermek, haz duygusu yaşamanızı sağlayabilir. Ayrıca sevdiğiniz kişiye olan derin hisleriniz fazlasıyla yoğunlaşır. Kendinizden ziyade başkalarını düşünmeniz mümkündür. Liderlik gücünüzü diğer insanların yararına olacak şekilde yönlendirebilirsiniz. Organize faaliyetlerde bulunurken, bunların kimse tarafından bilinmesinden hoşlanmazsınız.

Değer verdiğiniz kişilerin yanlışları veya hatalarını görmezden gelir, kendinizce mazeretlerde bularak örtbas etmeye çalışabilirsiniz. Bağımlılık duyduğunuz konularla ilgilenmenin ön planda olduğu bugün, ilişkinizi güzelleştirmek adına elinizden geleni yapabilirsiniz. Karşı cinsten etkilenme oranınızın yükselmesini sağlayan bu oluşum, kısa seyirli fakat sürdürülmesi mümkün olmayan beğeni ölçüsünde kalan bir flörtün simgesi olabilir. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, geriye çekilerek, gün boyu yaşadıklarınızı gözden geçirmeniz anlamına gelebilir. Tutkularınız yoğunlaşır ve kendinize ait bazı gerçekleri gizlemek taraflısı olabilirsiniz.

YAY
Sevgili Yaylar, Venüs ve Mars gezegenleri saat 02:19 itibariyle gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Bu oluşum, birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili düşüncelerinizi gizleme taraflısı olmanız anlamına geldiği gibi, iş hayatınızla ilgili konularda hırs ve şevkinizin azalması demek de olabilir. Fakat bu durum sizi etkilemesin. Çünkü bu enerji akşam üstüne kadar etkilidir. O yüzden de bu pasif haliniz pek büyük bir soruna yol açmadan kendiliğinden düzelebilir. Başka ne gibi yansımalar yaratır derseniz, işinizle ilgili sorunları görmezden gelmenize, kafanızın içindeki planlar doğrultusunda hareket etmenize neden olabilir. Patron konumundaki kişilerin veya etrafınızdaki bazı insanların iyi niyetinizi suistimal etmelerine karşı dikkatli olmanızı gerektirebilir. Ailevi konularda daha hassas düşünmenize yol açabilir.

Sorumluluk duygunuz nedeniyle, gününüzü istediğiniz gibi planlayamamanıza neden olabilir. ış ilişkilerinizde yardım duygusunu ön planda tutmanız gerekebilir. Yani kendinizden ziyade başkalarına destek olma mecburiyeti doğabilir. Özel veya iş anlamındaki bazı durumlar akşamüstü saatlerine kadar aktif şekilde hareket etmenizin önüne geçebilir. Dediğim gibi çok etkileyici ve uzun soluklu bir durum değildir. Nitekim saat 17:09 itibariyle Ay gezegeninin Koç burcunda ilerlemeye başlamasıyla bütün bunlar geride kalır. Kişisel açıdan gayet canlı, sosyal hayatınız bakımından oldukça hareketli bir akşam geçirebilir, arkadaşlarınızla bir arada olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

OĞLAK
Sevgili Oğlaklar, saat 02:19 itibariyle, Venüs ve Mars gezegenleri Balık burcunun son derecelerinde kavuşmuş olacaklardır. Bu enerji altında, dünyayı güzellikler, barış ve sevgi olgusu içinde kucaklama ve bu yönleriyle ele almak düşünceniz yükselebilir. Size göre, çekişme ve kavgaların, kötülük ve karmaşaların bu güzelim dünyadan uzak olması gerekmektedir. Sevmek ve sevilmek, doğru insana rastlamak ve huzur bulmak, cenneti dünyada yaşamak demektir. ınanmak, güvenmek ve sırtınızı dayayabileceğiniz bir insanla olmak, düşlerinizin gerçeğe dönüşmesi gibi bir durumdur.

Siz bu oluşum altında, aşık olmak ve bu aşkla yaşamı tekrar kucaklamak ve mutluyum diye haykırmak isteyebilirsiniz. Aslında hayallerinizi süsleyen prens veya prensese bu dünyanın koşullarında rastlamak neredeyse imkansız gibidir. Fakat bu enerji altında böyle birine olan ihtiyacınız öylesine yüksektir ki, kendinizi ister istemez bu hayale kaptırabilirsiniz. Fakat bütün bu hissedilenler saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeninin etkisi altında yavaş yavaş yerini gerçeklere bırakmaya başlar. Bu durum gerginlik duymanıza yol açabilir.

KOVA
Sevgili Kovalar, saat 02:19 itibariyle, Venüs ve Mars gezegenleri Balık burcunun son derecelerinde kavuşmuş olacaklardır. Maddi konulardaki kazanımlarınız açısından gün boyu daha ciddi bir şekilde düşünmenizi gerektiren bu enerji, banka kredisi alarak rahatlamak veya birilerinden destek umarak işlerinizi halletmeniz yolunda sizi teşvik edici olabilir. Fakat son derece kısa süreli bir enerji olduğundan benim tavsiyem kesinlikle ani kararlar vermemenizdir. Çünkü herşey tozpembe görünebilir ve siz farkında olmadan yüklüce bir miktar borcun altına girebilirsiniz. Öncelikle bu enerjinin gözünüzü boyamasına izin vermeyiniz, mantıklı düşünmeyi tercih ediniz. Ödemeleriniz konusunda dikkatli olmayı ihmal etmeyiniz.

Bu enerji altında ilişkiler konusunda da dikkatli düşünmek gerekmektedir. Şefkat hisleriniz yoğunlaştığından gerçekçi düşünmeniz mümkün olmayabilir. Birlikte olduğunuz insan veya çevrenizdekiler sizi maddi ve manevi açıdan kendilerine bağımlı hale getirebilirler. Bu durum, üzerinizde bir yük oluşturabilir. Cinselliğe bakış açınızda sınırsızlık hissi hakimdir. Fantezi dünyanız yükselişe geçebilir. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, fiziksel açıdan sizi güçlendirici, girişimleriniz konusunda destekleyici ve sosyal ilişkileriniz bakımından aktif hale gelmenizi sağlayıcıdır.

BALIK
Sevgili Balıklar saat 02:19 itibariyle, burcunuzda ilerlemekte olan Venüs ve Mars gezegeni gökyüzünde kavuşmuş olacaklardır. Bu oluşum burcunuzun son derecelerinde gerçekleşecek ve sadece saat 16:45 dek etkisini sürdürecektir. Kısa süreli gibi gözükse de sizler açısından diğer burçlara nazaran daha önemlidir. ılişkilerdeki paylaşım olgusunun belli bir denge içinde olması gerektiğinin göstergesi olan bu enerji, her iki tarafın da, sevgi birliğini sağlamaları sorunları birlikte çözüme kavuşturmak adına, çaba sarfetmeleri, gerçekçi davranmalarının önemine işaret etmektedir. Bu enerji altında zıtlaşmalardan uzak durmanız, her zaman olduğu gibi empatide bulunmanız faydalıdır. ılişkisi olmayanlar açısından bu enerjinin anlamı, ruh eşi kavramına uygun bir kişi arayışınızın yükselişi anlamına gelebilir. Artık kimsenin nazıyla niyazıyla uğraşmak gibi bir durumunuz yoktur.

Sizinle ortak bir yolda ilerleyecek, aşkı derinden ve oldukça etkileyici bir biçimde hissetmenizi sağlayacak ve herşeyden önemlisi ne yaptığını bilen bir insana ihtiyacınız vardır. Bu kişi kendi kimliğinin farkında olmalı, birlikte olduğu kişinin değerini bilmeli, çelişkili davranmamalı ve kendi hayatı çoktan kurmuş olmalıdır. Tabi ki kısa seyirli bir enerji olduğu için, böyle birinin gün içinde karşınıza çıkması tamamen kadersel bir tesadüf olabilir. Ki böyle bir durum hakikaten dikkate değerdir. Saat 17:09 itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay gezegeni, parasal kazanımlarınızla ilgili konulardaki yoğunluğun göstergesidir. Elinize bir miktar para geçmesi mümkündür.

görünüşü bile yeter halının canım yaa o halıya hastayımm. tek sorun beyazlığıı:(

Ne demişler her güzelin bir kusuru olur,ben çok memnunum tavsiye ederim.Yalnız şuna dikkat edeceksiniz,balkondan..vs silkelemeyin diğer halılara göre kolay parçalanır.Ben balkonun içinde halıyı ters çevirip sallıyorum,içindekiler dökülüyor

Rasibacım benimki biri aldığının,beyaz üzerinde kırmızı siyah çizgili.Dur resim bulursam ekleyeyim

Back
X