ben çalışmıyorum evdeyim ama net başında sizlerleyimmm :sm_cool:
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bende çalışıyorummm
canım ya git uyu ahh ben evde olsamda öğlene kadar uyusam tam uyuma havası varrr
Günaydın kızlarrr bilin bakalım ben nerdeyimmmmkaydirigubbakcemile
Günaydın kızlarrr bilin bakalım ben nerdeyimmmmkaydirigubbakcemile
nerdesinnn canımm
evdesinnnnnnnnhihoyyyt
iş'te senağlama
sözde biz hiç bi bayramda çalışmıyoruz hatta 1 mayıslarda pikniğe gidiyoruz o kadar tatil manyağı bi iş yerimiz var.. ama dün bugün uyuma hayyalleri kurduğum anda akşam tel geldi yarın 11 de ofis e gel dieşimdi herkes burda oturmuş kahvaltı yapıyorlar..
iş'te senağlama
sözde biz hiç bi bayramda çalışmıyoruz hatta 1 mayıslarda pikniğe gidiyoruz o kadar tatil manyağı bi iş yerimiz var.. ama dün bugün uyuma hayyalleri kurduğum anda akşam tel geldi yarın 11 de ofis e gel dieşimdi herkes burda oturmuş kahvaltı yapıyorlar..
çalışmak bizim kaderimizde var üzülme bak ben sabah 6.30 da geldim
zaten bugün görümceme gidecemgeçen hafta taşındı yardıma çağırdı gitmedim arkadaşlarla pikniğe gittim ama anneme görümceme yardıma gidiyorum dedim eve geç döncem ya neyse dünde kaynanam bizi aramış napıyorsunuz diye işte havadan sudan konuşurken annem de demişki kızınız taşınmış hayırlı olsun pembe o gün bi yorgun geldi yorgunluktan kimseyle konuşmadı hiç bişey yapmadı olduğu yerde uyudu ne kadar çok yorulmuşsunuz falan oysa ben top oynamaktan yorullmuştumş annemde kaynanamda pembe çokmu yorulmuş demiş bizde görümceme demiştik ki bugün çalışcaz sana yardıma gelemicem yani benim bütün foya meydana çıktı gerçi kaynanam bozuntuya vermemiş evet çok yorucu geçti demiş dün görümcem aradı siz nerdeydinizde yalan söylediniz biz de bütün gün sizi yardıma bekledik.bugün o yüzden ev görmeye gidicem
zaten bugün görümceme gidecemgeçen hafta taşındı yardıma çağırdı gitmedim arkadaşlarla pikniğe gittim ama anneme görümceme yardıma gidiyorum dedim eve geç döncem ya neyse dünde kaynanam bizi aramış napıyorsunuz diye işte havadan sudan konuşurken annem de demişki kızınız taşınmış hayırlı olsun pembe o gün bi yorgun geldi yorgunluktan kimseyle konuşmadı hiç bişey yapmadı olduğu yerde uyudu ne kadar çok yorulmuşsunuz falan oysa ben top oynamaktan yorullmuştumş annemde kaynanamda pembe çokmu yorulmuş demiş bizde görümceme demiştik ki bugün çalışcaz sana yardıma gelemicem yani benim bütün foya meydana çıktı gerçi kaynanam bozuntuya vermemiş evet çok yorucu geçti demiş dün görümcem aradı siz nerdeydinizde yalan söylediniz biz de bütün gün sizi yardıma bekledik.bugün o yüzden ev görmeye gidicem
Yalancının mumu yatsıya kadar yanıyor işte benneyaptımki banada bazen oluyo böle şeyler.. sonra çok utanyorum ama napalım onlar zorluyorlar bizi yalan söylemeye bizde çok meraklı değiliz yalan uydurmaya herhaldee:dilcikar:
ağlatma beni yaa ruhum orda zaten bedenim işte senağlama
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
bende çalışıyorummm
ben çalışmıyorum evdeyim ama net başında sizlerleyimmm :sm_cool:
günaydın canım dün senin geçmiş yazıları koymandan sonra bende şimdi ilk yazdıklarımı bulmaya çalışıyordum ilk yazıştığım kişiler falan mesala alevesen ve okarauzum vardı onlarla çok yazışmışım ozaman onların düğününe 1 kaç ay vardı geçmişleri okuyunca hatırladım şimdi n yapıyorlar acaba hiç uğramıyorlar
iş'te senağlama
senağlamasenağlamasenağlama
ağla ağla acılırsın ya bakıorum bzıım patronlar gondersınler dıe ama sanırsam akşama akdar burdayık..
ya telefonda hıc calmıo bılıomusunuz püüff
YAA ağlasak da yırtınsakta faydası yok galiba akşama kadar burdayız açtım müziği tıngır mıngır takılıyorumm böylede mutlu olmaya çalışıyorumm senağlama
tek canımı sıkan nişanlım evde yatıyooooo senağlama senağlama
haklısın canım sen evde oturan insan değilsinki senden yardım beklemeleri ayıp bikere ne düşüncesiz oluyo bazen insanlar yaaa ben kimseye kıyamam :1no2: ben kendi evimi temizlerken kurarken bile kkimseyi yardıma çağırmayı düşünmüyom yavaş yavaş kimseyede yük olmadan yapmak istiyorum kısmetse..aynen canım ya haftada bi günüm var ondada ev taşınırmı yaa napayım kıysınlar paraya tutsunlar 2 adam taşıtsınlar sanki paraları yok ben buna kızıyorum işte 100 milyon için bir sürü kişinin hem pazarı ziyan oluyo hemde canı çıkıyo banane işte
annemde eve geç gitmemi bukadar sorun yapmsa onada yalan söylemem ama eve gidip fırça yiyip akşamımı zehir etmektense yalan söylemek daha yi eve gidiyom annem mutlu ben mutlu
ayy özür dilerim :çok üzgünüm:
cnm sen 11 gelmıssın bız sabahın körunde ofısteydık püfff yanııısenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
ağla ağla acılırsın ya bakıorum bzıım patronlar gondersınler dıe ama sanırsam akşama akdar burdayık..
ya telefonda hıc calmıo bılıomusunuz püüff
YAA ağlasak da yırtınsakta faydası yok galiba akşama kadar burdayız açtım müziği tıngır mıngır takılıyorumm böylede mutlu olmaya çalışıyorumm senağlama
tek canımı sıkan nişanlım evde yatıyooooo senağlama senağlama
benım canımı sıkn bı durum yok o konuda cunku aşkım çalısıoo oda sureklı benı yokluo napıosun cıktınmı iştemısın dıekaydirigubbakcemile3
yok dedım yırtınıoz cıkmak ıcın ama yıne burdayız sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?