2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

yanı en azından uykunu aldın aahh ahh ben olaydım camış gıbın yatardım evde sırnaşık şey

ay bugun bende bunalıma gırdım ha saat bır bucuk oldu ne tel calıo ne ıs var ama bız hala burdayız püfff senağlama

biz rusyayla çalıştığımız için telefonlar hiç durmuyo onlar niye kutlamıyo 23 nisanı yaasenağlama

aynen 1 kere bile çalmadı lanet olası telefon hatta ara sra kendi cebimdn çaldırayım ses olsun diyorummmmm klava: klava: klava: klava:

ayyy nazar degdı ıkı kısı aradı püff smdı cıkarmaz ha bızı

biz rusyayla çalıştığımız için telefonlar hiç durmuyo onlar niye kutlamıyo 23 nisanı yaasenağlama

cnm sen yandın haaa hadı bız bı ümit beklıoz cıkacaz dıe ama gercı umıtlerım tukenmıs durumda cıkarsalardı bırde cıkarırlardı aksama kadar burdayız

:roflol::roflol::roflol: kiz inanki demin turuncu yaziyordu en assagida :)

:1no2:Çok üzgünüm çoook
sen daha uyanamadın galiba :roflol::roflol:
doğru turuncu da buralarda ama pek sallamıyo bizim topic i zayıflama derddinde o şimdi cokacimcoook

mini ole valla ben daha burdayım maleseffffCADIARZU

kizlar dua edinki bos bos bile olsa oturacak bir iisiniz var benim o bile yok ahh ahh keske bir isim olsada otursam bosbos

valla size bravo o zaman biz iki kişi çalışıp ailelerden destek aldığımız halde zor evleniyoruzz sizi tebrik etmek laızmmm

napalim canim, kriz geliyorum demedi :) nisanlim isten cikarildiginda dügün tarihi v.s. belliydi. bir yil daha erteliyemedik, zaten yeterince ertelendi.
ev hazir zaten, sadece yatakodasi ve misafir odasi alinacak. kayinvalidemle beraber oturacagiz o bakimdan ev hazir yani.
geri kalan masraflarida bilmiyorum artik, borc harc yavas yavas ödiyecegiz kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…