haklısın canım sen evde oturan insan değilsinki senden yardım beklemeleri ayıp bikere ne düşüncesiz oluyo bazen insanlar yaaa ben kimseye kıyamam :1no2: ben kendi evimi temizlerken kurarken bile kkimseyi yardıma çağırmayı düşünmüyom yavaş yavaş kimseyede yük olmadan yapmak istiyorum kısmetse..
önemli değil be gülüm patroniçelerim üzülsünnn Şeniz
doğru haklısın vallaaa -tatlicadiarzu-
yanı en azından uykunu aldın aahh ahh ben olaydım camış gıbın yatardım evde sırnaşık şey
merhaba kizlarrr, herkes is basindami ne :) kimseeecikler yok turuncu haric :)
ah canım sorma erkenden yattım uyudum uykumu alayım die anca kendime geldim mirmirmirmir
ay bugun bende bunalıma gırdım ha saat bır bucuk oldu ne tel calıo ne ıs var ama bız hala burdayız püfff senağlama
ay bugun bende bunalıma gırdım ha saat bır bucuk oldu ne tel calıo ne ıs var ama bız hala burdayız püfff senağlama
merhaba canım ya bence sen yanlış topic e yazıyon galiba turuncudan başka herkes burdaakaydirigubbakcemile3
aynen 1 kere bile çalmadı lanet olası telefon hatta ara sra kendi cebimdn çaldırayım ses olsun diyorummmmmklava: klava: klava: klava:
biz rusyayla çalıştığımız için telefonlar hiç durmuyo onlar niye kutlamıyo 23 nisanı yaasenağlama
:roflol::roflol::roflol: kiz inanki demin turuncu yaziyordu en assagida :)
:1no2:Çok üzgünüm çoook
sen daha uyanamadın galiba :roflol::roflol:
doğru turuncu da buralarda ama pek sallamıyo bizim topic i zayıflama derddinde o şimdi cokacimcoook
:1no2:Çok üzgünüm çoook
sen daha uyanamadın galiba :roflol::roflol:
doğru turuncu da buralarda ama pek sallamıyo bizim topic i zayıflama derddinde o şimdi cokacimcoook
kizlar dua edinki bos bos bile olsa oturacak bir iisiniz varbenim o bile yok ahh ahh keske bir isim olsada otursam bosbos
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak öyle acıklı yazdınki valla pazar günü de işe gelicemm sengözlerimebaksanab
iyi edersin canim :)
bak ne benim isim var nede nisanlimin, ve 3 ay sonra dügün -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
valla size bravo o zaman biz iki kişi çalışıp ailelerden destek aldığımız halde zor evleniyoruzz sizi tebrik etmek laızmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?