o zaman haklısın canım. ben bi süre böyle idare edicem. sonradan suya çeken süpürgelerden alıcam. evde var ve süper bir alet gerçekten
dünkü kurabiyenin allahtan tadı güzeldi gözümüzü kapatıp yedik. ince kabarmamış kek gibiydi:)))))))
bakın kızlar yeni ikonumuzzz alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sizdekinin markası ne canım?
Bencede tadı güzel olmnuştur.bizimkinide tadı güzeldi.kıtır kıtır yemiştik dümdüz olsada :)
Ay çok güzel olmuş çok beğendim bu ikonu
Doublebumpcım bir dahakine muhteşem olacak kurabiyelerin hiç merak etme :)
canım ben şuan için sadece evi süpüren bi süpürge bakıyorum. bi sürü masraf var birde bi süpürge için o kadar masrafa girmeyi düşünmüyorumm
bizde kıtır ktır yedik napalım başka çare yoktu:))
süpürgeninde canım markaısını inan bilmiyorum 1500 e mi ne almıştk. eve gelip tanıtım yapıyolardı. öylece aldıkk. akşam eve gidince bakarım
ahh canım yaa valla hevesim gittidaha çok böyle kötü şey yaparım benn (
Tatlım yapa yapa o kadar profesyonel olursun ki kendine şaşarsın ,inan bana.Neticede bende birçok şeyi deneyerek öğrendim
cnm aynen supursun yeter dedım bende ben almadım bıle arcelık buzdolabı aldık hedıye supurge verdıler bı sure onla ıdare edıcem sonra alıcam evlendıkten sonaa suan masrafa gıremem cunku
Anladım canım ya o kadar para veremem zaten.verebilsem Dyson diye bi marka var ondan alcaktım.taksit falan alırım dedim sonra bana kızdılar delimisin ne kazanıyosunda o düpürgeye vercen diye.haklılar dedim düşününce.
Hiç hevesin kaçmasın valla.bide korkarak yapmican.kafana göre atıcan içine herşeyi un yumurta bilmem ne falan.illa kurabiye yapcan diye bişey yok başka şeyler dene.sonra güvenin gelir tekrar bonbonlu kurabiye yaparsın.o zaman da süper olur
nilaycım yarın büyük gün çok heyecanlıyım kaçta gidecez
doublebump ,kıyamam olmadı ben yapar gönderirim sana hiç merak etme tatlım :)
Yemek ,pasta,börek tarifleri için her zaman seve seve yardımcı olurum.
Yarın ne var tatlım?Gelinlik işi falan mı?
evet canım 2.prova var gelinlikler kendini belli etemeye başlamıştır
kıı senın ısmın ne doublebump demek cok zor da((
sen nasıl bişe yaptırdın gelınlıgını ve kaça anlastınız?
Kızılcıklar Oldu Mu,
Selelere Doldu Mu Hey.
Gönderdiğim Çoraplar,
Ayağına Oldu Mu.
Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.
Yaylı Gelir Taşlıktan
Dingil Çıktı Başlıktan
Şu Köyün Oğlanları
Evlenemez Başlıktan
Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.
Tabakası Aynalı,
Su Oğlana Varmalı Hey.
Oğlan Pek Güzel Ama,
Anası Olmamalı.
Mendili Geline,
Mendil Verdim Eline.
Kara Kına Yollamış,
Yar Benim Ellerime.
:teytey: :teytey: :teytey: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?