çocuk beyin özürlüymüş yani doğdukatn sonra beyin algılayamıcak hiç bişey
yengem abimin eşi yengem dediysem daha 22 yaşında benden 5 yaş küçük 7 aylık hamile dün kontrole gitti doktor cocuk sakat demiş hemen alınması gerekiyormuş kızda çocuğa okadar çok alışmıştıki şimdi 2gözü 2 çeşme ağlıyo kimse karar veremiyo alınsınmı alınmasınmı bugün karar verilecek
Kızlar tayinimiz çıktı artık eskişehirliyiz:)
yengem abimin eşi yengem dediysem daha 22 yaşında benden 5 yaş küçük 7 aylık hamile dün kontrole gitti doktor cocuk sakat demiş hemen alınması gerekiyormuş kızda çocuğa okadar çok alışmıştıki şimdi 2gözü 2 çeşme ağlıyo kimse karar veremiyo alınsınmı alınmasınmı bugün karar verilecek
ah canım yaaa çok zor bir karar eminim çok da üzülecek ama ilerisinide düşünerek karar verilsin bence
hep görüyoruz engelliler ne kadar zor şartlarda yaşıyorlar
Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm ama bir yandan da seviniyor insan.. doğmadan bu ür şeyler belli oluyor artık bir bakıma şanslı anne adayı diye düşünüyorum :teselli:
Günaydın kızlar,
ama ama benin nikaha gelecektin sen...senağlama
Ama sonradan okudum, gidişin sonbaharı bulacakmış zaten :)
Ay rasiba, cok üzüldüm... Allah kimsenin başına vermesin... Yazık kızcağız da çok küçükmüş... Allah hepinize sabır versin. Bana birşey söylemek düşmez tabi bu konuda ama, bildiğim kadarıyla senin hasta/engelli bir yeğenin var (kardeşin değildi değil mi, yoksa tamamen uyduruyorum mu) biliyorsundur ne kadar zor olacağını, o günahsız yavruya da yazık... Kararınız her ne olursa olsun, her iki durumda da Allah sabır versin.
rasibacım, cok haklısın hiç birşey denmez, ama yengenin de yaşı da küçükmüş, onun için çooook zor bir karar, sen ablalık yapacaksın mecburen. Bekara karı boşamak kolay tabi, biz şimdi burdan aldırsın diyoruz ama cidden sizin işiniz çok zor.
7 aylık can ama belki 70 sene hiçbir algısı olmadan yaşayacak... Belki biraz aklı erse neden beni doğurdunuz, bu bencillik değil mi diyecek. Allah gecinden versin annesine, babasına birşey olursa, size birşey olursa o ne yapacak... Maddi durum da iyi değil diyorsun, ilerde bir aksilik olursa, senin gelirin düşerse falan ne yapacak o yavrucak...
Yine de cidden ateş düştüğü yeri yakıyor, biz boş konuşuyoruz... Siz eminim en doğrusunu yapacaksınız...
((((( çok üzüldüm rasiba ne dicem bilemiyorumm .. umarım en doğru kararı verebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?