Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız???
rasibacığım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun cnm... umarım pişman olmayacakları bir karar verirler... benimde bir velim 2. hamileliğinde çocuğun gelişimi uygun değil beyin özürü olacak falan demişler... kadın inatla aldırmayacam, hayırlısı olsun kaderimde varsa olur falan demiş... hemşireydi bi de kendisi düşünsene işin içinde olan biri... sonra çok tatlı bir kızı vardı 3 yaşında... kız hiç bir özürü olmadan doğmuş ve hiç birşeyi yoktu... umarım asla da olmaz...
inş doktorlar yanılıyorlardır ve yengen sağlıklı bir bebek dünyaya getirir...
hadi ben konuyu dağıtayım...
Benim beko maceralarım 18. bölüm... Dün akşam yanlış yaptıkları mikrodalga montajı için geleceklerdi, ve tabi ki yine yeni yeniden ne gelen var ne gelen...
Yine bir saattir telefonda birilerine bağırıyorum :)))
Ayrıca nişanlımla küsüz... Yaw bağır çağır kavga edelim ya da normal olalım. Küs olmak nedir ya, çocuk gibi... Sabah aradı buz gibi ses... Sevmiyorum hiç küslüğü(((
sahi bak, başka doktora da gitseler...
hadi ben konuyu dağıtayım...
Benim beko maceralarım 18. bölüm... Dün akşam yanlış yaptıkları mikrodalga montajı için geleceklerdi, ve tabi ki yine yeni yeniden ne gelen var ne gelen...
Yine bir saattir telefonda birilerine bağırıyorum :)))
Ayrıca nişanlımla küsüz... Yaw bağır çağır kavga edelim ya da normal olalım. Küs olmak nedir ya, çocuk gibi... Sabah aradı buz gibi ses... Sevmiyorum hiç küslüğü(((
yine bir beko macerası yaaa alem valla şu bekocular hee delikafadulden
canımcım naz yapıyor sana bak nişanlın demedi deme :lepi:
Yok canım ya o beni artık sevmiyor da ondan(((
kızlar şimdi aytenle konuştum yani yengemle aldırmıyormuş doktorla görüşmüş doktor aldırın demiş bugüne randevu vermiş ama ayten vazgeçmiş bakalım 1.5 ay sonra hep beraber sonucu görcez kızlar
kilo aldırıyormuymuş canım, bide ne kadar önce başlamak gerekiyormuş bilgin var mı :uhm:ben dün doktora gittim ya kızlar, yasmin verdi.
ben dün doktora gittim ya kızlar, yasmin verdi.