2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar nasılsınız???
rasibacığım çok üzüldüm ama hayırlısı olsun cnm... umarım pişman olmayacakları bir karar verirler... benimde bir velim 2. hamileliğinde çocuğun gelişimi uygun değil beyin özürü olacak falan demişler... kadın inatla aldırmayacam, hayırlısı olsun kaderimde varsa olur falan demiş... hemşireydi bi de kendisi düşünsene işin içinde olan biri... sonra çok tatlı bir kızı vardı 3 yaşında... kız hiç bir özürü olmadan doğmuş ve hiç birşeyi yoktu... umarım asla da olmaz...
inş doktorlar yanılıyorlardır ve yengen sağlıklı bir bebek dünyaya getirir...

canım şu yazdığını yengem okusa varya zaten doğurmak için bahane arıyo kimse vazgeçiremez onu ben bile okurken çok mutlu oldum

kızlar şimdi aytenle konuştum yani yengemle aldırmıyormuş doktorla görüşmüş doktor aldırın demiş bugüne randevu vermiş ama ayten vazgeçmiş bakalım 1.5 ay sonra hep beraber sonucu görcez kızlar

hadi ben konuyu dağıtayım...

Benim beko maceralarım 18. bölüm... Dün akşam yanlış yaptıkları mikrodalga montajı için geleceklerdi, ve tabi ki yine yeni yeniden ne gelen var ne gelen...

Yine bir saattir telefonda birilerine bağırıyorum :)))

Ayrıca nişanlımla küsüz... Yaw bağır çağır kavga edelim ya da normal olalım. Küs olmak nedir ya, çocuk gibi... Sabah aradı buz gibi ses... Sevmiyorum hiç küslüğü :((((

yine bir beko macerası yaaa alem valla şu bekocular hee delikafadulden

canımcım naz yapıyor sana bak nişanlın demedi deme :lepi:

Hayırlısı olsun canım, inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız... Biz de anlatırız, bizim KK'da bir arkadaşın yengesine de aldırın sakat demişlerdi de, sonradan hiç bir özürü doğmadan doğdu, şimdi maşallah gülüp oynuyor akranlarıyla...

sahi bak, başka doktora da gitseler...

göztepe şafak hastanesi
göztepe ssk hastanesi
kartal eğitim araştırma
zeynep kamil hast.
ve en son cerrahpaşa tıp fakültesi
hepsine gidildi
ve bu aya kadar hiçbiri çocuk için sorunlu demedi ama 7.ayda şimdi hepsi çocuk özürlü diyo hatta cerrahpaşa çocuk özürlü dediğinde şafak hastanesi sapasağlam çocuk bunun neresi özürlü sakın aldırmayın demişti geçen ay ama şimdi dün yani şafak hastanesi aa pardon çocuk özürlüymüş hemen alınması lazım diyoo varmı böyle bişey yaa

hadi ben konuyu dağıtayım...

Benim beko maceralarım 18. bölüm... Dün akşam yanlış yaptıkları mikrodalga montajı için geleceklerdi, ve tabi ki yine yeni yeniden ne gelen var ne gelen...

Yine bir saattir telefonda birilerine bağırıyorum :)))

Ayrıca nişanlımla küsüz... Yaw bağır çağır kavga edelim ya da normal olalım. Küs olmak nedir ya, çocuk gibi... Sabah aradı buz gibi ses... Sevmiyorum hiç küslüğü :((((

canım yaa umarım ben eşyalar takılırken bu sorunları yaşamam çünkü bende çok sinirlenirim böyle durumlara
ya bizde arada bi ben çıkartırsam onuda kavga ederiz ama hiç küsmedik

günaydın arkadaşlar
rasiba geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
onu dünyaya getirmek büyük cesaret ama onu aldırmakda bir cinayet
allah yardımcınız olsun
bu da allahın bir imtihanı
ne yapacak diye doğmadan imtihan ediyor olabilir
o cana kıymadı yaa rabbim belkide sağlıklı bir bebek verecek kucağına
inş.öyle olur

ay canım ya, çok hastane dolaşmışsınız... neyse inşallah sağlıklıdır, bekleyip göreceğiz artık ne yapalım.

benim nişanlım kızınca susuyor, sonra zaman içinde siniri geçince normale dönüyor. Ama ben sinir oluyorum onun bu sessizlik zamanlarına... Ben çabuk parlar çabuk sönerim, o ise zor sinirlenir, zor unutur :(((

kızlar şimdi aytenle konuştum yani yengemle aldırmıyormuş doktorla görüşmüş doktor aldırın demiş bugüne randevu vermiş ama ayten vazgeçmiş bakalım 1.5 ay sonra hep beraber sonucu görcez kızlar

canım herşeyin hayırlısı olsun. inşallah doktorlar yanılmıştor:Saruboceq:

Back
X