2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

nilo bundan sonra 4 temmuzdan önce kimseyi alma listeye durmadan geriliyorum yaaa klava:

arkadaşlar oylamaya sunuyorum çok içten yazdı nerdeyse ağlatcaktı beni sinay21 naniknanik

listeye alalımmı almayalımmı naniknanik

noluyo nan açık arttırma yapın bari topikler arası satışa çıkarın buldunuzda buluyonuz heee yazın nen ora SİNAY 26 HAZİRAN die :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu ara bütün arkadaslara tesekkürler, kiz merak ediyom, etmezmiyim. Ama KK'ya hele bizim topige girince cikamiyom. Bagimlilik yapiyorsunuz kizlar. Haftaya varya nöbet tutacagim ,söz sositososito!!!!

alın laaa yazık :roflol:

olleyyyyyyy tamam bundan sonra aranızdayım:lepi: nan sel yardım kampanyası başlat bide tam olsun:roflol::roflol::roflol:

Hah aynen öyle burcuşcum yyaaa

madeyi okudum canım çalışmaya başladığını bizde arayı fazla uzatmazsak ona yetişirizkaydirigubbakcemile3

Aceleeezzz ne kızzzzz tadını çıkarın kaydirigubbakcemile3

yasmin canım burda bi sürü gelin var ama çoğu yok görünmüyo bence temizlemek lazım listeyi???

bencede yazmayanları temizleyelim yaaa...
tanıdıklarımız belli zaten
bir kere isim verip gidenin sevincini nasıl paylaşalım ki

Aynnnnennnnnnnn çok doğru diyisiniz katiliyim

kuzum asortiki ben tanıyorum onu çıkartma yerimseniben
fmk görmesin daha geçen yazdı niltt te :roflol: bu üçünü çıkartma derim ben :roflol:

He assortik fmk niltt tanıyorum bide aylin86 topic kurucu ama nerde bilmiyim :sm_confused: her hafta yoklama yapek en iyisi

kızlar ahanda çöktüm buraya oturan boğa misali kaydirigubbakcemile3

Hah çök gülüm getme biyyere

tamam yaw ekleyin iki topik arasında mekik dokurum gerekirse :roflol: 26 haziran cuma günü akşam saat 19:30 da başlıo düğünüm:dilcikar: bütün topik davetlisiniz heee:içelim:

Sende kıprama biyere kıs çeyis topiğinden burayada gelir insan demi gamyoncuiremsu

Hayırlı olsun inşallah tatlımmm

pardon roselin yaa düzelttim şimdi

Sağol balummmmmmm tişekkür ederim kaydirigubbakcemile2

Ben şindik kaçıyorum görüşük fıstıklar

made senin ne zaman cocuk için çalışmalara başlasam sorunsalına aha da şu anda son verip tam tarih veriyorum: Son adet tarihinden sonraki 12., 14. ve 16. gün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…