2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar fal bakabilen varmı yaaa
benim için bi fincan kapatsanızzz :içelim:

made senin ne zaman cocuk için çalışmalara başlasam sorunsalına aha da şu anda son verip tam tarih veriyorum: Son adet tarihinden sonraki 12., 14. ve 16. gün...

dur not edem ben kocayı uyarem yatağın başına çizelge asalım aha tam gübü allah allah nidalarıylaaaaaaaaa:CüvCüv:

benim niyetime kapatacaklar yaa..
tarot bakandamı yok..
yada hisleri kuvvetli olan bişiler sorcam yaaa

dur not edem ben kocayı uyarem yatağın başına çizelge asalım aha tam gübü allah allah nidalarıylaaaaaaaaa:CüvCüv:

telefonun alarmını falan kurrr.
ama saat vermemişşş
ya gün içiysee senin kociş nasıl işten gelcekkk evde çalışmamı var dicekk kaydirigubbakcemile3

ben sana hemmen bakayım kız fal, ayıp ediyorsun...

Sen üç vakte kadar bir kalabalık içine giriyorsun... Böyle bir hayırlı bir iş için toplanmış bir kalabalık bu. Yannız çok göz var, bak nasıl kabarmış buraları böyle göz göz, o gün çok konuşacaklar seni, güzelliğini, dikkat et nazar değmesin. Artık ev mi araba mı bilmiyorum, bir anahtar var. Sanki böyle yeni bir yuva yapan kuş gibi birşey de çıkmış. Bir de kocaman yunus var, iyidir, kısmetlisin sen. Bir yerden de para gelecek sana, böyle üstün başına para dökecekler sanki.

Oldu mu kız, iyi bakabildim mi?

sor khenam sorrrrrrrrrr

anam benim bu iş hayatındaki çilem son bulacakmı?
bi iş teklifi aldım cv mi gönderdim ama mayıs ortası gibi belli olacak.
benim daha tahammülüm kalmadıı beklesemmi acep yoksam bi iş baksammı yavaştann
bide evlenince bizim duvarlar ne renk olcak dermişimmm kaydirigubbakcemile3

bana da bak çabukk

ağzına sağlık valla nasılda bildinnn 2 vakte kadar deseydin tam tutacaktıı :)))
gelin olunca boynuma eşek kadar nazarlık takcam o kem gözlere karşı :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız dur falında çıkan bazı şeyleri söylemeyi unutmuşum...

Şimdi sana bi yerden bir iş teklifi var, artık devlet kapısı mı desem başka birşey mi desem bilmiyorum. Ama sağlam bir yer. Yine de biraz sıkıntın var senin, için kabarmış. ıki kısmetin var ikisi de çakışıyor sanki... Böyle kumbeji renginde bir yerdesin sen... 4 duvar, naapsam diye düşünüyorsun. Yanında da esmerce biri var, "sen bilirsin hayatım" diyo sana... "Hem evlilik, hem iş dğişikliği çok gelmesin sana, zorlanmayalim" diyo...

Nasıl hafifledim varyaa içimi döktünnn :)))
ee başka başka şu işten bahset olacakmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…