Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkiler kum beji ve ve onun bi koyusu salonu 2 renge boyattım
kızım sizin iş yerinde tv var bizde oda yokk
camdan bakınca birsürü tır ve gümrük görüyorum..
karşımda net ot gibi yaşıyorum lülülülülülü
![]()
![]()
![]()
ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:
yorumlarınızı bekliyorum
çok sağolun canlarım, daha güzelleri sizin olsun inşallah Şenizvallahi ben beğendim, sel... Güle güle giy inşallah...
![]()
![]()
![]()
ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:
yorumlarınızı bekliyorum
:roflol::roflol:kız ben bu dinsiz imansızlıkla seni okusam kurur kalırsın sen :)))) sen nefesi daha kuvvetli birine git :)
![]()
![]()
![]()
yorumlarınızı bekliyorum
böyle giyemiyeceğim bi kesin hayatım ama ne bilim öpücük kol diyorlar sanırım öyle bişi olabilir yada v yaka gelip yarım kol olabilir duruma göre karar vericem.canım çok guzel gule gule giy inşallah
yaka yaptırmasan olmazmı?
bence başka bi neden yoksa böyle olsun yakaya gerek yok bence yakada yaparsan dantekden boğar gibi geldi
sağol hayatım daha güzeli sana inşallah Şeniz:roflol::roflol:
güzelmiş kızzz :içelim:
anladım, ama bozmadan bi küçük kol yaptırabilirim sanırım dimi :uhm:katılıyorum ben de haktana
böyle giyemiyeceğim bi kesin hayatım ama ne bilim öpücük kol diyorlar sanırım öyle bişi olabilir yada v yaka gelip yarım kol olabilir duruma göre karar vericem.
haziranda başlıyor provalarım bu sadece kalıp yani :uhm:
çok teşekkür ederim canım çok sağol a.s.güzelmiş selcim bence bu halide süper
yok çok değil zaten sadece straplez olmaması lazımSel bende beğendim tatlım,üzerinde oynamasan bile bu hali güzel