2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

benimkiler kum beji ve ve onun bi koyusu salonu 2 renge boyattım

canım renkler harikaaa:))))
kızım sizin iş yerinde tv var bizde oda yokk
camdan bakınca birsürü tır ve gümrük görüyorum..
karşımda net ot gibi yaşıyorum lülülülülülü

kız tv varda izliyo muyuz bi sorsana

sadece o olay için izlemiştikk:)

spa0541l.jpg

spa0543s.jpg

spa0542.jpg

ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:

yorumlarınızı bekliyorum

spa0541l.jpg

spa0543s.jpg

spa0542.jpg

ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:

yorumlarınızı bekliyorum

canım glinliğin çok güzel. keşke benimkide bu kadar ortya çıksa.
canım tülle kapatabilirsinomuzlarını. transparan olur ma çok şık durur bencee

selam kızlar bende geldimmmm,benimde nasipse bu yaz nikahım olucak

spa0541l.jpg

spa0543s.jpg

spa0542.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

canım çok guzel gule gule giy inşallah
yaka yaptırmasan olmazmı?
bence başka bi neden yoksa böyle olsun yakaya gerek yok bence yakada yaparsan dantekden boğar gibi geldi

kız ben bu dinsiz imansızlıkla seni okusam kurur kalırsın sen :)))) sen nefesi daha kuvvetli birine git :)
:roflol::roflol:

spa0541l.jpg

spa0543s.jpg

spa0542.jpg

yorumlarınızı bekliyorum

güzelmiş kızzz :içelim:

canım çok guzel gule gule giy inşallah
yaka yaptırmasan olmazmı?
bence başka bi neden yoksa böyle olsun yakaya gerek yok bence yakada yaparsan dantekden boğar gibi geldi
böyle giyemiyeceğim bi kesin hayatım ama ne bilim öpücük kol diyorlar sanırım öyle bişi olabilir yada v yaka gelip yarım kol olabilir duruma göre karar vericem.
haziranda başlıyor provalarım bu sadece kalıp yani :uhm:

böyle giyemiyeceğim bi kesin hayatım ama ne bilim öpücük kol diyorlar sanırım öyle bişi olabilir yada v yaka gelip yarım kol olabilir duruma göre karar vericem.
haziranda başlıyor provalarım bu sadece kalıp yani :uhm:

anladım canım eğer böyle giyemeyecegın kesinse göğsunden yukarısınının kapalılık oranı ne olmalı bılmıyorum ama
bence bu kalıbın ustune dantelden düşük kol diyolarya öyle kol ekletebılırsın omuzlardan dökülüyo hani
ama sanırım sen göğüsten üstünü tamamen kapatmaya çalışıyosun o zaman belkide omuzları kapatmadan boğazlı olanlar varya öyle bi model yaptırabılırsın

Back
X