2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

anladım canım eğer böyle giyemeyecegın kesinse göğsunden yukarısınının kapalılık oranı ne olmalı bılmıyorum ama
bence bu kalıbın ustune dantelden düşük kol diyolarya öyle kol ekletebılırsın omuzlardan dökülüyo hani
ama sanırım sen göğüsten üstünü tamamen kapatmaya çalışıyosun o zaman belkide omuzları kapatmadan boğazlı olanlar varya öyle bi model yaptırabılırsın
gelinlik.jpg

şöyle bişi olabilir belki ya da senin dediğin gibi canım direk boğaza gelen bişi

yani şunun gibi

defne_gelinlik3.jpg

kızlar ahanda çöktüm buraya oturan boğa misali kaydirigubbakcemile3
bu kız beni öldürecekk :roflol: oturan boğam benim :roflol:
arkadaşlar oylamaya sunuyorum çok içten yazdı nerdeyse ağlatcaktı beni sinay21 naniknanik

listeye alalımmı almayalımmı naniknanik

al kızzzz yazıkktırrr günahtırrrr ağlarda şimdi buuu alalımmm fukarayııı :1hug:
ben ne zaman çocuk çalışmasına başlasam acaba yaaaaaaa

aaaa biz yaptın sanıyorduk hatta yorgun heral gelemedi diye dedikodunu bilem yaptık :roflol:

ayy bir öğlen uykusuna gittim geldim topikimiz tavam yapmış maşalllah :teytey:

Sel gelinliğin arka kısmına bayıldım bacım kuyruklu mu olcak seninkide :asigim:

Son düzenleme:
spa0541l.jpg

spa0543s.jpg

spa0542.jpg

ama birebir aynısı olmicak straplez olmicak üstünü de aynı dantelden yada fransız güpüründen yaka yaptırıcam ama nasıl olsa hala karar veremedim :uhm:

yorumlarınızı bekliyorum
cok sık bı gelınlık guzel bı secım yapmıssın cnm mutluluklara.s.

merhaba kizlarr ben geldim, yaw surdan bi ayriliyorum konudan konuya geciyonuz valla yetisemiyom size :) en son dogum mogum diyodunuz simdi gelinlik :) vayy be kaydirigubbakcemile4

kızlar yaa 15 temmuz aşkısım kocasımın doğum günüsüü
hele şöyle ilginç bir fikir patlıtıverin bende uygulayayım yaa
hadi konuşurun yaratıcılığınızı

hım ben şey yapmıştım çalıştığı yerdeki en yakın arkadaşlarına birer not vermiştim,mesai saati içinde herkes ayrı bi zamanda verdi, hepsinde ayrı şeyler yazıyodu,seni seviyorum,herşeyimsin biliyomusun gibi sonra en son en yakın arkadaşına bi not vermiştim hepsi toplu bi yere gitmişlerdi( o zaman eşim bandırmada görevliydi)en son notu o arkadaşı verdi ondada şuan yanında yokum belki ama seni çok seviyorum yazıyodu o bunu okurken ben pasta elimde içeri girmiştim şok olmuştu

kızlar yaa 15 temmuz aşkısım kocasımın doğum günüsüü
hele şöyle ilginç bir fikir patlıtıverin bende uygulayayım yaa
hadi konuşurun yaratıcılığınızı

ona güzel bir aksam gecittirebilirsin mesela, mumlar,güzel bir aksam yemegi,veee güzel bir gece :utangac:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklere bundan güzel bir hediye olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

hım ben şey yapmıştım çalıştığı yerdeki en yakın arkadaşlarına birer not vermiştim,mesai saati içinde herkes ayrı bi zamanda verdi, hepsinde ayrı şeyler yazıyodu,seni seviyorum,herşeyimsin biliyomusun gibi sonra en son en yakın arkadaşına bi not vermiştim hepsi toplu bi yere gitmişlerdi( o zaman eşim bandırmada görevliydi)en son notu o arkadaşı verdi ondada şuan yanında yokum belki ama seni çok seviyorum yazıyodu o bunu okurken ben pasta elimde içeri girmiştim şok olmuştu

tebrik ederim canim güzel bir öneri bu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben nisanlima süpriz yapacaktim türkiyeye geldigimden haberi olmicakti, aksilik iste geldigim gün yengesi vefat etti süprüz havasinda degildi kimse ve söylemek zorunda kaldimsenağlamasenağlama

caım süper olmuşşş :1hug:
bende böyle orjinal bir şey istiyorum banada üret bir şeyler. öyle ilginç şeyler yaptım ki şimdiye kadar birde şu düğün stresinde aklıma bir şey gelmiyor. şimdi doğum gününde burda olacak aşkım 1 hafta önce gelmeyi planlıyor. bunlar bir dağ evi var oraya götürmeyi planlıyorum adapazarında.:1rolleyes: ama böyle süprizimsi bir şeyim olsun istiyorum. senin bu dediğin harika ama orda olsa bile yapamazdım çünkü askeri bölgeye askerden başka hiç kimse alınmıyor:çok üzgünüm: arkadaşlarından da hiç kimseyi tanımıyorum allahtan burda olacak doğum gününe. hadi hele çalştır saksıyı avukat aplaaŞenizhadi kızlar sizde boş durmayın bakimmm:mymeka:

ona güzel bir aksam gecittirebilirsin mesela, mumlar,güzel bir aksam yemegi,veee güzel bir gece :utangac:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 erkeklere bundan güzel bir hediye olmazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

evet bencede kaydirigubbakcemile3 zaten dağ evine gidersen romantik bir akşam geçiririz :utangac: ama yetmez kii şöyle cicili bicili bir şeyler olmalı ama neee:sm_confused:

arkadaşlarını tanımaman süprüzümüzü zorlaştırıyo bende tabura giremediğimden onun iş yerindeki arkadaşlarına vermiştim sonra dışarda bi yere gitmişlerdi biride beni almıştı otogardan:)bak dağ evi güzel bi fikir ama nasıl kandıracaksın?

bende bir keresinde şöyle bir şey yaptım kızlar...
fikir olur size
aldım foto makinasını elime onun kamera özelliği var ya
tanıdığımız herkesten onun için doğum günü mesajı aldım. hatta yetmedi pasta aldığım pastaneciye o dönem okuyordum okulun kantnindeki kadına bile sokaktan geçerken durdurduğum insanlara serhat doğum günün kutlu olsun dermisiniz diye sorup dedirttirdim..:roflol: sonra nternetten bu vdeoları birleştirme programı buldum birleştirdim. videonun sonunda ben şiir okuyordum. bu cd yi bir kaç başka hediyeyle güzelce paketleyip yolladım:1rolleyes: şaşkınlıktan küçül dlini yutmuştu. 50 kişi falan vardı videoda. :roflol:

Back
X