ohoo fotolar ekledikk hepsini kaçırdınnn lülülülülülükızlarrrrrrrr anca yetiştim ne oldu ne kaçırdım:)
ohoo fotolar ekledikk hepsini kaçırdınnn lülülülülülü
ay demeeeee kızlar yaaa hadi aplanızada gösterin
diyorki annem 10 yaşında 2 çocuk evleniytor sanki. hele bir kere börek açıyordu oklavayla düştü peşimize :roflol::roflol::roflol:
temem nasıl bir poz istersin kuzum :jeyyar:
ona göre eklim
:roflol::roflol::roflol:
alemsın sen yaaa..ben annemın yanında sarılamıom malesef bızımkı agır abi biraz ama bız cıkıoz gezmeye felan gelınce soruo naptınız dıe bende anlatıom töbe töbe kısss dıo öyle yapılırmı ne varmıs sankı sen yapmadın ha dıorum böle sankı sutten cıkmıs ak kasık valla yapmadım dıo öle sey olurmu dıo heee dıom benıde leylekler getırdımı dımı dıorum gülüooo :dance:
:roflol::roflol::roflol:
alemsın sen yaaa..ben annemın yanında sarılamıom malesef bızımkı agır abi biraz ama bız cıkıoz gezmeye felan gelınce soruo naptınız dıe bende anlatıom töbe töbe kısss dıo öyle yapılırmı ne varmıs sankı sen yapmadın ha dıorum böle sankı sutten cıkmıs ak kasık valla yapmadım dıo öle sey olurmu dıo heee dıom benıde leylekler getırdımı dımı dıorum gülüooo :dance:
benimkide pek ağır abi takılır
bize geldiklerinde yüzüme bile bakmaz
hiç bakmadın derim, babam var nasıl bakayım diyor
insan bir kaçamak bakış atar bari dimi :mymeka:
made tamam şekerim senin için seçmeler yapcam geliyorrrrrrrr
yaa benimki çok fenaa leblebişş babamın yanında babam arkasını dönünce yanağımdan öpüyor. :roflol: masada yan yanayız ya bir bakıyorum aşağıdan elimi tutmuş. çaktırmadan gıdıklıyor falan muzur yaaa:roflol::roflol::roflol:
bakanlar parmak kaldırsın ilk grubu silicem :)
:lepi: ayak parmaklarımıda kaldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?