2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende geldim kıslar yenı uyeyım herkese selamm :) bende seneye evleneceklerdenım 20 hazıran 2009 :)

Hoşgeldin aramıza.Düğün mü olacak senin.Biz de mayıs sonu gibi düşünüyoruz çünkü hava güzel olsun istiyorum Akdeniz tarafına balayına gidicez kısmetse

evet dugunum olucak 2 gun once beyaz eşyalarımız aldık dunde salonu tuttuk balayınıda antalya gunbette yapmak istiyorum cok guzel oranın denızı ve otellerı

ne güzel hazırlıklara başlamışsınız biz de salon bakıyoruz.Hangi salonu tuttunuz ve ne kadar olduğunu yazar mısın çok merak ediyorum biz birkaç yer baktık ama karar veremedim

4.leventte palmiye düğün salonu 2000 ytlye tuttuk salonlar dolmaya baslamıs bıle erkenden karar verıp tutmaya calısın salonu ben cok dugun salonu araştırdım istanbulun neresınde oturuyorsun yardım edebılırım

Ben bahçelievlerde oturuyorum,nişanlım zeytinburnunda.2000 ytl çok uygun.Biz zeytinburnunda 1000 kişilik bir yer baktık adam 2600 ya da 2800 ytl arası diyor yeni sezon fiyatlarımız.Başka nerelerde bulabilirz herkesin kolayca gidebileceği bir salon yardımcı olursan sevinirim

ben sarıyerde oturuyorum nısanlımda kavacıkta o tarafları pek arastırmadım sadece yıldızlar düğün salonu vardı zeytınburnunda bır tek onu bılıyorum güzele benziyor nısanlım gitmis görmüs temız bir yer dıyordu 2500 ytl oldunu solemıstı bana lınkını atayım bak ıstersen resımlerıne
http://www.yildizlar.eu/

bir de zeytinburnunda özmutlu düğün salonu var bu haftasonu da ona bakıcaz.Bu arada yıldızlara geçen hafta gittik daha 2009 için tarih almaya başlamadık dedi..

sen semt olarak nerde olsun ıstıyorsun herkesın rahat ulasabılecegı orta noktayı belırledınızmı ? ona göre araştırma yapmakta yardımcı olabılırım genelde de kız evıne yakın yerlerde tutarlar inşallah aradıgın gıbı bır salon bulabılırsın :)

bende geldim kıslar yenı uyeyım herkese selamm :) bende seneye evleneceklerdenım 20 hazıran 2009 :)

hos geldın cnm yerimseniben
bızım tarh bellı deıl oyuzden bakmadık daha nışanımız var düğün bu yıl olcaktı olmadı uzun olcağı için sözun arkasından nışan olsun ıstedım suan nışanlığım dıkılıyo cnm bence suan salon için cok erken bızım buralardada baslamamıs hem dhaa nışana yer bulmadık zatn varda bakak artıkın kısmet

canım ya benim oturduğum semte yakın pek düğün salonu yok.Ayrıca kayınvalidem zeytinburnu istiyor.Orta nokta bulamadık.Ama nişanlım zeytinburnu olmasa da başka yer olur diyor.Ama neresi orta nokta olur bilemiyorum

Hoşbulduk Canim Ben 8 Eylul 2008 De Isteme Söz Nişan Hepsini Bir Arada Aile Icinde Yaptik 2009 Haziranda Dugun Olacak Salonu Bulan Yakin Arkadasimdi O Yuzden Bulmak Kolay Oldu Benim Icin Herkes Icin Hayirlisini Diliyorum Gönlunuze Göre Dugun Yapmayi Nasip Etsin Herkese

Nişani Az Kişiyle Yapicaksin En Guzel Mekanlar Bence Sosyal Tesisler Tavsiye Ederim

ben de balayı için antalya düşünüyorum acaba mayıs ayında sıcak olur mu?Ben 3 mayıs ya da 31 mayıs istiyorum

mayısta ne cok sıcak olur nede soguk eger bır otele baglı kalmayıp gezmek ıstıyorsan mayıs ayı en uygun ay hazıran ve temmuz hem cok kalabalık oluyor hemde otelden plaja gıdene kadar ınsan bunalıyor otelın havuzunda ıdare etmek ıstıyor ınsan en uygun ayı secmişsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…