2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bu arada kızlar dün alışveriş yaptıgım bir sitenin müşteri hizmetlerinde çalışan bayan bana Days in Colours'ın 2009 yılı kreasyonunun birkaç gün içinde geleceğini ve içinde de çok güzel desenler olduğunu söyledi hihoyyyt Nevresim takımı alacak arkadaşlara duyurulur, birkaç gün daha bekleyip yeni desenleri de görmekte fayda var yerimseniben

taylanda niye gidiyorsun ne işin var.Duydum geçenlerde balayı tatiline gitmişler oraya kayınpederim işyerinden arkadaşı mahsur kalmışlar çıkışlar iptal edilmiş kalmışlar orada

deme laa :1shok: bızde ÇİNe gıderız ya bılmıyom ama gunesın doğusunu ızlemek ısterımm gtcem laa kalırsam kalırım ohhh napamm evlenırm orda bıde :utangac:

kızlar ben de diyorum mız mız fazla yazmıyormeğer o sonbaharda evleneceklerin içindeymiş.Gelinlik duvağını koymuş bend e diyorum nerelerde bı kız bir yazıyor bir kayboluyor

deme laa :1shok: bızde ÇİNe gıderız ya bılmıyom ama gunesın doğusunu ızlemek ısterımm gtcem laa kalırsam kalırım ohhh napamm evlenırm orda bıde :utangac:

Böcük Hanım kimle gidiliyor acaba taylanlara, bu konuya bi aydınlık getirebilir miyiz acaba ? KK camiası merak içinde :1shok:

Kızlaaar dün saat 3.30 da siparişini verdiğim Days in Colours Örgü battaniye takımım bugün saat 12.30 da ve yanında 2 tane de küçük havlu hediyesi ile birlikte geldi hihoyyyt Ay çoook mutlu oldum. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim :dance:
281797_0A8D0510F62A.jpg

ana benımkının aynıısı kıskanncc kaca aldın laa benım bıldığım o sıteden demı haıyrlı uğurlu olsunn

Kızlaaar dün saat 3.30 da siparişini verdiğim Days in Colours Örgü battaniye takımım bugün saat 12.30 da ve yanında 2 tane de küçük havlu hediyesi ile birlikte geldi hihoyyyt Ay çoook mutlu oldum. Sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim :dance:
281797_0A8D0510F62A.jpg

gül güle kullanın canımm:nazar: :içelim:

merhabaa canlarımm...
butün atraksiyonu kaçırıyorum sabah burda olmayınca yaa....
öff yaa...
neyse işte ilk haftam bu gün son buldu...
alkşlayın beni...

burcu ben erkek arkadasım ıle yatland gıtcektık ama kararım baska ulke olabılr devamını msn anlatrıım
yanı bıldığın gıbı bısey kacrmadın bunlarda burayı boşladılar zatenn

burcu kız bana gülüceksin ama az önce resimlerinin olduğu konuyu gördüm ben sana o konuya yazmıştım çok da beğenmiştim şimdi tekrar öne çıkınca konu farkettim aaaa dedim bu biizm kız:uhm:

burcu kız bana gülüceksin ama az önce resimlerinin olduğu konuyu gördüm ben sana o konuya yazmıştım çok da beğenmiştim şimdi tekrar öne çıkınca konu farkettim aaaa dedim bu biizm kız:uhm:

ayy canım yaa yerim ben seniii :roflol: hee o burcu benim iştee bebişimmm Şeniz tabi ozaman tanışmıyorduk yaaa ondan farketmemişsindir a.s.

hadı hayrlı ıftarlarr bız gıdıyoz yerımıze arzu gelır artıkk optummmmmm mantıda mantı mantıda mantı(kafayı yedım laa)

güle güle kullan canım

281797_0A8D0510F62A.jpg

Back
X