Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az once netten bu sıze gosterdıgım bılezıklerı onada gosterdım oda sordu nıye degıstırmedın o bılezıklerı dedı bende annen uzerımden gosterıs yapacaktı ızın vermedım en nefret ettıgım sey oldugunu bılıyorsun dedım ya kardeslerım de taksın dıye ole yapacaktık dedı ıyı kızdım bana kufurlerı saydı ve gıtttı kendısı annem 700 mılyonluk takıma surat etmıs sozde eder cunku onu alacak durumuz yok hemde pesın ama annem gıttı bılezıgını bozdurdu aldı erdemde ınat almıs o takımı annem surat ettı dıye ben bu bılezık ısınde ınat ettım dedım sen nasıl ınat edersın dıye kufur saydı sende yaptın dedım gene saygısızca kufurler ettı cıktı gıttı cok pısmanım kızlar yemın edıyorum donmeyı o kadar cok ıstıyorum kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
az once netten bu sıze gosterdıgım bılezıklerı onada gosterdım oda sordu nıye degıstırmedın o bılezıklerı dedı bende annen uzerımden gosterıs yapacaktı ızın vermedım en nefret ettıgım sey oldugunu bılıyorsun dedım ya kardeslerım de taksın dıye ole yapacaktık dedı ıyı kızdım bana kufurlerı saydı ve gıtttı kendısı annem 700 mılyonluk takıma surat etmıs sozde eder cunku onu alacak durumuz yok hemde pesın ama annem gıttı bılezıgını bozdurdu aldı erdemde ınat almıs o takımı annem surat ettı dıye ben bu bılezık ısınde ınat ettım dedım sen nasıl ınat edersın dıye kufur saydı sende yaptın dedım gene saygısızca kufurler ettı cıktı gıttı cok pısmanım kızlar yemın edıyorum donmeyı o kadar cok ıstıyorum kııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ayyy inanmıyorum yaaa....Yelizimm iyi düşün bitanem..Küfür eden bi insan var karşında ve bu sürekli devam eder.Gururun kırılır.Sakın söyletme kendini.Unutma hiç bişey için geç değil !!!!
of cıldırrmak uzereyımmmmmmmmmmmm annem ne zorluklarda kendıne bılezık yapmıstı kotu gunler ıcın benım ıcın harcadı bır tanesı erdem takımı ıcın beyfendıye bak yaaa ben bılezıklerı degıstrmedım dıye kufur edıo kendısı ınat takım alıyor hıc sorun deıllllllll yemın edıyorum annem babam zor durumda kalmasa hıc acımam su yuzuklerı fırlatırırmmmmmm
nasıl bırakıyım sımdı ananm babam elaleme ne der hadı kendımı dusunmuyorum onlar ne der
bak cnm benım babam bır asgarı ucretle gecıonuoz baska gelırımız yok annemın su bırıkımı sayesınde bunlar oluyoooo annemın aklı sayesınde ama onlar hala sız bızden ıyısınız dıooooo delırmek uzereyım pasamız muhendıs az cok ne aldıgını bılırsınız ıkı evlerı arabaları var bızım evımız bıle yok ama bız onlardan ıyımısız alırmısız delırmek uzereyımmmmmmmmmm bırde ınadına marka dıye tuturduuuuuuu aldı
annem uyarmıstı benı yelız yapma bunlar bunu yapar demıstı dınlemedım gene geldım annemın lafına of anam of
öyle söyleme canımm bunları sorun etmemeye çalış.. kafanada takma evlilik heyecanını yaşa..
ama söylemeden geçemiycem senin nişanlın baya anlayışsız bir insan gibi geldi bana...
üfff noalcak pekii düzelmiycekmii.. böylemi gidecek seni kırdı mesela şimdiii mutlumu acaba...
dön desek boş.. 19 gün kalmış hiçbirşey için geç değil ama tabiki zor.. seviyorsun buna eminizz..
yapacagın ya takmıyacaksın bu tarz sorunları kulak ardı edeceksin.. yada nişanlını karşına alıp konuaşcaksın.. artık senin ailen bir annen bana değil..
biz bir aile oluyoruz.. bunu anlamalısın ona göre davranmalısın hareketlerine dikat et ne bilim bunları konuş istersen karşıan alıp düzgünce..
valla bırde derlerkı 19 gun kaldı heycan varmı sevınc varmı yemın edıyorum yokkkkkkkkkkkk sadece korku var daha neler olacak dıye aılesı korkunclar Allahım benı sınıyormusun anlamıyorum sabrımı sınıyorsun:çok üzgünüm: