2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım senin hesabına göre en güzel evliliğin ömrü bile 10 yılı geçmez CADIARZU

Yuva kuracaksak sinirlerimize ve anlamsız inatçılığımıza bi notka koyup saygı çerçevesinde birbirimizi anlamamız gerekir.
İnadım inat diye devam edersek o yuvada huzur kalır mı ?Alttan almayı bilmeyi,yeri gelince haklı dahi olsan susmayı bileceksin ki huzurun olsun.

evet canım biliyorum deniyorumm .. erkek arakdaşım benden daha çok özen gösteriyo böyle yap diyo sen benim neyimsin eşim olacaksın bir hayat paylaşacagız bu kafayla gidersen mutlu olamayız diyo.. benimle savaş halinde olma diyo.. bir tartışma oldugunda beni düşmenın görme diyo.
herdefasında içimden diyorum haklı bu adam yaa.. çekmek zorundamu sonuçtaa etraf kız dolu vede göze çarpan bi insan ama o beni düzeltmek için uğraşıyo..

ama elimde değil herdefasında aynı şey oluyo inadım ve gururum içinn ayrılma noktasına geliyrumm bunu yapmazsan biter bu iş misali bi hal alıyorumm.. tek bir olaya bağlıyorum ilşkimizi..

mızmızın olayını konuşuyoduk ben girdim devreye ne çok dertlermiz varmışşşbenneyaptımki

kizlar neyse mizmi gitti konuyu kapatalim rabbim onun hakkinda hayirlisini versin.
Bu arada dugun gunleriniz bellimi benim dugunum ekim ayindaydi bazi nedenlerden dolayi 2009a ertlendi.:(

kizlar neyse mizmi gitti konuyu kapatalim rabbim onun hakkinda hayirlisini versin.
Bu arada dugun gunleriniz bellimi benim dugunum ekim ayindaydi bazi nedenlerden dolayi 2009a ertlendi.:(

hayırlısı olsun canım..Benimde düğünüm bu sene olacaktı ama kısmet olmadı.
2009 temmuz geliniyim ben inşallah :asigim:

bende 2009 nisan ayı dıor babam bende 3mayıs ıstıorum bayramda sölucem ıkı babamada ıstedıgım zamanda olsun dıe bakalım hayırlısı gec olsun guc olmasın :)

kızlar benım butun ceyız bıttı sayılır. mobılyaları bu ay alıcaktık dugun olmadıgı ıcın almadık nasıpse mart ayında alıcaz artık :)
sımdı kendıme calısıorum gayrı borcum falanda kalmadı.ohhh

kızlar benım butun ceyız bıttı sayılır. mobılyaları bu ay alıcaktık dugun olmadıgı ıcın almadık nasıpse mart ayında alıcaz artık :)
sımdı kendıme calısıorum gayrı borcum falanda kalmadı.ohhh

Ohh ohhh darısı başımıza inşallah canım :Saruboceq:

kızlar günaydın burcuözge dün giremedşim sayfaya canım geçmiş ama olsun doğum günün kutlu olsun...Nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah
canım çok teşekkür ederimmmmmmmmŞeniz
günaydııııınnnnn.

canım iyi ki doğdun iyi ki varsınnn:1hug: sevdiklerinle nice mutlu yıllar geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun şekerimm:1hug:

canımmm çok teşekkür ederimmm :1hug:
iştee pastayı getirdim bennngamyoncuiremsu
dogumgunu10014pastahh1lc1.gif

w216.png

bunlaerın hiç biri pasta almadı banaa... sağol perlecimmm Şeniz

cimrimidirler nedirlerr :roflol:

kızzzlarrrrr iyi aksamlarrr sizlerinde yardımınıza ihtiyacım var ? hepinize özel msj atacagım umarım yardım taleplerimi geri cevırmezsınız ..

arkadaşlar şimdi benm 17.Mayıs.2009 tarihinde düğünüm var allahın izniyle:) nişanlımında doğum günü düğün günümüz:) öyle birşey yapmak istiyorumki herkes etkilensin ve nişanlım çok mutlu olsun:) ne dersiniz ? Sizin düğün gününüz nişanlınızın doğum günü olsa ne gibi süpriz yapardınız:) şimdiden teşekkür ederim;)

canım bende dugunumu kendı dogum gunumde yapıcam nasıpse:)hedıye konusunda bakalım nısanlım ne alıcak bana almasada olur ogece bana özel bır hedıye zaten :)

Merhaba canım.hayırlı olsun.darısı başıma inşallah.hayırlısıyla tabi.elbette erken razervasyon iyidir.önden bi kaporo verirsiniz.canım ben hepa filtreli süpürgeleri bilmiyorum ancak kendi evime su filtreli almayı düşünüyorum.çünkü alerjik durumum var.bu süpürgelerin arkasından çıkan o koku ve görünmeyen tozlar benim boğazımı mahvediyor.en iyisi suya geçmesi tozun bence a.s

merhaba
ben yeni katıldım bu siteye

Günaydın kızlar...İyi çalışmalar..

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

Geçmiş olsun böcük..Neyin var ?

bende 2009 nisan ayı dıor babam bende 3mayıs ıstıorum bayramda sölucem ıkı babamada ıstedıgım zamanda olsun dıe bakalım hayırlısı gec olsun guc olmasın :)

canım biz de 3 mayıs istiyorduk nişan tarihimizdi sonra balayımız biraz daha sıcak havalara denk gelsin diye 23 Mayıs a karar verdik hem de cumartesi gününe almış olduk.

Back
X