2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar bu ekmek kızartme makinesini beğendim ne dersiniz.Ekemk kızartma almayayım diyordum ama alıcam sanırım
imagefinderhp4.th.jpg
[/IMG]

Alevcim öncelikle paranın yatmasına sevindim canım, neyse ki erken yatmıs,sen daha fazla stres olmadan.
Ekmek kızartma makinesine gelince TuRuNCuma tamamen katılıyorum, bana çok gereksiz geliyor ekmek kızartma makinesi. Tost makinesine at kızarsın. Hem tezgahta da boş yere duracak. Öyle tezgah üstü çok kalabalık oldu mu benim ruhum daralıyo resmen :1ninca: Yine de sen bilirsin tabi canım :sm_confused:

Evet yaa.
Bide sürekli kullanılmıyor.Süs gibi duruyor tezgahta.Toz olmasıda cabası.Fuzuli kalabalık bence.
Tabi sen bilirsin canım yerimseniben

Tşekkür ederm kızlar yorumlarınız için almıycam bir süre daha düşüneyim en iyisi öncelikle zaten süpürgemi almalıyım

şarjlı süpürge hakkında ne düşünüyorsunux kızlar ben çalışacağım için hani akşamlaı yemekten sonra kırıntılar falan varsa şarjlı iyi olur diyorum ne dersiniz?Fakir şarjlı süpürge şuan her yerde indirimde 39.90 ytl ıslak kuru şeffaf bir model görmüşsünüzdür belki lilası var pembesi

şarjlı süpürge hakkında ne düşünüyorsunux kızlar ben çalışacağım için hani akşamlaı yemekten sonra kırıntılar falan varsa şarjlı iyi olur diyorum ne dersiniz?Fakir şarjlı süpürge şuan her yerde indirimde 39.90 ytl ıslak kuru şeffaf bir model görmüşsünüzdür belki lilası var pembesi

henüz alıp almamak konusunda kararsızım..Eğer dediğin model iyise almayı düşünebilirim yerimseniben

Ben de şarjlılar konusunda pek bilgi sahibi değilim, geçenlerde burda yine muhabbeti dönmüştü. Hatta böcük de demişti fakirin bir modelini. Onun dediği kırmızı olanı idi. Ben de almayı düsünüyorum ama model konusunda bir karara varamadım fisfisfis

canım bunu halam kullanıyor çok memnun ama halamın kedisi var evinde.Bu tüyleri falan topluyor önünde fırçası var dönen halam çok güzel çekiyor dedi ama bu evcil hayvan besleyen için daha yararlı gibi bana göre

bordonun yorumları falan çok olumlu.Piyasa fiyatını bi araştırayım ben.Böyle pahalıysa senin dediğini almayı düşünebilirim

canım bunu halam kullanıyor çok memnun ama halamın kedisi var evinde.Bu tüyleri falan topluyor önünde fırçası var dönen halam çok güzel çekiyor dedi ama bu evcil hayvan besleyen için daha yararlı gibi bana göre

Canım aslında tüy falan topluyorsa bizim için çok yararlı olur, neden diyeceksiniz, yeni halılar alacağız evlerimize ve o halılar ilk dönemlerde topak topak tüy bırakıyor üstünde. Kir, toz değil ama halının kendi parçası. Sadece onlar için koca makineyi getir götür sorun. Ben şahsen bu kırmızıdan almayı düşünüyorum CADIARZU Bir de benim Cingözüm var (muhabbet kuşum). Onu da götüreceğim evime, o nedenle bu benim için ideal model sanırım :)

bordonun yorumları falan çok olumlu.Piyasa fiyatını bi araştırayım ben.Böyle pahalıysa senin dediğini almayı düşünebilirim

canım o bordo dışarıda 109 ytl civarında bilgi olsun ben baktım sonra genelde evcil hayvan besleyenlere öneriyoruz falan diye duydum biraz uzaklaştım hep de pahalı yani.

Canım aslında tüy falan topluyorsa bizim için çok yararlı olur, neden diyeceksiniz, yeni halılar alacağız evlerimize ve o halılar ilk dönemlerde topak topak tüy bırakıyor üstünde. Kir, toz değil ama halının kendi parçası. Sadece onlar için koca makineyi getir götür sorun. Ben şahsen bu kırmızıdan almayı düşünüyorum CADIARZU Bir de benim Cingözüm var (muhabbet kuşum). Onu da götüreceğim evime, o nedenle bu benim için ideal model sanırım :)

evet canım banada bordo daha kullanışlı gibi geldi.Piyasa fiyatınıda araştırayım bi

Back
X