Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu ekmek kızartme makinesini beğendim ne dersiniz.Ekemk kızartma almayayım diyordum ama alıcam sanırım[/IMG]![]()
şarjlı süpürge hakkında ne düşünüyorsunux kızlar ben çalışacağım için hani akşamlaı yemekten sonra kırıntılar falan varsa şarjlı iyi olur diyorum ne dersiniz?Fakir şarjlı süpürge şuan her yerde indirimde 39.90 ytl ıslak kuru şeffaf bir model görmüşsünüzdür belki lilası var pembesi
şarjlı süpürge hakkında ne düşünüyorsunux kızlar ben çalışacağım için hani akşamlaı yemekten sonra kırıntılar falan varsa şarjlı iyi olur diyorum ne dersiniz?Fakir şarjlı süpürge şuan her yerde indirimde 39.90 ytl ıslak kuru şeffaf bir model görmüşsünüzdür belki lilası var pembesi
![]()
bu da kırmızısı.Fiyatı 80 ytl
canım bunu halam kullanıyor çok memnun ama halamın kedisi var evinde.Bu tüyleri falan topluyor önünde fırçası var dönen halam çok güzel çekiyor dedi ama bu evcil hayvan besleyen için daha yararlı gibi bana göre
canım bunu halam kullanıyor çok memnun ama halamın kedisi var evinde.Bu tüyleri falan topluyor önünde fırçası var dönen halam çok güzel çekiyor dedi ama bu evcil hayvan besleyen için daha yararlı gibi bana göre
bordonun yorumları falan çok olumlu.Piyasa fiyatını bi araştırayım ben.Böyle pahalıysa senin dediğini almayı düşünebilirim
Canım aslında tüy falan topluyorsa bizim için çok yararlı olur, neden diyeceksiniz, yeni halılar alacağız evlerimize ve o halılar ilk dönemlerde topak topak tüy bırakıyor üstünde. Kir, toz değil ama halının kendi parçası. Sadece onlar için koca makineyi getir götür sorun. Ben şahsen bu kırmızıdan almayı düşünüyorum CADIARZU Bir de benim Cingözüm var (muhabbet kuşum). Onu da götüreceğim evime, o nedenle bu benim için ideal model sanırım :)