2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

haklısın kır düğünü çok moda herkes kır düğünü istiyor. ama dikkat edilmesi gereken pistin zeminin toprak olmaması rahat oynanmıyor ozmn... aklınızda bulunsun...

haklısın bu konuda..Baktığımız yerde pist toprak değil allahtan.Ama doğru bir ayrıntı.Ben hiç düşünmemiştim bunu çok sağol..

bizimkide kır düğünü değil ama açık hava düşünü olacak arkadaşlar...
havuz başı gibi yani.. sandalyeler falan süslenecek giyddirilecek falan filan...

bizimkide kır düğünü değil ama açık hava düşünü olacak arkadaşlar...
havuz başı gibi yani.. sandalyeler falan süslenecek giyddirilecek falan filan...

yaz günü en ideali açık havada yapmak zaten havuzbaşı ya da kırdüğünü şeklinde.

incitanem düğün izmirde mi olucak mekanın adını verebilirmisin bizde arıyoru da

evet İzmir de olacak..Buca Gölet'in ordaki kır düğünü mekanlarından birini tuttuk.Bİr çok mekan var orda bakabilirsiniz.Fiyatları da 4000 ile 5000 ytl arası değişiyor.Organizasyona göre.

benim sewgilimde fanatik bjkli ama ben fbliyim tabiki benim sözüm geçecek ve benim zewkime göre döşenecek ona kalsa duwara bjk amlemi yaptıracakmışız ıyyk o ne öle kulüp gibi... ama genede tabiki onunda zewklerine ve fikirlerine önem weririm:P

ana dmekkı o harbı bjklı deıl :dilcikar: ben fblı kağımdan gecrmıyomdaa o bakımda :roflol:

ana dmekkı o harbı bjklı deıl :dilcikar: ben fblı kağımdan gecrmıyomdaa o bakımda :roflol:

nerden geçirmiosun???
yok acayip fanatik kawga edioz arada bu yüzden ztn...
sanırım en sert kawgamız bundan çıkıo... benim bjkye laf sölememi kaldıramıo bende gıcık oluorum benden daha değrli takımın die...

kızlar ilk dans şarkınız ne olsun istersiniz düşündünüz mü hiç?
pasta kesilirken ne çalmalı???

kızlar ilk dans şarkınız ne olsun istersiniz düşündünüz mü hiç?
pasta kesilirken ne çalmalı???

harika bir soru :))
goran karan dan stay with me olabilir
aşkımada söledim ama kendisi yabancı şarkı istemiyoobenneyaptımki
bana bırak sen dedi kaydirigubbakcemile5

hmm bakalım o ne bulacak:)
bende sewerim senin dediğim şarkıyı hatta bende düşünmüştüm. ama tecrübeli arkadaşlarım ilk dans şarkısının pek uzun olmaması gerektiğini söylüyorlar. çünkü çok heyecanlı olunuyormuş... garip bi duyguymuş... gözler senin üzerinde bi an önce bitsin istiyormuşsun ki dakikalar akmıyormuş... yani sana öyle geliyormuş... ee ilk şarkıda da kimse kalkıp dans etmez çiftten başka..
ben yabancı istiorum cnm... çünkü türkçe şarkılar modası geçince sönük kalıo weya dinleyesim gelmio... ama yabancı şarkılar öle deil... ayrıca insanların sözlere takılı kalmasını istemiorum... sadece müzik...

biz kendi şarkımızı yaıcaz ilk dans şarkısı biliyormusunuz bilmyorum ama o gecenin anlam ve önemine çok uygun bir şarkı. Biz özellilkle türkçe olmasını istiyoruz... birbirimizin gözlerinin içine bakarak söyliycez...
sözlerde şöyle diyor...

Bir ömrü bir yastıkta paylaşabilirim.
İyi ve kötü günde yanında durabilirim...
Bu hayatın sonunu senle getirebilirim...
nedenim çok çünkü seni çokk
ÇOK SEVİYORUM.....

zaten tam dans parçası çok pozitif bir şarkı o günede uygun. şarkı Soner arıcanın Seni Seviyorum şarkısı... Bir dinleyin derim....

biz de kendi parçamızı isteyeceğiz.Eski parçalarda ama bizim için önemi büyük.Tarkan İncitanem.......

soner arıcayı çok severim ztn:) bende karar weremedim ayy ne zor işmiş bunlar... ev eşyası, gelinlik, şarkı, düğün salonu, ev vs vs... insan doğduğu anda başlamalı sanırım hazırlıklara hahahha

brayn adamstan everty thing I do olabilir çok severim o şarkıyı ben...
aslında bon joviden always istiyordum ama temmuzda kuzenim ewlendi ve onu o kullandım
bon jovi benim lise aşkımdı:)

brayn adamstan everty thing I do olabilir çok severim o şarkıyı ben...
aslında bon joviden always istiyordum ama temmuzda kuzenim ewlendi ve onu o kullandım
bon jovi benim lise aşkımdı:)

vallahi canım ilk dans kesinlikle türkçe diyerek yola çıktık... Ve soner arıcanın o ana çok uygun olduğunu düşündük... zaten biz girmeden bir beyaz perdede sinevizyon olacak. ekim gibi hazılıycaz onu. ilk başta çocukluk fotolarımızla başlayan eğlencel bişiy. sonra soner arıcanın şarkısının giriş introsu biraz geniş bizim için öyle olması daha iyi tam piste girene kadar sözler başlamıyor.. derken sahnedeyiz ve soner arıca başlıyor. göz göze şarkımızı söylüyoruz... abancı müzikleri biz düğünümüz yemekli olacağı için yemek esnasında kullanıcaz... Kullanıcağımız parçaları da Notre Dame Paris müzikalinin en can alıca parçalarından seçtik. zaten emekte frnsızca müzik çok uygun düşüyor. mesela bir Belle bir Bohemean (yazılışında emin değilim) çok daha uygun olacağına karar verdik... zaten olduk olası çok seviyorduk o müzikali düğünümüzde de bu şekilde kullanmaya karar verdik kızlar.... a.s.

Back
X