2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

0503081bj0.jpg

tşk ederim cnm... her rengi var bide mutfağının rengine göre uyumlu alabiliosun...
fiyatı 35-45 değişio uygunmudur bilemiorum ama

1005134ri0.jpg

1005139hk8.jpg

işte bu da yatak örtüsü yerine aldığım pikeli nevresim takımı... özel günlerde ilk gece vs bunu sermeyi düşünüyorum kızlar... ben öyle yatak örtüsüyle falan uraşamam gelinlik gibi olanlarıyla... ztn pacthwork yatak örtüm war onu kullanırım günlük veya o tarz alırım başka bi tane daha... ztn 2 tane peluş battaniyem, 3 tane pikeli nevresim takımım war onların pikelerinide kullanırım günlük yatak örtüsü olarak tamamdır... sonra dier şata fatlıları nereye kaldıracam... araştırdım alanlar ilk bikaç ay ya kullanmışlar ya kullanmamışlar sora bazaya gitmiş... bende gereksiz gördüm bu daha kullanışlı geldi bana... bakalım sizler beğenecekmisiniz...
bu arada bunu ankda bi çeyiz mağazasından 365e aldım... bolu evkurda ise 333ytl idi... bilginize...

ben de ecobellanın yatak odası gelin setini aldım..içinde:
yatak örtüsü
nevresim takımı
pike takımı
havlu takımı
tül perdesi ve fon perdeleri var..fiyatı da 1100 ytl ye denk geldi.. fotosunu da koyuyorum kızlarr az sonra

kaliteli ve kullanışlı bir örtü için fiyatı gayet uygun benceeeee :CüvCüv:

bende öle düşündüm cnm hem sonuçta dertsiz yani aman lekelendi artık kullanılmaz derdide yok... tepe tepe kullan yani... mutfak masası için günlük kullanıma falan çok uygun bence... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile4

ben de ecobellanın yatak odası gelin setini aldım..içinde:
yatak örtüsü
nevresim takımı
pike takımı
havlu takımı
tül perdesi ve fon perdeleri var..fiyatı da 1100 ytl ye denk geldi.. fotosunu da koyuyorum kızlarr az sonra

güle güle kullan cnm tam takımmış seninkki:)

ecobellanın sitesinden fotoyu kaydedemiyorum bilgisayara..Kataloğun üstünden fotoyu çekeyimm koyayımm...

122684720xz6.jpg

daysincolourstan da bunu almıştım pikeli newresim tk.
hem nevresim olarak kullanılıo, hem pike hemde yatak örtüsü... çok amaçlı ve kullanışlı...
114 ytlye almıştım sanırım geçen sene

pıkenı gordum kucuk pullu mu onlarr anlmaadım eğer oleyse ben beğenmedımm saka saka yaa pullar dokulmez mı

colors0167ou8.jpg

bu da aldığım saten newresim takımlarından biri...

122686910jt3.jpg

bu da bir diğeri...

orangegrizz5.jpg

bu da coton nevresimim...

kızlar ecobellanın kataloğundan çekip koyuyorum fotoyu tam net değil ama sitesinden bakabilirsiniz daha güzel..
pic0084kf5.th.jpg
[/IMG] burda sadece yatak örtüsü ve perdeleri görünüyor..

pıkenı gordum kucuk pullu mu onlarr anlmaadım eğer oleyse ben beğenmedımm saka saka yaa pullar dokulmez mı

zewk meselesiii...
beğenmeni beklemiyordum ztnÇok üzgünüm çoookcokacimcoookkafamçokkarıştı

yok cnm dökülmezmiş... hem ayrıca ztn özel günlerde kullanacağım çıkıp üstünde tepinmeyecem yalülülülülülü
ayrıca mak. yıkanabilior dier şata fatlı yatak örtüleri kuru temizlemede anca temizlenio...

Back
X