2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam hgdın aramıza fmk sunu soyleyebılırım sana herzaman internette daha pahalıdır.. gidip yerınde gormek ve alırsan daha iyi sonuc alırsın canım.. a.s.

aklima koydum yaklasik bir ay sonra türkiyeye ucuyorum ozaman alacagim nevresim takimlari allah izin verirse (iki günlük bir tane saten). almanyada da var tabi ama okadar güzel degil.
hii bunlar normal paketli oluyor daha hani cok yer tutmaz diye soruyorum valizde

saolun arkadaslar :-)
aklimdan gecen bir saten nevresim takimim olsun istiyorum bir yatak örtüsü birde pike takimi ama günlük nevresim takimi kac tane olmali siz kactane aldiniz. Yatak örtüleri baya tuzlu herhalde, nevresimlerin fiyatlari ne kadar tacin sitesinde fiyat listesi var ortalam 100 ytl diyor gercekten bu kadar yüksek mi nevresim kakimlarin fiyati???

cnm ben bı tane alcam brıllant sıtesınde var ısmı sarıa modell ıklk bas sayfada krem rengı 150 yt gttım gordum harıka kaydirigubbakcemile4 ama sen daha uygun ararsan bılmem nevresım sayısına gelınce en az 2 olsun dderım ama ben cok alcamm sarev e bak cok guzellerı varr uyguna nevresımler cokk kampanyalrı yakalarsan ancaa :lepi:

hmm eger valizlerde yer kaplamasın diyorsan paketten tamamen çıkarman olsun benım sana tavsiyem .. benım ablamda almanyada buradan paketli ne aldılarsa gitcekleri gun paketlerinden cıkartıp valizin heryanına sıkıstırıp tepistirip doldurdular ama senınkıler ceyız olcak oyuzden paketlı halınden en az 4defa daha katlayıp koyabılırsın..
benım ceyızlık nevresım takımlarım..
ortası gobekli yorgan için nevresım takımın (beyaz)
pike takımım (yine nevresim takımı var içinde) (beyaz-turuncu)
nevresım takımım ( kırmızı- beyaz-pembe)
saten hiç almadım cunku ablam almıstı taç liensten kırmızı bide sadece bi gece yattılar ustleri basları kırmızıya bosanmıstı sanırım ablamın sansızlıgı belkıde :(

eger dusunursen Altınbasak ta çok kaliteli oluyor aklında bulunsun .. benım dayımlar esnaf altınbasak tac brılant satıyorlar.. ama bocugumun dedigi gibi sarevlerdede guzel desnler mevcur hem orada istersen secip kendın dıktırebiliorsun onların kendı terzilerine olculeri verip ;) ablam ole yapmıstı almanyaya gıtcekleri gunde ordan sparislerini aldılar .. bende kaynanama sarevden pike takımı almayı dusunuyorum yada beyenıp dıktırtecem yatak olculerini alıp :D:D

söylediginiz sitelerede baktim canlarim rengarenk cok güzel evet karar vermek bile zor...
anlasildi büyük bir valiz alacagim ve yanima cok az üst bas alacagim ki bol bol yer olsun valizimde kaydirigubbakcemile3
ne kadar güzeller yaa... bide hissarin cay katimlarina hefes ediyorum

nırdesınız laa akşamları ben varım sız yoksunuz alooooooooooooooooo gelın lannn sesımeeeeeeee

kızlar neden başlığımız bu kadar hareketsiz oldu turuncu,libra,böcük yok ,abba,elissa,burcuözge daha gelmedi cbell arada geliyor işleri yoğun sanırım.okarauzum akşamları burda kızlar ismini unuttuğum varsa yanlış anlamasın üzerinize afiyet biraz grip olmuş gibiyim çok fenayım da normaldir yani.

Canım benim evet malesef geçen haftayı çok yoğun geçirdim, bir rapor var hazırlamam gereken. Bu hafta onu bir bitirirsem rahatlayacağım. Bir yandan da bayram telaşı. Hafta sonu üstüme başıma birşeyler bakayım diye çıktım, daha hala her yerde yaazlıklar vardı. Neyse bugün iş çıkışı baktım. Bir jile ve gömlek aldım. Eee bayramda Kayseri'ye gidiyorum. Hanım hanımcık olalım değil mi :asigim: Anneciğim de telefon açıyor zaten kaç gündür. İstersen gelince burdan alalım istersen ordan al, bayramlık neye ihtiyacın varsa alalım diye :asigim: Neyse bayram alışverişi faslını da kapamış oldum böylece. Şu raporumu da bir tamamlarsam yine sizlerleyim kuzularım kaydirigubbakcemile5

ben de bir böcek ötüyor diyordum baktım ki ses senden geliyormuş :CüvCüv:

buyrun benımm gamyoncuiremsu naılsın cnm akşamlrıda varsın sen bacıı ohh ne guzell sen baktın mı beım dedım nevresıme nasıl sence :uhm: brıllant sarıa model ılk sayfadakı krem

haftalar cabuk gecer canım merak etme
insallah bayram haftası havalar güzel olur

günaydın kızlar çok soğudu hava bu hafta da bir geçse haftaya tatil yapıcaz ne güzel.

Bu arada okarauzum çok üzüldüm düşündüklerin için .Geçen hafta çoğunlukla siteye giremedik canım benim böyle düşünme

canım ben bayramlarda yeni giymeyi cok severim ama hersey bayram üstü cok para
o yüzden bilezik olayını düsün daha iyi

of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa

benimde yaz evlenecegim kesin degil ki belki kış olacak bizde tarih koymadık daha
o yüzden sen gel buraya nasılsa hepimiz 2009 geliniyiz

merhaba arkadaşlar.yaaa kendimi dışlanmış hissediyorum nerde olsam yabancı gibi nasıl mı? sonbahar gelinlerine katılıyorum olmuyo,buranın ismide 2009 yaz gelinleri ama ben 2009 kış geliniyim nolcak şimdi:)

ben ondan daha zorum valla
şimdilik bir sorunum yok cok şükür

canım çok teşekkür ederim..... Şeniz

demek bir başak burcuyla evleneceksin.. işin zor vallahi başak erkeği çok zordurrr:roflol:

bu arada ben yokluğunu hissettim vallahi nerde bu kız diyordum. ama dikkat ettiysen bu sıralar bende çok aktif yazamadım yerimseniben br tek dün biraz oturabildim bir kaç saat a.s.

şanslısın canım bize bayramlık ne istersin diyen bile yok
bizdede adet aslında ama ben istemem dogrusu

Canım benim evet malesef geçen haftayı çok yoğun geçirdim, bir rapor var hazırlamam gereken. Bu hafta onu bir bitirirsem rahatlayacağım. Bir yandan da bayram telaşı. Hafta sonu üstüme başıma birşeyler bakayım diye çıktım, daha hala her yerde yaazlıklar vardı. Neyse bugün iş çıkışı baktım. Bir jile ve gömlek aldım. Eee bayramda Kayseri'ye gidiyorum. Hanım hanımcık olalım değil mi :asigim: Anneciğim de telefon açıyor zaten kaç gündür. İstersen gelince burdan alalım istersen ordan al, bayramlık neye ihtiyacın varsa alalım diye :asigim: Neyse bayram alışverişi faslını da kapamış oldum böylece. Şu raporumu da bir tamamlarsam yine sizlerleyim kuzularım kaydirigubbakcemile5

arzum cok gec gelıyon bacı nete bıraz erken gelde karsılasalım
naıslsınız kızlar anlatın bakem nışanlınız sıze bayramlık ne aldıı yada alcakk

Back
X