Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolun arkadaslar
aklimdan gecen bir saten nevresim takimim olsun istiyorum bir yatak örtüsü birde pike takimi ama günlük nevresim takimi kac tane olmali siz kactane aldiniz. Yatak örtüleri baya tuzlu herhalde, nevresimlerin fiyatlari ne kadar tacin sitesinde fiyat listesi var ortalam 100 ytl diyor gercekten bu kadar yüksek mi nevresim kakimlarin fiyati???
nırdesınız laa akşamları ben varım sız yoksunuz alooooooooooooooooo gelın lannn sesımeeeeeeee
kızlar neden başlığımız bu kadar hareketsiz oldu turuncu,libra,böcük yok ,abba,elissa,burcuözge daha gelmedi cbell arada geliyor işleri yoğun sanırım.okarauzum akşamları burda kızlar ismini unuttuğum varsa yanlış anlamasın üzerinize afiyet biraz grip olmuş gibiyim çok fenayım da normaldir yani.
ben de bir böcek ötüyor diyordum baktım ki ses senden geliyormuş :CüvCüv:
günaydın kızlar çok soğudu hava bu hafta da bir geçse haftaya tatil yapıcaz ne güzel.
Bu arada okarauzum çok üzüldüm düşündüklerin için .Geçen hafta çoğunlukla siteye giremedik canım benim böyle düşünme
of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa
kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor
merhaba arkadaşlar.yaaa kendimi dışlanmış hissediyorum nerde olsam yabancı gibi nasıl mı? sonbahar gelinlerine katılıyorum olmuyo,buranın ismide 2009 yaz gelinleri ama ben 2009 kış geliniyim nolcak şimdi:)
canım çok teşekkür ederim..... Şeniz
demek bir başak burcuyla evleneceksin.. işin zor vallahi başak erkeği çok zordurrr:roflol:
bu arada ben yokluğunu hissettim vallahi nerde bu kız diyordum. ama dikkat ettiysen bu sıralar bende çok aktif yazamadım yerimseniben br tek dün biraz oturabildim bir kaç saat a.s.
Canım benim evet malesef geçen haftayı çok yoğun geçirdim, bir rapor var hazırlamam gereken. Bu hafta onu bir bitirirsem rahatlayacağım. Bir yandan da bayram telaşı. Hafta sonu üstüme başıma birşeyler bakayım diye çıktım, daha hala her yerde yaazlıklar vardı. Neyse bugün iş çıkışı baktım. Bir jile ve gömlek aldım. Eee bayramda Kayseri'ye gidiyorum. Hanım hanımcık olalım değil mi :asigim: Anneciğim de telefon açıyor zaten kaç gündür. İstersen gelince burdan alalım istersen ordan al, bayramlık neye ihtiyacın varsa alalım diye :asigim: Neyse bayram alışverişi faslını da kapamış oldum böylece. Şu raporumu da bir tamamlarsam yine sizlerleyim kuzularım kaydirigubbakcemile5