2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Benim ağustos 2009 da düğünüm olacak daha hiç birşey bakmiyoruz almiyoruz.düğün yaklaşinca hepsini bir araya sikiştircaz.şimdilik danteldir oyadir falan bunlarla ugraşiyoruz.bu arada bazi arkadaşlar yorum yazdiğinda altta çok şirin ve güzel bi,r şeyler çikiyorya onlari nereden yapiyorsunuz?

merhaba kıslar bende 2009 hazıran ayında evleneceklerdenım evlılık hazırlıkları ne zor işmiş al al bitmiyor eksikler Allah ' a şükür birçok eksıgımızı tamamladık sadece catal bıcak ve teflon tava setı alma kaldı beyaz esyalarımızda hazır sırada mabılyalar var off offf :) bitmiyor eksikler

canım hayırlısı olsun hoşgeldin aramıza benim de 23 mayısta kısmetse

hihoyyyt Sayımız artıyor her geçen gün yeni gelin adayları katılıyor bizee. Hoşgeldiniz yeni2009 gelinleriii kaydirigubbakcemile5

Benim ağustos 2009 da düğünüm olacak daha hiç birşey bakmiyoruz almiyoruz.düğün yaklaşinca hepsini bir araya sikiştircaz.şimdilik danteldir oyadir falan bunlarla ugraşiyoruz.bu arada bazi arkadaşlar yorum yazdiğinda altta çok şirin ve güzel bi,r şeyler çikiyorya onlari nereden yapiyorsunuz?

canım evlilik hazırlığı kısmına giriyorsun ya orda sabit konular var üst kısımda evlilik takvimi olacak orda açık bir şekilde adım adım anlatıyor.Ordan sen de yapabilirsin mesela benim 8 ay 1 günüm kaldı takvimimde yazdığı gibi:asigim:

benim ağustos 2009 da düğünüm olacak daha hiç birşey bakmiyoruz almiyoruz.düğün yaklaşinca hepsini bir araya sikiştircaz.şimdilik danteldir oyadir falan bunlarla ugraşiyoruz.bu arada bazi arkadaşlar yorum yazdiğinda altta çok şirin ve güzel bi,r şeyler çikiyorya onlari nereden yapiyorsunuz?

bencede en mantiklisi dugune yakin almak ama birikim yapabiliyorsan ben pek elimde parayi tutamadigim icin bir cok esyami aldim fakat soyle bir durum oluyor erken alinca keske erkenden almasaydim biraz daha bekleseymisim bunu alirdim dedigim oldu

kızlar neden başlığımız bu kadar hareketsiz oldu turuncu,libra,böcük yok ,abba,elissa,burcuözge daha gelmedi cbell arada geliyor işleri yoğun sanırım.okarauzum akşamları burda kızlar ismini unuttuğum varsa yanlış anlamasın üzerinize afiyet biraz grip olmuş gibiyim çok fenayım da normaldir yani.

hoşgeldın hadı hayrlısı olsun kaydirigubbakcemile2 ama bence kesınlıkle sımdı almayalım kalsın deme cunku eksık btmez ve ozmn gelınce cok sıkısırsınız zaten düğün yaklasınca baska sorunlarla uğrasacaksın gelınlık düğğün salonu ev ayy yok gelınlığın burasını beğenmedım yk ben bunu ıstemem yaad stresten kavga bıle etceksınız daha o yuzden bence sımdıden all benım bıle manıtam yok ama alıyom kaydirigubbakcemile5

kızlar neden başlığımız bu kadar hareketsiz oldu turuncu,libra,böcük yok ,abba,elissa,burcuözge daha gelmedi cbell arada geliyor işleri yoğun sanırım.okarauzum akşamları burda kızlar ismini unuttuğum varsa yanlış anlamasın üzerinize afiyet biraz grip olmuş gibiyim çok fenayım da normaldir yani.

budun yoğun oluyom cnm eve gıdnce bolbol yazarım dun solemesı ayup cok harıka yaprak sararım komsuya sardım eve geldım kendıme sardım bıde pasta yaptım temzılık falan derken dun cok gıremedım :1no2: yanı fırsat buldukca burdayım yawru

alev kı senlen nereye gıdekk carrefour var ıkea var burda kapalı cadde varr harıka mağazlar var bakırkoy varr neer ıstersın bence carrefoura kesın gıdek hanı o porlantlar falan orda var hersey var urunn olarak erken bulusrsakk baska yerlerede gıderız

kızz ben buradayım ama baska topiklerdeyim (hindi cumhuriyeti değiliz) arada bakıyorum size ama kontrol ediorum -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu
gecmıs olsum alevcim insallah biran önce iyileşirsinn kuzucumm :1hug: :1hug:
benımkısıde haftasonu için yanımdaydı hihoyyyt
ama malum çok cabuk gecıyor zaman :1no2: daha doyamadım ben keşke daha çok sarılsaydım diorumm :çok üzgünüm: senağlama
şimdi iftarlık yemekleri yapim gelirim yine şekerlerr optumm sizlerriiii..
burdada hava bir yagıyor bi acılıor havada acayıp dun çok ayazz soguk vardı bugun terlıosun anamm havalarda gariplesti.. :1shok:

alev kı senlen nereye gıdekk carrefour var ıkea var burda kapalı cadde varr harıka mağazlar var bakırkoy varr neer ıstersın bence carrefoura kesın gıdek hanı o porlantlar falan orda var hersey var urunn olarak erken bulusrsakk baska yerlerede gıderız

canım o kapalı caddeye gidelim bir de ikea var ya onu merak ediyorum ben carrefoura çok gittim:sm_cool:

meraba kızlar
geçmiş sayfalara baktım da yeni gelin adaylarımız gelmiş hoşgelmişler
alevciminde dediği gibi diğer gelinler nerde ya
mesela turuncu yok sahiden nerelerde bu kız
ben bu gün Pc başında değildim. İşim gereği resmi dairelerde işim vardı hava da yağmurluydu çok yoruldum bu gün :((

saolun arkadaslar :-)
aklimdan gecen bir saten nevresim takimim olsun istiyorum bir yatak örtüsü birde pike takimi ama günlük nevresim takimi kac tane olmali siz kactane aldiniz. Yatak örtüleri baya tuzlu herhalde, nevresimlerin fiyatlari ne kadar tacin sitesinde fiyat listesi var ortalam 100 ytl diyor gercekten bu kadar yüksek mi nevresim kakimlarin fiyati???

Back
X