- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok guzell özlemcim:):) bende gitmiştim kırkyama kursuna hem vakit gecırıyorsun hemde orada yasıtın olursa çok iyi yenı arkdaslıklar kuruyorsun
benım gittimde en genc bendim (19dum) hepsi 35 - 40 -55 öledi :)))
ozamana gore 4kirlent 2de koltuk şalı yapmıstım ama çokk zorr yaa kırkyama eger sabırlıysanız gidin derim a.s
hmm birde aklıma geldi ? eve ceyız sercekmısınız kızlar?? bende sereyım dıom benımkısı olmaz bizde adet dııl dıoo( artık onun haberı yokken evı tuttuktan 2hafta önce sermeyı dusunuyorum napim baska..
canım baktım arzum 9,6v fakirde 10,8.Arada fazla fark yok diye düşünerekten görüntü açısından arzum almaya karar verdim.Mutfak terazim ile mikrodalga fırınım geldi.Şarjlı süpürgede yarın gelir herhalde.Gelince denerim.
Ben internetten aldım hepsinide yerimseniben.
allah tutugunuz oruclari kabul etsin cümlemizin günahlarini af eylesin kizlar... benim iftara daha bir saat var cokacimcoook... bende görmek isterim ceyiz....naniknanik
günaydın kızlar............
fıstığım dün şarjlı süpürgem geldi.Evdekiler ve komşular dahil herkes bayıldı.Görüntü olarak çok şık duruyor.Hemen şarja taktım ve dolduktan sonra deneyince şaşırdım.Acayip çekiyo ve ucundaki fırçası harika.Alacak olanlara tavsiye ederim.
Özellikle görünüşüne ve çalıştığında o başlığındaki dönen fırçaya bayıldım.
Çok kullanışlı anlıyacağınız a.s
turuncu sendde taktın topıc adına sen sonuna bakk gelınler yazıyomu tmm oldu bıttı ne etcen sen gerıısnı
neyse nasılsınnn
evet geldim 60 sayfayı tek tek okudum ama hepinize cok kırıldım arkadaslar.
bir haftadır yokum özlem nerde diyen bile olmamış senağlama
gündüz olmayınca gecede cevap yazmanın anlamı yokmus onu anladım![]()
of ben cok kararsızm ya acaba ıcerden avans cekmyeıp bayram donusu aylık alıp bılesık mı alsam yoksa avans alıp kendıme gıysı falan mı alsamm sız olsaydnızı napardınzı laa akıl verın baa
kızlar 8 ayım kalmış bu haftasonu sınavdab geç çıktım ne bayram alışverişine gidebildik ne de salonu tutmaya hava da çok soğuk zaten içim sıkılıyor
teşekkür ederim canım bu dönemde fikir alışverişine ihticacım olmaz mı hiç.ama evet 2009 gelinleri olacrak değiştirsek:) 2009 a girdikten sonra bakarız bi çaresine
merhaba kızlar ben de uzun bi süredr yazamıyodum siteye:sm_confused:
bu arada benim düğün kesin martta olucak:asigim: nişanlım cumartesi geliyo tarihini de o zaman ikimiz kararlaştırıcazkaydirigubbakcemile2
meraba kızlar
geçmiş sayfalara baktım da yeni gelin adaylarımız gelmiş hoşgelmişler
alevciminde dediği gibi diğer gelinler nerde ya
mesela turuncu yok sahiden nerelerde bu kız
ben bu gün Pc başında değildim. İşim gereği resmi dairelerde işim vardı hava da yağmurluydu çok yoruldum bu gün(
Canım benim evet malesef geçen haftayı çok yoğun geçirdim, bir rapor var hazırlamam gereken. Bu hafta onu bir bitirirsem rahatlayacağım. Bir yandan da bayram telaşı. Hafta sonu üstüme başıma birşeyler bakayım diye çıktım, daha hala her yerde yaazlıklar vardı. Neyse bugün iş çıkışı baktım. Bir jile ve gömlek aldım. Eee bayramda Kayseri'ye gidiyorum. Hanım hanımcık olalım değil mi :asigim: Anneciğim de telefon açıyor zaten kaç gündür. İstersen gelince burdan alalım istersen ordan al, bayramlık neye ihtiyacın varsa alalım diye :asigim: Neyse bayram alışverişi faslını da kapamış oldum böylece. Şu raporumu da bir tamamlarsam yine sizlerleyim kuzularım kaydirigubbakcemile5
şanslısın canım bize bayramlık ne istersin diyen bile yok
bizdede adet aslında ama ben istemem dogrusu
Ben umarım güzel bişeyler bulabilirim.El öpmeye gidicem gerçi bu benim 2.bayramım kurban bayramında sözlüydük.Bütün apartman akraba hepsine gidiyoruz ama 5'er dakika oturup kalkıyoruz.Şık olmam lazım
İnşallah tatlım :Saruboceq:
Ay evet TuRuNCu msn de de yok yaaa, diğer kızları görüyorum tek tük ara sıra msn de; ama turuncu yok. Allah Allah İnternetinde mi bir sorun vaar, yoksa işle ilgili mi birşey olduu Ben de çok merka ediyorum açıkcası
ben de artık para biriktirmek istiyorum yaa.Artık taksit yapmıyorum zaten.Para biriktiricem.Çok masraf çıkıcak düğün yaklaşınca.Kasım ayında başlarım inşallah birikim yapmaya
ben gecenlerde 50 ytl ceyrek aldım
ama bu hafta 60 dıor kuyumcu
almam parayı kenarda bekletırım bende
artmış mı iyi iyi... 12 gün sonra düğün var da :jeyyar:
ay ne kadar çıkarcı bir kız oldum ben yaw çok kötüyüm :mymeka:
güle güle kullan canım
bende spor yerine boncuklu süslü seyleri pek severim
bu ara son aldıgım tişörtler üzerine boncuk işleme yapıyorum.
bi ara resimlerini gönderirim sizede
bu arada kızlar iş olmayınca bos durmamak icin rölyef ve tel kırma kursuna yazıldım.
bayramdan sonra baslayacagım önemli olan kafa dagıtmak
ben sermiycem canım bizde de tam tersi onlarda var bizde yok.2 ablam evlendi ikisine de yapmadık.Ama herkesin farklıdır yani.Sermek istiyorsan ser.Ben evimi yerleştiricem görmek isteyen buyursun gelsin
canım bende evlılık takvimi yapem dedim ama yinem olmadı yawss demısım 40hafta sen nasıl ayarladım solersin dimi bana![]()
aslında kaynanamlar eylul olsun diordu ramazandan sonra.. bende dedımkı benım kuzenler var yurtdısında çocuklugum bir gecti gormezlerse bana çok kırılırlar temmuz olsun.. nişanlımıda ikna etmıstım guzell neyse benım sozumu dınlemedi bu ama Allah işte burnu surtuldu işyerınde birtakım dertleri olustu dugun tarıhı temmuz basa cektik busekılde.. haziran sonu temmuz bası dıyoruz kaydirigubbakcemile2 ikimiz konustuk bayramda annesinin yanına gidince konuscak ama yine deişir gibi geloo yaa hadi hayırlısı... annem (kaynanam) benıde cagırıyor bayramlık el opmeye ama kendı babam buna karsı çıktı olmaz öle sey bizde adet deil dedi .13.30saatlık yola gondermem senı dedi anlıcan kaldım bayramda kendı annemlerin yanındayım ama tlf ederim yinee tabiki:))
kızlar sizin işiniz gerçekte zor ya..Ben 4 senedir iş dolayısıyla dışarda tek başıma yaşadığım için ev için gerekli ne varsa mevcut evimde..Benim sadece büyük eşyalarım eksik.Böyle süpürgesinden tartısına kadar sil baştan düzmek gerçekten zor olsa gerek.kolay gelsin hepinize..a.s.
güle güle kullan turuncu
hersey cok güzel tartı ve sac kurutma makinası benimde almam gerekiyor.
seninkiler cok güzelmiş