2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Günaydın şekerler a.s.
TuRuNCum güle güle kullan canımın içi, ben de belki senin aldığından alacağım, fakire pek içim ısınadı benneyaptımki Bugün işlerim çok yoğun olmazsa bir araştırayım bakalım.

dediğim gibi görümtü olarak çok hoşuma gitti benim.Bi araştır sende yerimseniben
Bugünde saç kurutma makinam geliyor.Onunda resmini çekerim senin için.Büyük olup olmadığını görürsün a.s

Bana mesaj gelmemiş :uhm:
Sadece siteye girdiğimde site kurallarını okumam için bi sayfaya yönlendirdi.
Bu arada arzum evt a.s

bu arada sen akşamları yoksun galıba bı ceyıs gostercem deımm ama kımse cıkmıyoo aman sız bılırısnız :dilcikar:

herkeslere günaydın kaydirigubbakcemile5
böcüğüm şu çeyizlerini gündüz göstersen olmazmı :mymeka:
akşamları ben de yokum. kaydirigubbakcemile4

herkeslere günaydın kaydirigubbakcemile5
böcüğüm şu çeyizlerini gündüz göstersen olmazmı :mymeka:
akşamları ben de yokum. kaydirigubbakcemile4

resımlerını cektım ama url adrsı yokya yukleyemedım dığer turlu yuklemeyı bılmıom ama akşama öğrenırım bırındenn a.s

o zaman yarın yükle olur mu
cuma ben yokum. yarın son günüm benim senağlama

ıns unutmam cnm benım ayy kıyamam saa :teselli: aam keske benımde son gunum olsa kocacın yanında olcak sabhları sevdın ınsana bı nefes kadr yakın olcann sonra öle işte anacım uzulme kız cocuğu doğdun gun elındır zaten aılenden ayrıldın dıye uzulme asıl ben uzulem evde kalcam mı acaba :uhm: :roflol: :roflol:

ıns unutmam cnm benım ayy kıyamam saa :teselli: aam keske benımde son gunum olsa kocacın yanında olcak sabhları sevdın ınsana bı nefes kadr yakın olcann sonra öle işte anacım uzulme kız cocuğu doğdun gun elındır zaten aılenden ayrıldın dıye uzulme asıl ben uzulem evde kalcam mı acaba :uhm: :roflol: :roflol:

kalmazsın kalmazsın kaydirigubbakcemile2
ben bile adamı 6 senede anca kafaladım :jeyyar:
ailemle bir haftam daha var ama işimde yarın son günüm.
çok severdim ben işimi be valla hihoyyyt

ne kadar güzel duygulardır.İşten ayrılıcan değil mi kıyamam sana ben Allah mesut etsin başka şehire mi gidicen sen?

evet hayatım başka şehire gideceğim ben. yarın işimde son günüm.
ben çok severdim işimi de patronumu da. çok zor gelecek bana. senağlama

evet hayatım başka şehire gideceğim ben. yarın işimde son günüm.
ben çok severdim işimi de patronumu da. çok zor gelecek bana. senağlama

canım benim olsun sevdiğinin yanında olacaksın.Üzüldükçe bunu düşün.Ben aynı şehirde olucam çalışıcam ama ailemden ayrılmak bana zor gelecek şimdiden kötü oluyorum hemen diyorum bak onun yanında olucam yıllardır beklediğim günler falan diye avutuyorum kendimisenağlama
Bu arada artık 8 rakamını göremiycem çünkü 7 ay 29 gün varkaydirigubbakcemile4

turuncu tatlım hani senin arçelikte çalışan arkadaşın vardı eğer arkadaşını görürsen sorar mısın midi fırın için ne önerir şu luxell turbo fırınlar çıktı ya ondan düşünüyorum ama blemiyorum çıkamadım işin içinden

canım benim olsun sevdiğinin yanında olacaksın.Üzüldükçe bunu düşün.Ben aynı şehirde olucam çalışıcam ama ailemden ayrılmak bana zor gelecek şimdiden kötü oluyorum hemen diyorum bak onun yanında olucam yıllardır beklediğim günler falan diye avutuyorum kendimisenağlama
Bu arada artık 8 rakamını göremiycem çünkü 7 ay 29 gün varkaydirigubbakcemile4

hadi gözün aydın hayatım onu 6 ay 29 gün olarak say sen. çünkü son 1 ay 1 gün geçiyor inan. Şeniz

turuncu yeni eşyaların çok güzel hayatım.
iyi günlerde kullan :asigim:

Tşk ederim canım...Ya ben senin yerine heyecanlandım bi an.Sadece 11 günün kalmışşş :lepi:.Karmakarışık duygular içerisindesindir şuan sen.Bi yanda sevdiğine kavuşmanın mutluluğu diğer yanda ayrılık...

Back
X