Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlarrr kızlarrr....
kadir geceniz mübarek olsun....
inşş kalbinizden geçen dualar gerçek olsun...
lady home dan aldım canım bulvar üstünde varya sıhhıyeye doru giderken...
beğendiğine sewindim:)
tşk ederim okaraüzüm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
bugün beğendiğim bornaz takımının lınk olarak eklemıstım
aklıma koydumya illa halledıcem büyük avm lerde fıyatlar daha yüksek ama daha küçük alısverıs merkezlerinde fiyatlar daha uygun aırport ta 190 ytl ıken ben aynı urunu 130 a 6 taksıtle aldım sarı ve beyaz olarak aldım çok içime sindi inşallah mutlulukla kullanırız
günaydın arkadaşlar bugünn cuma:sm_cool: tatil geliyor ama benim midem bugün çok ağtıyor çok tuhaf bir ağrım varsenağlamaben ne zaman iyileşicem mutluluğumun tadını bile çıkaramıyorum cidden gözlerim doldu ağlamak üzereyimsenağlama
kızlar bi liste var dı burada arkadaşıma çıkarıcam ama bulamıyorum nerdeydii
gunaydın cadı gelın adayları kaydirigubbakcemile3 ben geldımmm
bugun tatıle ayrılıyom ve sızdende ayrı 9 gun gecrcem sızı cok ozluycem canlarım benım :çok üzgünüm: benı unutman olur mu
seni unutmak mumkun mu böcük :1hug:
hayırlı yolculuklar :Saruboceq:
iyi bayramlar... a.s.![]()
son kez yazıyom geldığımde kımse ne evlensın ne kaçsın sakın bısey etmeyın kotu ha :jeyyar: ı bayramlar bende bısey yapamadım akşam hastaydımdanamaz kuran olmadı neyse kısmet
Şeniz bızım kızlar dha gelmedıler hepsını cok ozluycemm bılsınn Şeniz
selam kızlar
böcük iyi tatiller şeker gibi bayramlar tatlım
nereye gidiyosun sen bakalım ?
gunaydın cadı gelın adayları kaydirigubbakcemile3 ben geldımmm
bugun tatıle ayrılıyom ve sızdende ayrı 9 gun gecrcem sızı cok ozluycem canlarım benım :çok üzgünüm: benı unutman olur mu