2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

271189153001201t4ir1.jpg

kızlar nerden alacaz bunu ama bunlar harika... bayıldıımmm... almam lazım kesin:)

bu arada ütü markası soran arkadaşım en iyi ütü philipstir...
ondan sonra braun gelir...
tefali sıraya bile sokmam...
philips azur gc 4640i aldım ben
annemde philips azur gc 4420 kullanıyor o da harika...

lady home dan aldım canım bulvar üstünde varya sıhhıyeye doru giderken...
beğendiğine sewindim:)

Geçenlerde önünden geçerken ben de bir müddet vitrininde takılı kalmıstım, keşke içeri de girseymişim kaydirigubbakcemile3 Sağol canım bilgilendirmen için yerimseniben

güle güle kullan canım

tşk ederim okaraüzüm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

bugün beğendiğim bornaz takımının lınk olarak eklemıstım
aklıma koydumya illa halledıcem büyük avm lerde fıyatlar daha yüksek ama daha küçük alısverıs merkezlerinde fiyatlar daha uygun aırport ta 190 ytl ıken ben aynı urunu 130 a 6 taksıtle aldım sarı ve beyaz olarak aldım çok içime sindi inşallah mutlulukla kullanırız

canım sabır et biraz daha
cok şükür iyileşecek bir hastalıgın var allah beterinden korusun

günaydın arkadaşlar bugünn cuma:sm_cool: tatil geliyor ama benim midem bugün çok ağtıyor çok tuhaf bir ağrım varsenağlamaben ne zaman iyileşicem mutluluğumun tadını bile çıkaramıyorum cidden gözlerim doldu ağlamak üzereyimsenağlama

gunaydın cadı gelın adayları kaydirigubbakcemile3 ben geldımmm kaydirigubbakcemile4
bugun tatıle ayrılıyom ve sızdende ayrı 9 gun gecrcem sızı cok ozluycem canlarım benım :çok üzgünüm: benı unutman olur mu

kızlar bi liste var dı burada arkadaşıma çıkarıcam ama bulamıyorum nerdeydii

herkese günaydınnn kızlarr

nastasia
başınız sağolsun canım inşallah herşey gönlünce olsun hayırlısı ne zamansa o zaman olsun .

ütü tavsiyen için de çok sağol gidip bakıcam bugün

dün hepimiz için dua edicem demiştim dün süper birşey oldu yaklaşık 20 kişilik bır grup akşam 10 dan sonra camileri gezdik hepimiz için dua ettim allahım herşeyin hayırlsıını versinn hepimize...

herkese mutlu günler....hihoyyythihoyyyt

gunaydın cadı gelın adayları kaydirigubbakcemile3 ben geldımmm kaydirigubbakcemile4
bugun tatıle ayrılıyom ve sızdende ayrı 9 gun gecrcem sızı cok ozluycem canlarım benım :çok üzgünüm: benı unutman olur mu

seni unutmak mumkun mu böcük :1hug:
hayırlı yolculuklar :Saruboceq:
iyi bayramlar... a.s. kaydirigubbakcemile4

seni unutmak mumkun mu böcük :1hug:
hayırlı yolculuklar :Saruboceq:
iyi bayramlar... a.s. kaydirigubbakcemile4

son kez yazıyom geldığımde kımse ne evlensın ne kaçsın sakın bısey etmeyın kotu ha :jeyyar: ı bayramlar bende bısey yapamadım akşam hastaydımda :utangac: namaz kuran olmadı neyse kısmet
Şeniz bızım kızlar dha gelmedıler hepsını cok ozluycemm bılsınn Şeniz

son kez yazıyom geldığımde kımse ne evlensın ne kaçsın sakın bısey etmeyın kotu ha :jeyyar: ı bayramlar bende bısey yapamadım akşam hastaydımda :utangac: namaz kuran olmadı neyse kısmet
Şeniz bızım kızlar dha gelmedıler hepsını cok ozluycemm bılsınn Şeniz

iyi yolculuklar hayırlı bayramlar ugur böceği

selam kızlar
böcük iyi tatiller şeker gibi bayramlar tatlım
nereye gidiyosun sen bakalım ?

evde olcam yalnız bayramın ıkıncı gunu eskı sevgılım benı aılesylen tanıstrcakmıs bılmem napcam ramazanda cağırdılar gtmedım sımdık gtmesem ayıp olur yenı bı ask mı doğuyo ne :utangac:

cnm bnm hadi bakalım tanıştırmak için çağırdığına göre küllenen aşk yeniden doğmuş bile
eski sevgilinle tekrar nasıl buldunuz birbirinizi
güzel haberlerini beklyoruz tatlım

günaydın böcükcüğüm,
iyi tatiller, sevdiklerinle harika bi tatil geçirmeni diliyorum...
şimdiden iyi bayramlar diliyorum şekerim...
seni özlüyeceiz öptüm...Şeniz

burcucum bol gezmeler diyince hüzünlendim bak şimdi
off ben evden dışarı çıkmam muhtemelen bayramda
sizler napcaksınız kızlar bayramda ?

Back
X