2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

simdi de perdeler...
[img=http://img88.imageshack.us/img88/8887/tacjperdeic4.th.jpg][img=http://img88.imageshack.us/images/thpix.gif]

[img=http://img88.imageshack.us/img88/869/tacperde1tu5.th.jpg][img=http://img88.imageshack.us/images/thpix.gif]

bu perdeleri nerden bulabilirz acaba ünlü markalar mı cnm?

görnüyormu ki perdeler
ben cikmadi sandim.... oleyyyyy cikmiss
evet canim tacin perdeleri tacin sitesine baka bilirsin bide fiyat listesi de var

hosgeldin canım
allah kısa sürede sevdigine kavustursun

canım nette duvar dövmesi diye arat bak daha ne modeller bulacaksın
özellikle salonlarda bir duvarı bu sekilde yapmak cok güzel oluyor

http://img88.imageshack.us/my.php?image=tacjperdezq5.jpg

arattim canim evet cok güzel dövmeler var, benim ekledigim duvar kagidiydi
siyah koltuk düsünüyorum yemek masasida cam düsünüyorum siyah sandaliye yani siyah beyaz agrlikli olacak allah izin verirse

tesekkür ettim baktim ve sik kulaninlara ekledim
bide fiyattalarda var bu yüzden iyi bir sayfa....
o amerikan service takimini nerden bakiyorsunuz kizlar

bende su yemek takımlarının gundelik fuşya renk olanlarından almak istiyorum.aslında annem inat etmeyip karacanın porselen yemek takımlarından almasaydı bana bunun 12 parcası yeterdi. ama dinlemiyolar malesef.cunku ben evimde nisafire yonelik hiçbişii bulundurmak istemiyorum.yani hiçbişii dediysem tabiki bazı seyler sart ama ne biliyim sonucta o evde sen yasıcaksın o duzeni kendine gore kurmalısın. mesela misafir odası diye evin en buyuk kısmını salonu ayırmıcam. bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi.

ben cok iyi anliyorum, cünki benim evimde misafir odasi diye özel bir oda olmicak gerek duymuyorum sadece misafir gelince kulanacagim bir oda ban cok gereksiz fusuli geliyor bir tane otuma odasi olacak hem misafire laik hem bana....ama karacanin yemek takimlari cok güzel özellikle köseli olanlar

bu arada kızlar evlenmek ne kadar zormus yaa! ( nasıl alıcaz onca sey bilmiyorum walla.benim şimdiye kadar neler alındı bi sıralayım

philips utu
karaca yemek takımı(cok gereksiz)
karaca tencere takımı
karaca catal bıcak takımı(cok gereksiz)
karaca kahvaltılık takımı(çok gereksiz:)
(bu arada bu karacaların hepsini annem 1100 e mi ne aldı,o zamanlar kadınlarkulubune uye diildim yoksa tavsiye ederdim çünkü çok ucuz.kampanya vardı)
fakir şarjlı el supurgesi
fakir tost makinesi
fakir fritoz
ekmek kızartma
blendr seti
kettle
kahve makinesi
2 tek kişilik misafir yorganı
3 tac nevresim

ooof of daha o kadar çok sey varki eksik.

kızlar bide benim anlamadıgım şu: biz subatta nişanlandık.nişanlanlımın ailesni nişandan oncede tanıyordum.şimdi allah için çok iyiler,gorgululer,luzumsuz hiç bi hareketlerini de gormedim ama bu işte soole bi gariplik var.aynı sehirde diiliz ailesiyle.nişanlım da burda yani arada mesafe var o bile yılda 2 defa goruyo.düğündür evliliktir hiç konusu gecmiyo.onların n kadar butcesi ne alıcaklar hiç bişii bilmiyoruz nişanlım da once bana belli etmedi ama sonra o da dokuldu :) dedi "ya bunlar niye konusmuyo bu konu hakında" bir belirsizlik yani walla ben anlamadım bu işi.şimdi benimki konusmaya gitti ailesiyle bayramda bahane oldu :) hatta yolda şimdi..

ay kızlar doktum size içimi rahatladım

bende bunun yarisi bile yok

catal bicak takimi niye gerekiz olsun kizz
bence gereksiz olan ve hic kulanisli olmayan sarjli süpürkeler!! sahsen almayi düsünmüyorum cünki hic bir ise yaramiyor sir sir kim urasacak onunla )
pardak
kepce
saklama kaplari
günlük yemek takimi
kek kaliblari
simdilik bunlar geliyor aklima

insallah hayirli haberlerle dönder... para konularini insan konusmaya cekiniyor ama bunlari acik acik konusmalisin aklindan gecen bir sey varsa sor nisanlina
bu forum dertlesmek icin dertlere cözüm bulmak icin cok süper canim
hem sevincini hem üzüntünü paylasa bilirsin kaydirigubbakcemile5

catal bıcak takımı neden gereksiz bilio musun? misafire ozel saklandığı için ben cok begendim aldığımızı dedim anneme ben bunları gunluk kullanıcam çok guzeller..yoook olmazmış o misafirlik miş!! :))
o yuzden bu takıma da gıcık oldum!

şarjlı supurgeye gelince kesinlikle almanda fayda var.her yemekten sonra elektrik supurgesi mi açıcaksın.kesin sart arkadasım walla benden soylemesi bi de mikrodalga sart.

canım saol walla iyi oluo drrtleşmek.para konularını nişanlımla konusuyoruz zaten biz nişanlımla beraber yasıo gibiyiz nerseyse.. ancak ailesiyle konusamam ben mumkun diil. zaten felsefem de su yonde ailesine karsı; saygıda kusur etme, ama asla içli dışlı,samimi olma.nerde fazla samimyet orda bi problem mutlaka olur.. araya hep bi duvar koyucam.sahsen fikirlerim

mikro dalga olmazsa olmazlar asrsinda ama, sarjli süpürke bilmyiyorum iyi cekmiyor filan bilidimiz gir gir daha praktik baktim olmuyor elektrikli süpürge. bende fazla icli disili olmayi düsünmüyorum bide iyi insanlar ama biraz kültür farki var arada bastan biraz mesafeli durmak daha iyi olacak diye düsünüyorum bende, bide bu nisanlima da bagli hersey karsilikli o iyi ben iyi o soguk ben de soguk ama suan bir problem yok yazten uzagiz onlar nirde ben nirde (cok sükür)

benimki bizimkilerle pek iyi maşallah.çocukları gibi oldu.ama işte mesafeler yakın bizmikiler de ankara da diye.dediğim gibi ben yılda onları gorsem gorsem 2,3 defa gorcem.bu erkeler boole işte hemen hanımkoylu oluyolar! :)) inşallah ilerde kızım olur :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…