2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

istanblue canım yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.bu yeşilleri en kısa zamanda almalıyım.çok şeker duruyorlar.

bende senin güsel sohbetin için teşekkür ederim cnm,
sonra gene görüşürüz

Canım aramıza hoş geldin öncelikle yerimseniben Senle benim hikayemiz de hemen hemen aynı. Benim de 27 ekimde 1 yılım dolacak nişanlanalı ve benim de nişanlım askerde. Mart başı gibi gelecek inşallah :Saruboceq:
Hemen soruna cevap vereyim, yemek takımının içeriği:
6 adet servis tabağı
6 adet çukur yemek tabağı
6 adet pasta tabağı
6 adet çay fincanı
6 adet çay fincanı tabağı
6 adet yemek kaşığı
6 adet yemek çatalı
6 adet yemek bıçağı
6 adet tatlı kaşığı
6 adet yemek servis tabağı

ben dayanamadım netten sipariş verdim fuşyalı modelini... daha onaylanmadı sipraiş bekleniyor dior inş alacam oleyyyykaydirigubbakcemile2

çok teşekkür ederim canım bayıldm takımlara günlük kullanmak için almak istiyorum kase yokmuş ama ona üzüldm:1no2:

seni de allah kavuştursun nişanlına azcık daha sıkıcaz dişimizi hayırlısıyla bitiyoa.s.

ya kızlar bu yemek takımında amerikan servisleri de mi var her rengin resminde var amerikan servis sayıyorum o zmn 10 parça oluo 6 kişilik yani 60 parça

ya kızlar bu yemek takımında amerikan servisleri de mi var her rengin resminde var amerikan servis sayıyorum o zmn 10 parça oluo 6 kişilik yani 60 parça:uhm:

ewt ben hiç düşünmemiştim kase...
ztn ben bununla kahwaltı tk oluşturacaım onun için aldım cnm...
yanına fuşya, pembe, mor, sarı vs renkli tabaklar ve değişik şekilli kaselerden alacaım...
kalp şeklinde falan kaseler oluo yaa çerezlik gibi... peynir falan koymak için kullanacaım...
günlük yemek tk ztn vardı 2 tane... kahwaltı tk yoktu... almayıda düşünmüodum kendim oluşturacaktım ki gene kendim yapacaım:CüvCüv:

ya kızlar bu yemek takımında amerikan servisleri de mi var her rengin resminde var amerikan servis sayıyorum o zmn 10 parça oluo 6 kişilik yani 60 parça

haklısın cnm, serwis tabağı demiş ona... amerikan serwis galiba ama ndn tabak demiş böle porselenmi ki o da?

fuşya benim de çok hoşuma gitti ama kahvaltı takımım o tanlarda o yüzden siyah-sarı olana karar verdim 1 tane günlük yemek takımı alıcam çünkü kahvaltı tk da var ya ihtiyacımı karşılar

haklısın cnm, serwis tabağı demiş ona... amerikan serwis galiba ama ndn tabak demiş böle porselenmi ki o da?

porselen değildr hrlde cnm çünkü yeşil renklisinde de hasır amerikan servis vardı (fuşyanınki de çok hoş hani yerimseniben) amerikan servisse eğer çok daha iyi

inş öledir cnm... bide lila falan masa örtüsü alırım harika olur altına... ztn mutfak dolaplarımı fuşya istiorum:)
olmazsa kırmızıda olur...
tabi ew kendimizin olursa

nastasia bu markanın çok güzel kahvaltı takımları da var

nerden bakıosun cnm?özelden msj atsana linki?
canım kahvaltı takımında gereksiz çok parça oluo onun için almak istmeiorum, porselen çaydanlık, yumurtalık, abuk sabuk bi sürü parça...
kullanmayacaım ürünlere para wermek istemiorum sadece yer kaplıyacaklamış gibi gelior bana! onun yerine işlewsel şeyler almak daha mantıklı...
bu takımın fincanları ve pasta veya serwis tabaklarını kullanacaım kahwaltıda... yanınada küçük çerezlik gibi kaseler oluo ya renkli onlardan almayı düşünüorum kütahya porselenden

sonunda ewimin her yeri sanırım lila fuşya mor pembe gir beyaz krem kırmızı olacak sanırım
banyoyuda turkuaz düşünüorum yaa bakalım...
onuda da kırmızı veya morla değiştirmezsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…