2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar şu banyo takımına bayıldm sizlere de göstermek istedm henüz almamştm buldğm iyi oldu deco'nun istikbal satış noktalarnda satılıomuş
banyohalkk9.jpg

bi de şu halılar çok hoşuma gitti evimin her hangi bi yernde mutlaka kullanmak istiorm antre oturma odası fln olabilir özellikle birinciyi
royal halı

royal1wq0.jpg

royal2ry3.jpg

bi de havlu limitini doldurmayanlar ya da almayı düşünenler koçtaşa baksn diorm çok hoş havlular var

havlu1gl9.jpg

havlu2jc0.jpg

selam kızlar şu banyo takımına bayıldm sizlere de göstermek istedm henüz almamştm buldğm iyi oldu deco'nun istikbal satış noktalarnda satılıomuş
banyohalkk9.jpg

bi de şu halılar çok hoşuma gitti evimin her hangi bi yernde mutlaka kullanmak istiorm antre oturma odası fln olabilir özellikle birinciyi
royal halı

royal1wq0.jpg

royal2ry3.jpg

bi de havlu limitini doldurmayanlar ya da almayı düşünenler koçtaşa baksn diorm çok hoş havlular var

havlu1gl9.jpg

havlu2jc0.jpg

nevresimleri beğendiğine sewindim burcucum:)
roselin ndn isteksizsin evlilik stresinemi girdin, banada arada gidip geliolar, o sorumlulu kaldıramayacakmışım gibi gelio...
istanbule banyo tk çok beğendim.ben turkuaz dekore etmek istiorum, o renklerde varmı?

banyohalkk9.jpg

royal halı

royal1wq0.jpg

royal2ry3.jpg

havlu1gl9.jpg

havlu2jc0.jpg

şarjlı el süpürgesini hangi marka aldınız kızlar??

ben almadım, açıkçası çokta gerekli deilmiş gibi gelio! bilmiorum yani tam olarak karar weremedim sanki süpürgeler daha ii temizlio gibi... onunla uraşana kdr süpürgeyle süpürürüm die düşünüorum. ama sanırım fakirimkiler güselmiş...:CüvCüv:

bende gereksiz die düşünüodm ama her bişey döküldüğünde ya da yemekten sonra fln masanın altını almak için koca süpürgeyi açmaktansa bu elimin altnda bulunsn dedim fakir marka düşünüodm bende

kızlar bende şarjlı süpürge düşünmüyordum ama bir akşam iftar yemeğinden sonra masanın altına dökülen kırıntıları almamız gerekti ve koca süpürgeyi çıkarana kadar şarjlı süpürgeyi çıkarıp aldık ve o an kendi evime de almam gerektiği kanaatine vardım..annemin elinin altındadır devamlı.annem çok kullanır.elbette normal süpürgeler daha iyi temizliyor ama anlık ve ani durumlarda şarjı süpürge gibi pratik bişi yok a.s.

kızlar bende şarjlı süpürge düşünmüyordum ama bir akşam iftar yemeğinden sonra masanın altına dökülen kırıntıları almamız gerekti ve koca süpürgeyi çıkarana kadar şarjlı süpürgeyi çıkarıp aldık ve o an kendi evime de almam gerektiği kanaatine vardım..annemin elinin altındadır devamlı.annem çok kullanır.elbette normal süpürgeler daha iyi temizliyor ama anlık ve ani durumlarda şarjı süpürge gibi pratik bişi yok a.s.

haklısın cnm öle durumlarda pratik olur, ama emiş gücü ve şarj süresi çok önemli
bizde de var arçelik ( en nefret ettiğim marka), alındıından beri 2-3 kez anca kullanmışızdır. daha dorusu kullanmaya çalışmışızdır makinanın kendine hayrı yok yaaa...şakkıdı

istanblue sarjlı supurgemi arastırmalarım sonucu fakir evcil hayvanlar için de kullanılanlardan aldım.cekiş gucu çok iyi.

canım nevresimlerin hepsi çok guzel..

canım bizdede var aynı sorunlar
ne alacaklar nasıl yapacagız hic konusulmuyor. ama bizde kısa dönem askerlik var bende sabrediyorum ondan sonra konusulur herhalde. hakkında hayırlısı umarım hersey istediginiz gibi gelisir

kızlar bide benim anlamadıgım şu: biz subatta nişanlandık.nişanlanlımın ailesni nişandan oncede tanıyordum.şimdi allah için çok iyiler,gorgululer,luzumsuz hiç bi hareketlerini de gormedim ama bu işte soole bi gariplik var.aynı sehirde diiliz ailesiyle.nişanlım da burda yani arada mesafe var o bile yılda 2 defa goruyo.düğündür evliliktir hiç konusu gecmiyo.onların n kadar butcesi ne alıcaklar hiç bişii bilmiyoruz nişanlım da once bana belli etmedi ama sonra o da dokuldu :) dedi "ya bunlar niye konusmuyo bu konu hakında" bir belirsizlik yani walla ben anlamadım bu işi.şimdi benimki konusmaya gitti ailesiyle bayramda bahane oldu :) hatta yolda şimdi..

ay kızlar doktum size içimi rahatladım

spa0885gv4.jpg

w800.png

ben kullanıyorum antremde....çokta mennunum güzel bir seçim.........herkes bayılıyor.

Back
X