2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bende cok begendim canım renkleride hersey icin uyumlu hemde

selam kızlar şu banyo takımına bayıldm sizlere de göstermek istedm henüz almamştm buldğm iyi oldu deco'nun istikbal satış noktalarnda satılıomuş
banyohalkk9.jpg

bi de şu halılar çok hoşuma gitti evimin her hangi bi yernde mutlaka kullanmak istiorm antre oturma odası fln olabilir özellikle birinciyi
royal halı

royal1wq0.jpg

royal2ry3.jpg

bi de havlu limitini doldurmayanlar ya da almayı düşünenler koçtaşa baksn diorm çok hoş havlular var

havlu1gl9.jpg

havlu2jc0.jpg

psikolojik olarak olarak olumsuz etkileniyorum cnm
bana verdiği bi rahatsızlık yok aslında
ama canımı sıkıyo. topiğimizle alakası yok ama şurda detaylı yazıyo gülüm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=218949

ayyyy kıyamam canım yaa... bu illet var ya gelse bir dert gelmese bir dert.. seni çok iyi anlıyorum. şimdi varya benimkisi 2 gün gecikti nerdeyse duvarları tırmalıycam sinirden.. öyle stres yapıyor balım yaa... çok iyi anlıyorum seni... ama bence seninki anormal bir durum acil doktora danış tatlımmm :1hug:

Günaydın kızlar.elisaa geçmiş olsun canım.inşallah sıkıntın geçer bir an evvel.kızlar bizdede hiç konuşulmuyor düğün meselesi.ne eşyalar ne düğün tarihi.bıkkınlık geldi bana.herşeyi söyleyerek yaptırmam gerekiyor.nişanlım çok sakin

günaydın kızlar ben geldiiim...
çok geçmiş olsun elissacığım, sıcak tut kendini...

canım bizdede var aynı sorunlar
ne alacaklar nasıl yapacagız hic konusulmuyor. ama bizde kısa dönem askerlik var bende sabrediyorum ondan sonra konusulur herhalde. hakkında hayırlısı umarım hersey istediginiz gibi gelisir

canım dun gece bizimkiler oturmus konusmus ama nasıl gelisti olaylar henuz hiçbişii bilmiyorum! ay kızlar bi de cok komik ailesi dedim ya hiç konusmumadı bu konu hakkında diye tutmuslar gural porselen yemek takımı almıslar! :) ya tamam saolsunlar da annem almıstı evde var porselen takımı.ben birine gereksiz derken 2 tane oldu! :) ben de dedim acaba onun yerine duduklu tenceree, teflon tavayla değiştirebilir miyiz?soracaklar bugun!
konusmuyolar dedik yazık gitmişler kendi kendilerine dusunmusler yazık,biraz utandım sahsen kendi adıma.
bir de demişler ona burdan bayram hediyesi alalalım.once bişey istemiyor de dedim sonra ısrar uzerine siz bilirsiniz dedim..
ne diyimi?? :))))))

bu arada herkese merhabalaaarr :))))

kızlar ya banyo paspas takımı yada bu tarz seyleri neden onceden alıyosunuz?bence oyuracagınız evler belli olsun o zaman alırsınız uyumluluk acısından dedim sekerler..

bu arada herkese merhabalaaarr :))))

kızlar ya banyo paspas takımı yada bu tarz seyleri neden onceden alıyosunuz?bence oyuracagınız evler belli olsun o zaman alırsınız uyumluluk acısından dedim sekerler..

Evet burcucum aynen sana katılıyorum.bende evim belli olmadığı için öyle şeylere hiç bakmıyorum bile.
kızlar evlenmek için ailenizin yanından ve memleketinizden ayrılıp çok uzak bi memlekete gidermiydiniz?benimle paylaşın lütfen.bana destek olun senağlama

ben gelmış bulunmktayım şakkıdı
hıc bosuna uğrasamam dedım dığer sayfaları okumadım tam olaraktan
yenı gelenler olmuş hoşgelmıslerr a.s.
bende temzlık ettım bırazdan tatlı yapcem :dilcikar:

Evet burcucum aynen sana katılıyorum.bende evim belli olmadığı için öyle şeylere hiç bakmıyorum bile.
kızlar evlenmek için ailenizin yanından ve memleketinizden ayrılıp çok uzak bi memlekete gidermiydiniz?benimle paylaşın lütfen.bana destek olun senağlama

haklısınız hatunlar uyum önemli tabi ben de o yüzden henüz almadm ama resmini koyduğum model çok hoşuma gitti her renkle uyum sağlar die düşündm zaten renk çeşitleri de var sizlerle de paylaşmak istedma.s.

roselin giderdim heralde diye düşünüyorum o durumun içinde bulunmadan çok doğru bi yorum yapamam ama hayatımın aşkını ömrümü paylaşmak istediğim insanı bulmuşsam ki buldum giderdim. tabi ki ailemi brakıp gitmek çok zor olurdu ama en azından istediğim zaman seslerini duyabileceğimi zaman zaman belki gelebileceğimi düşünüp braz kendimi rahatlatmaya çalışırdım allah başka ayrılık vermesin güzelim üzülme

haklısınız hatunlar uyum önemli tabi ben de o yüzden henüz almadm ama resmini koyduğum model çok hoşuma gitti her renkle uyum sağlar die düşündm zaten renk çeşitleri de var sizlerle de paylaşmak istedma.s.
tabiki canım resimlerini koyarız bakarız.sadece erken almamak daha iyi bi fikir diye düşündüm

roselin giderdim heralde diye düşünüyorum o durumun içinde bulunmadan çok doğru bi yorum yapamam ama hayatımın aşkını ömrümü paylaşmak istediğim insanı bulmuşsam ki buldum giderdim. tabi ki ailemi brakıp gitmek çok zor olurdu ama en azından istediğim zaman seslerini duyabileceğimi zaman zaman belki gelebileceğimi düşünüp braz kendimi rahatlatmaya çalışırdım allah başka ayrılık vermesin güzelim üzülme

Bi yadan haklısın aslında ama ben çok tereddüt yaşamaya başladım.nişanlım ailesinin yanında olunca değişiyor.sadece benleyken daha mutluyum

canım bizdede var aynı sorunlar
ne alacaklar nasıl yapacagız hic konusulmuyor. ama bizde kısa dönem askerlik var bende sabrediyorum ondan sonra konusulur herhalde. hakkında hayırlısı umarım hersey istediginiz gibi gelisir

canım paylasım için oncelikle çok tesekkurler..ne guzel koyuyorsunuz resimleri bakıyoruz.fikir ediniyoruz

ama benim fikrim şimdiden almayın bacılar.. :))

Back
X