2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlarr naparsnız laa benım moral yerle bır bjk yenıldı cok kotu oynadılar cokkkkkkkkk

kızlar nasılsınız
bakın sizlede paylaşmak istedim
oturma gruplarına bakıyordum netten şu linkteki mobilyalara baksanıza
http://www.casa.com.tr/main.html
ben koltuk gruplarına bayıldım. çok spor ve modern :))

sahane mobilyalar duvar ünitleri olsun yatak odalari olsun sengözlerimebaksanab
paylasim icin tesekkürlerkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar... çok güsel bi gün ankarada güneş açtı hemde çok hoş bi hava war:)
mızmızcığım umarım pzr günüde böyle olur ve herşey yolunda gider...
böcüğüm napalım işte bjk gösterdi yine kendi tarzını...kötü oyununu:P
şaka bi yana bende üzüldüm yenilmenize gerçekten çok kötü oynamışınız...

everythingfurniture2020sa3.jpg

everythingfurniture2020gj4.jpg

everythingfurniture2020xe1.jpg

yurtdışındaki yeni moda yataklar...hoşuna giden var mı? ben hiç beğenmedim acaba gözüm alışık olmadığı için mi?? aslında farklı şeyleri sevmişimdir herzmn için ama bu ne yaaa

merhabaa kızlarr.....
burda da tam terisne hva epey kapalı...
ama farketmez yarın nişanlım geliyorrrr :sm_cool: bu akşam yola çıkıyor yarın sabah burda...:dance:
pazarteside başvuruda bulunucaz belediye nikah için :teytey:

bu arada bizde yatak başımızı casadan beğendik yerimseniben ordan alıcaz muhtemelen :lepi:

merhabaa kızlarr.....
burda da tam terisne hva epey kapalı...
ama farketmez yarın nişanlım geliyorrrr :sm_cool: bu akşam yola çıkıyor yarın sabah burda...:dance:
pazarteside başvuruda bulunucaz belediye nikah için :teytey:

bu arada bizde yatak başımızı casadan beğendik yerimseniben ordan alıcaz muhtemelen :lepi:

gözünaydın cnm ne kdr sevindim senin için hem nişanlının gelmesine hemde nikah günü almanıza... ama erken deilmi cnm bukdr erkenmi almak gerekiomuş?
nasıl bi model beğendiniz tatlım? nekdr mış? dier parçaları napacaksınız?a.s.

gözünaydın cnm ne kdr sevindim senin için hem nişanlının gelmesine hemde nikah günü almanıza... ama erken deilmi cnm bukdr erkenmi almak gerekiomuş?
nasıl bi model beğendiniz tatlım? nekdr mış? dier parçaları napacaksınız?a.s.
yok tatlım 3 gün önceden yeterliymiş bşvurmak. biz nikahı erken yapıyoruz. çünkü lojman puanında, aşkımın maaşında falan etki ediyor. ayrıca askeri kimlik işlemleride uzun sürüyormuş. o yüzden nikahı erken yapıyoruz tatlım yerimseniben düğün biliyorsun 25 temmuzda... casada kopyalanmıyor resim o yüzden ben tarif edicem sen bak tatlım. yatak başı katologtaki en son model. yerimseniben aslında ben kelebekli olanı beğendim ama aşkım ayak ucunda bişiy olmasın ben gece deli yatıyorum kırarım onu falan dedi. sonra düşündüm yatak örtülerininde düzgün durması açısından mantıklı. ayak ucu olmadığından en sondakii modeli beğendik. aydın marmaris yolu üzerinde de bir şubesi varmış oordan alıcaz. fiyatı konusunda bir fikrimiz yok. malum casa tuzlu biz marka. ama sadece başlığını almaya gücümüz yeter diye düşündük. geriye kalan parçaları normal sade modası geçmeyecek açık rnk bir model düşünüyoruz. dur resmini ekleyeyim hatta yerimseniben

124414780kz8.jpg

bu yatak odasında şifonyerin üstüne almayı düşündüğüm aynammm... çok beğendim...

525001mmx01tk0411nu2.jpg

buda almayı düşündüğüm sade yatak odası.. bu yada buna benzer başka bir model olabilir... ama başlık kesinlikle casa.... bunun da kenarlarında metal aksam olduğundan uyumlu olur diye düşünüyoruz...

yok tatlım 3 gün önceden yeterliymiş bşvurmak. biz nikahı erken yapıyoruz. çünkü lojman puanında, aşkımın maaşında falan etki ediyor. ayrıca askeri kimlik işlemleride uzun sürüyormuş. o yüzden nikahı erken yapıyoruz tatlım yerimseniben düğün biliyorsun 25 temmuzda... casada kopyalanmıyor resim o yüzden ben tarif edicem sen bak tatlım. yatak başı katologtaki en son model. yerimseniben aslında ben kelebekli olanı beğendim ama aşkım ayak ucunda bişiy olmasın ben gece deli yatıyorum kırarım onu falan dedi. sonra düşündüm yatak örtülerininde düzgün durması açısından mantıklı. ayak ucu olmadığından en sondakii modeli beğendik. aydın marmaris yolu üzerinde de bir şubesi varmış oordan alıcaz. fiyatı konusunda bir fikrimiz yok. malum casa tuzlu biz marka. ama sadece başlığını almaya gücümüz yeter diye düşündük. geriye kalan parçaları normal sade modası geçmeyecek açık rnk bir model düşünüyoruz. dur resmini ekleyeyim hatta yerimseniben

hadi bakalım hayırlısı cnm, nikahı nezmn yapacaksınız ozmn tam olarak kutlayalımkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
bi bakiim cnm sitesine girip. haklısın ayakucunda bende bişey olsun istemiorum...dediin gibi yatak örtüsü falan daha güsel duruo...:nazar:

124414780kz8.jpg

bu yatak odasında şifonyerin üstüne almayı düşündüğüm aynammm... çok beğendim...

525001mmx01tk0411nu2.jpg

buda almayı düşündüğüm sade yatak odası.. bu yada buna benzer başka bir model olabilir... ama başlık kesinlikle casa.... bunun da kenarlarında metal aksam olduğundan uyumlu olur diye düşünüyoruz...

çok hoş olur cnm,bende kesinlikle açık renk istiorum mobilyalarımı hem nevresim takım katologlarına dikkat ettinmi hep beyaz weya krem mobilya kullanılmış hem ferah duruo hemde desenler daha hoş gözüküo:CüvCüv:
bende karar weremiorum bu sene beyazda çok moda beyaz veya açık meşe istiorum bakalım artık hayırlısı zmn ne gösterecek almaya gittimde nası bişey beğenicem... bu arada cnm sürgülü kapak alacaksan dolabını ona iyi dikkat et arada boşluk olmasın tam otursun yoksa çok toz alıo! bende sürgülü kapak istiorum...
aynanda çok sevimliymiş yaa çok romantiksin bakıorumdakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım...:nazar:

kelebeklide çok tatlı:) ama senin alacağını ben daha çok beğendim ne yalan söyleyim güle güle kullan cnm..

burcuözgecim alacağın başlığın ismi nuvolamı şekerim
eğer o ise çok farklı ve de çok güzel bi tasarım çok hoş yaa :))

çok hoş olur cnm,bende kesinlikle açık renk istiorum mobilyalarımı hem nevresim takım katologlarına dikkat ettinmi hep beyaz weya krem mobilya kullanılmış hem ferah duruo hemde desenler daha hoş gözüküo:CüvCüv:
bende karar weremiorum bu sene beyazda çok moda beyaz veya açık meşe istiorum bakalım artık hayırlısı zmn ne gösterecek almaya gittimde nası bişey beğenicem... bu arada cnm sürgülü kapak alacaksan dolabını ona iyi dikkat et arada boşluk olmasın tam otursun yoksa çok toz alıo! bende sürgülü kapak istiorum...
aynanda çok sevimliymiş yaa çok romantiksin bakıorumdakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım...:nazar:

kelebeklide çok tatlı:) ama senin alacağını ben daha çok beğendim ne yalan söyleyim güle güle kullan cnm..

teşekkür ederim tatlımmm beğenmene çok sevindim... biz artık yavaş yavaş kararımızı veriyoruz işte... a.s salon falanda belli karar değişmezse... beyaz eşyaları zaten aldık. şubat ayında peşin alcaz. ama ben uzun zamandır araştırıyordum zaten... nikahta 10 ekim kısmetse tatlım. 10 ekim bizim yıl dönümümüz. çıkmaya başladığımız gün. o yüzden 10 ekimi seçtik.... :asigim:

burcuözgecim alacağın başlığın ismi nuvolamı şekerim
eğer o ise çok farklı ve de çok güzel bi tasarım çok hoş yaa :))

evettt tatlım alacağımın adı o :sm_cool: aşkımla inceledik ona karar verdik. belki pahalı değilse yanında duran sandalyeyide alırız... :dance:

Back
X