2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ı akşamlarr laa kımseyok yaa burda

ohh mıllet ceyıs alıyoo bende para yokkı alam züğürtum gene bee

1005618dl8.jpg

1005620vu6.jpg

1005623av2.jpg

1005624rk4.jpg

1005626ji7.jpg

işte taze taze sıcak sıcak fotolar...

canım çok güzel.ağız tadıyla kullan inşallahhh:icecream:

tatlişim bu aynayı ilk KK da biri konu açmış onda gördüm. dekoratif aynalar die. çok beğenmiştim. aradan 1 hafta geçti. gittigidiyorda öyle gezerken aynalara bakayım dedim... aaaa bir baktım orda var.. bir sürü çeşidi daha var. a.s bir bak istersen balım... :1hug:

sağol hayatımmmŞeniz
incaliycem hemennnyerimseniben

yok la altnı fıyatların düşmesını beklıyom ıns düşerde bolbol alırımm
bu yemek takımındna bende almayı dusunuyom ama bızım burda satılıyoo ellemem dokunmam hıssetmem lazımole alcam

Öhüm öhüüm ee bi teşekkürü hakediyorum o halde değil mi sengözlerimebaksanab Ayol daha ben siparişini vermeden almaya başlamışsınız bak sırnaşık şey Neysem ben de gittim Kayseri'ye geldim ve gelir gelmez de verdim siparişimi. Güle güle kullan Nastasia cım yerimseniben

geldi benimki şimdi geldi oleyy
hemen fotolarını çektim açıp harikalar kızlar kesinlikle tawsiye ediorum aynı fotodaki gibiler hatta daha güseller:)
sizde alın kesinnn... annemde bayıldı
iiki almışım...

tabiki tşk ederim cbellciğim hbrder ettiin için senin sayende böle bi yemek tk sahip oldum...saol varol...

kızlar jua marka bornoz takımı almayı düşünüorum ne dersiniz güsel mi?

hangi markaydı bunlar canımmkaydirigubbakcemile2

schafer marka:)
pek duyulmamış bi marka... ama benim geçen yaz ewlenene bi arkadaşım çatal bıçak tk almıştı, fiyatı dierlerine göre daha uygun falan demişti hemde acayip memnundu...:sm_cool:

kızlar jua marka bornoz takımı almayı düşünüorum ne dersiniz güsel mi?

Ben bugün baktım Ankamall'den sırnaşık şey Seninle zevklerimiz aynı sanırım :) Ben havlu alacagım yalnız, bornozlarımı Özdilekten aldım canım. Dışarda bir görmek istersen Tepe Home'da var. Çok güzel ve yumuşak bir havlusu var. Ben cidden çok beğendim havlularından birkaç tane alacağım. Alev almıştı sanırım bizden de bornoz takımını, ona da bir danışabilirsin ;)

schafer marka:)
pek duyulmamış bi marka... ama benim geçen yaz ewlenene bi arkadaşım çatal bıçak tk almıştı, fiyatı dierlerine göre daha uygun falan demişti hemde acayip memnundu...:sm_cool:
biliyorum canım schaferia.s
alman porselen markası.hangi siteden sipariş ettiyseniz bana özelden atarmısınız.bende inceleyeyim:icecream:

Ben bugün baktım Ankamall'den sırnaşık şey Seninle zevklerimiz aynı sanırım :) Ben havlu alacagım yalnız, bornozlarımı Özdilekten aldım canım. Dışarda bir görmek istersen Tepe Home'da var. Çok güzel ve yumuşak bir havlusu var. Ben cidden çok beğendim havlularından birkaç tane alacağım. Alev almıştı sanırım bizden de bornoz takımını, ona da bir danışabilirsin ;)

ewt canım bende tepehome da görmüştüm... çok güseller gerçekten dokusu falanda harika...bambu ağacı liflerinden yapılıyormuş... görüntüleride harika...bornoz seti 204 ytl dio nette, acaba oralarda nekdrdırki? ewt aynı zewklerimiz tatlım yemek tk dan da beliicokacimcoook
sen nekdr vermiştin bornoz tk?

tşk ederim böcükcüğüm iiki warsın izin vermesen nası alırdım hahaha:)
burcucum nekdr aldın setini mine modelini beğendim ben, sen hangi modelini aldın?

canım süsleniyorum yarın nişanlım geliyor yaa... cilt bakımı yaptım. şimdide tırnak ve el bakımının ardınan oje sürdüm:roflol: abarttım m ne:roflol: canım hangi siteden aldıysan banada adresini ver de bir inceliyim canım taakları gerçi ihtiyacım yok ama olsunn merak ettim :sm_cool:

ewt canım bende tepehome da görmüştüm... çok güseller gerçekten dokusu falanda harika...bambu ağacı liflerinden yapılıyormuş... görüntüleride harika...bornoz seti 204 ytl dio nette, acaba oralarda nekdrdırki? ewt aynı zewklerimiz tatlım yemek tk dan da beliicokacimcoook
sen nekdr vermiştin bornoz tk?

Evet çok yumuşak, umarım yıkandıktan sonra da öyle kalıyorlardır :Saruboceq: Canım ben özdileği 120 ye almıştım. Bornozda tek renkten yanayım biraz. Juanınkilerin yakası nakıslı ya, yıkanırken renk verir gibi geliyor zamanla (benim görüşüm tabi tamamen öyle olmayadabilir ama ben içim rahat etsin istiyorum). Benim aldıgım setin her ikisi de krem rengi ve kendinden kabartmaları var. Zamanla su emdikce o kabartmalar daha da belirgin oluyormuş. Teyzem almıştı çok memnun. Ben de onun üstüne aldım Özdilekten bu bornoz setini. Nette baktım da göremedim resmini. Görsem fikir olması açısından koyacaktım...

Evet çok yumuşak, umarım yıkandıktan sonra da öyle kalıyorlardır :Saruboceq: Canım ben özdileği 120 ye almıştım. Bornozda tek renkten yanayım biraz. Juanınkilerin yakası nakıslı ya, yıkanırken renk verir gibi geliyor zamanla (benim görüşüm tabi tamamen öyle olmayadabilir ama ben içim rahat etsin istiyorum). Benim aldıgım setin her ikisi de krem rengi ve kendinden kabartmaları var. Zamanla su emdikce o kabartmalar daha da belirgin oluyormuş. Teyzem almıştı çok memnun. Ben de onun üstüne aldım Özdilekten bu bornoz setini. Nette baktım da göremedim resmini. Görsem fikir olması açısından koyacaktım...

haklısın aslında...ben hiç renk verirmi düşünmemiştim:uhm:
özdilek sanki eski kalitede çıkarmıo gibi ürünlerini seninki nasıl cnm baktınmı iicene şöle tutup dokumasına falan çoğu ürününde artık elde kalıo resmen ipler...

Back
X