2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben öğretmenim canım evlendiğim zmn tayinimi Ankara'ya isteyeceğim. onun için inş git gel yapmama gerek kalamayacak. o da çok canımı sıkıo aslında oturacağımız evin benim okuluma yakın olmasını istiyoruz. yazın evlediğimiz takdirde tayinim ağustos sonunda anca çıkacak o da sorun olmazsa...bu durumda evi önceden belirlememiz gerekecek:(
hepsi problem yani... 2 vasıta ile gidip gelebilirm belki... belki gerçekten yakın olacak...bilemiorum yani...

ewt düşünce zarar gelmez ama düşünsene ozmn gene kocaman dolap aldım diyelim çocuk odasınamı koyacağım? problem yani hem tk bozulmuş olacak ozmn... çünkü çizip yaptırdığımda başlığını, komidini falan da çizmeyi düşünüyorum...

tabii canım eger ev alma durumunuz varsa,hiç acele etme ve kafana takma..kendi evinin esyasını çok daha mantıklı ama once kiraya cıkıp 2 sene sonra ev almayı dusunuyosan da hep moduler seyler al bence

ay inşallah ankarada istediğin yere tayinin çıkar.baktın olmuyo ozel okul ama o da rahat diil.sonuna kadar calıstırırlar adamı.

nastasia siz dugun dusunuyo musunuz?dusunuyorsanız nerede dusunuyorsun?

ben acık hava istediğim için beyaz evi dusundum bilmiyorum gittin mi çok guzel bi yer.ama bakalım belki dugune butcemiz yetmez o zaman canka restaurant var biliyo musun cankayada orda ozel nikah olabilir bi arkadaım yeni orda yaptı.bahcesinde her taraf tullerle suslenmiş beyaz sandalyeler nikah masası dahil 1800 tutmus.

ewt canım insanın canını çıkarıyor özeller... bakalım hayırlısı artık:)
belli değil cnm hiç bişey alacak mıyız, kiralayacak mıyız aileler bi konuşsun bakalım daha hiç bişey yok ortada... nişanımız bile olmadı:) askerden soraya bıraktık herşeyi...
ztn ilerde inş kendi anaokulumu açmayı düşünüorum bakalım nolcak zmn gösterecek...

hersey olur merak etme.nişan dediğin nir gunde biter.esya dediğin paraya bakar 2 gunde butun evin esyasını alırsın oyuzden onemli olan bi donsun askerden gerisi çok kolay

ndnse bana hiç okdr kolaymış gibi gelmio cnm yaa... hatta acele etmesek şöle zmna yaysakta 2011e falan mı ertesek die düşünüorum...
ev alıncak mı alınmayacak mı, ıwır zıwır eşyalar, beyaz eşyalar mobilyalar, boya badana vs vs... bi de gelinlik falan var... ztn nişan gözümde büyümüo cnm dediin gibi bigünlük bişey ztn öle şatafatlı salonda falan olmayacak büyük ihtimal ewde şöle aile arasında bişey...

walla buyumesin kafanda.hersey olur merak etme sen.

benimde derdim nerede yapıcaz.dugun mu nikah kokteyli mi?onları dusunuyorum.karar vermek lazım borcsuz tasasız butun esyayı tamamlamak mı dugun mu?dugun nerden baksan 150 kişi toplam 8000 i buluyor

düğünü yemekli mi düşünüosun cnm?
eğer yemeksiz kuruyemiş pasta içecek falan olursa 3500-5000 arasında olur... açıkçası ben yemekli istemiorum. çünkü kimse hiç bişeyden memnun kalmıor... yemek derdine düşüo herkes ve ağleniilmio tam... yemeklerde benim hiç hoşuma gitmior... kokteyl harika oluo öle bi ortamda züper oluo! ben yemeksiz bi düğün istiorum ama bol eğlenceli... mesela gölan da olabilir... orayı beğeniorum ama orasıda baya pahalı bi gece için okdr para bayılmak düşündürüo beni...

canım biz kuruyemiş pasta falan o tarz hiç dusunmuyoruz.olcaksa yemekli,içkili olsun.oyle yapamayacaksak sadece guzel bi nikah olsun aksam 20 kişililk arkadas grubumuzu fix menu bi yere gotururuz ark.lara ısmarlarız diye dusunuyorum.

evet canım dogru soyluyosun en guzelini de yapsan kimse memnun kalmaz.en guzeli nikah kokteyli sanırım ya da en son dediğim.arkadaslarla eglenmeye yemeğe gitmek

ewt arklarla eğlenmeye gitmekte harika oluo çünkü abuk sabuk yetişkinlerle ve onların laflarıyla uğraşmak zorunda kalmıosun... ama genede yemekli istemiorum ben... müzikleri kendim seçmek deli gibi eğlenmek istiorum o gün benim günüm yaa...
dediğin gibi nikah oradan arklarla yemek harika oluo kuzenlerim hep öle yaptıklar çok temiz oldu. ztn çoluk çocuk yaşlılr ewe döndüler... gelin ve damat rahat bişeyler giyip vur patlasın kal oynasın yemekten sonra club eğlendiler...

bi kuzenimde bu sene havuz başında yemekli içkili yaptı... çok para bayıldılar... ama ne yemek güseldi ne de içkiler... hepsi irençti bence... ztn erkekler paso rakı içmek zorunda kaldılar bayanlarda meşrubat veya şarap... yemekte koyun etimi ne irenç yağlı kokulu bişeydi... ben onun için yemeklileri pek sevmiorum... olacaksa şöle nezih bi yerde yemek olabilir...weya nikah + arklarla yemek...

evet evet bak iyice kararımı vermeye basladım.canım arkadaşlarla yemeğe gelinliğinle de gideblirsin.20 kişilik arkadas 1000 ytl tutar.esyaya borclanmadan,guzel de balayına gidilir oh oh boyle yapalım :)))

evet evet bak iyice kararımı vermeye basladım.canım arkadaşlarla yemeğe gelinliğinle de gideblirsin.20 kişilik arkadas 1000 ytl tutar.esyaya borclanmadan,guzel de balayına gidilir oh oh boyle yapalım :)))

ewt cnm haklısın kimseyi memnun edemeyecein bi organizasyona okdr para bayılacağına böyle ve daha çok eğleneceğin bişey yaparsan dediin gibi kalan parayla harika balayı yaparsın...
afiyet olsun şekerim...

ben geldımmm kaydirigubbakcemile4
ayy moralım cokk bozuk yaa sehıtlerımze allahtan rahmet dılıyorum yakınlarına allah sabır versın sanmasınlarkı bunlar unutulur allah belasını versın onların yedıklerı kaba sey yapanlar yazıklar olsun onlara ser...zler kötükedihüso

bende çok uzuldum az once ogrendim..
allahtan rahmet ve yakınlarına sabır diliyorum.. ve asıl uzulduğum bunların hepsi unutuluyor ya aslı ben ona uzuluyorum

slm arkadaşlar kısmetse bende 2009 geliniğim 4 temmuzda
fikirlerinizi yardımlarınızı bekl,yorum
hazırlıklara başlasakmı diyorum

Back
X