2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kadım da söz aralık ayında da nişan yaptık 4 yıldır birlikteyiz canım.evet al al bitmiyo tabi bi yandanda annemin yıllardır hazırladıkları patikler eşarplar havlular gecelikler ev dolu sizlerde böylemi

kadım da söz aralık ayında da nişan yaptık 4 yıldır birlikteyiz canım.evet al al bitmiyo tabi bi yandanda annemin yıllardır hazırladıkları patikler eşarplar havlular gecelikler ev dolu sizlerde böylemi

anladım, ben bıda nışanlanırsam kesınlıkle arayı uzn tutmayı dusnmuyom cunku hep sorun cıkıyoo senın ıcn demıyom ama ben ole yapcam en fazla 6 ay :1closedeyes:
evt bendede aynı ama ben vıtrın takımı yatak odası takıları gıbı dantelerı pek sevmıyorum genelde pıke nevresım yaptım o yetr dantel artık bıttı bende cok varr pek kullanılmaz zaten kaydirigubbakcemile5

gunaydn nasılsın canım bende sımdı patronun yığenı ıle kavga ettımm seytan dıyorkı cek gıt ama ıste ekmek parası :sm_confused: napak

çok haklısın ama ne bileyim ben biraz duygusalım galiba ailemden ayrılmak zor geliyo bide herşeyi nişanlımla almak istiyorum eyer bu yaz yapsaydık herşeyi ailelere yükliyecektik şimdi herşeyi zevkimize göre alıp rahat bi şekilde ödüyoruz daha önce nişanlanıp ayrıldın galiba tecrübeli kişilerin düşünceleri benim için çok önemli tşk ederim

internnetn bulup inceledim çok güzel gözüküyorlar internet üzerinden mi aldın yoksa mağazalarda da satılıyormu bende istiyorummm kıskandım

gunaydn nasılsın canım bende sımdı patronun yığenı ıle kavga ettımm seytan dıyorkı cek gıt ama ıste ekmek parası :sm_confused: napak

Günaydın böcük, valla iyi diyelim iyi olalım. İş güç uğraşıyoruz işte... Ne kadar kavga etsen de dediğin gibi ekmek parası, o nedenle katlanman lazım....

kız evladı doğdn andan ıtıbaren elındr aılesı onu el ıcn okutr el ıcın buyutr annem ole demıstı bana sözlendığımde
yok cnm sözlendım ayrıldım nısan olmamıstı hayrlısı ne dıyım :1closedeyes: 3yıl beraberdık neyse sonra o geldı aılem ıstemedı yanı aldatma falan yok buna aılesı maddı anlamda destek olamyınca bunalıma grdı ole sorunlar oldu bızde esyları beraber alıyodukk ama hayrlısı :Saruboceq:

Günaydın böcük, valla iyi diyelim iyi olalım. İş güç uğraşıyoruz işte... Ne kadar kavga etsen de dediğin gibi ekmek parası, o nedenle katlanman lazım....

sıcel yaa bana kırgın mısn cnm yaa valla kendımı ı hıssetmıyom sızlerı cok sevıyorum sankı ole gıbı gelıyo bana ozur dılerım yanı yaa uzatma dıycen ama ıcımde kalmasın kırmadım demı sızlerı Şeniz
yaa zaten bıde ıst iş bulmak sorun netı olan ısyerı bulmak sorun parası sağlam olan yer cok az o yuzden yoksa cktan cekıp gtmıstım bıde 2,5 yıldr burdayım ssk falan var katlanıym yerimseniben

evet hakılısın herşeyin hayırlısı tüm kalbimle inşallah çok mutlu olacağın bi nişanlın olur

Yok canım neden kırgın olayım, herkes herşeyi beğenmek zorunda değil tabiki; ama beğenmedim kalın diyorsun, paslı çatalı var diyorsun. Sonra da sarısından ben de alacağım diyorsun sadece buna şaşırdım biraz hepsi bu.
Ben beğenip aldıktan sonra başkalarının sözlerine takılmam canım merak etme sen yerimseniben

İnternetten aldım canım a.s.

bu ay kartımı ödiyince bende alacam inşallah ama misafir için değil nişanlımla kendim kullanmak için zaten misafir için annem almıştı bide sade desensiz var bi takım bunuda aldım yeter herhalde ama annemin aldığı 8 kişilik,bizde kalabalık ailelerdeniz 12 kişilk alayımmı nedersiniz

evet hakılısın herşeyin hayırlısı tüm kalbimle inşallah çok mutlu olacağın bi nişanlın olur

saol cnm ıns ya ondan sonra cok kısı oldu ama kafam cok karısık herseyı zmna bırakmak en ıyısı rabbım hayrlısını verır ıns :Saruboceq:
ee sen anlat neleer aldınız beyaz esya falan markası ne haberler sende ben tencere setım yemek ttakımım catal kasık kahvaltı2 bunlar var suan ara vedım almaya altına yatırım yapam ddım borsa alt ust beklıycm bıraz bu arada düğn ne zmn

meraba kızlar hayırlı günler herkese nasılsınız...

hosgeldın a.s. bız ı senden naperr bacı
sıcel saol tatlım senın beğenmen cok onemlı ben baska bı yeren bı da bakcam belkı baktım yerde orjınal deıldı bılmıyomkı herseyın cın malı var bılıyon sarı dememın sebebı servısı hasrdı cok hostu servısı ondan ama plastık daha ı cunku en azndan bısey dokulunce sılersın

Canım valla alırken çay pasta börek ikramında kullanırım diye almıstım ama günlük de kullanabilirim. Çünkü nişanlım çok beğendi. Aman dursun kenarda da, zamanı gelince ne için istersek onun için kullanırız di mi sırnaşık şey

hoşbulduk uğur böceği sağol
bende iyiyim şükür uğraşıyoruz işte
kızlar birşey soracam taç ın kampanyasını duydunuz mu
güzel kampanyası var bir ürün alıyorsun bir başka üründe yarı fiyatı
çok güzeller ya ben uyku setiyle saten nevresim takımı alacam inşallah...
iğtiyaç varsa bir bakın derim..

hemen bakıyorum bende brıllant sıparsı verdım brıllant sıtesınde katologdakı ılk saten nevresımı alcam 150 ytl cok harıka gordum gelmesını beklıyorum

hemen bakıyorum bende brıllant sıparsı verdım brıllant sıtesınde katologdakı ılk saten nevresımı alcam 150 ytl cok harıka gordum gelmesını beklıyorum

canım uyku seti170 milyon taç ın aynı şekilde saten nevresim takımıda 145 milyon biri yarı fiyatı
oluyo toplam da 240 felan oluyo güzel kampanya biz haftaya alacaz yeni ürünler
geliyormuş onu bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…