buarada american servisleri nasıl canım ?detaylı resim çekip koyabilirmisin acaba ?
Günaydın kızlaaar
alevcim niye için rahat değil ?
kızlar dedem vefat etti........
annem,anneannem çok kotu.be dik durmaya calısıyorum.
gunaydın kızlar benımde dugun gunum bellı fakat daha babama soramadım
kayın babamlar mayıs dıolar ama ben yınede babamın agzından duyayımda ona göre yazıcam ınsalah bukez sorun cıkmazda ıstedıgımız tarıhte evlenırız.
cbell gule gule kullan tabaklarını:)
merhaba kızlarrr yarın nikahım varr....
en kısa zamanda çılgın nikah fotolarımla dönücem araıza geriiii
bekleyinn benii anacımmmmmmm :sm_cool: :sm_cool::dance:
işte taze taze sıcak sıcak fotolar...
canım yeni gördüm fotoları.fotoları eklediğin günlerde misafirlerimiz vardı nete girememiştim.takım çok şık duruyor canım.çok beğendim.american servisler hasır mı ?onların dokuması nasıl?şimdiden güle güle kullan hayırlı olsun a.s.
kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:
kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:
yerimseniben
CbeLL canım lilanın american servisleri nasıl peki ? o mesajını kaçırdım benturkiyem hoşgeldin canım nişan resimlerini bekliyoruz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?