2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkadaşlar aranızda 2009 ocak veya şubat ayında evlenecek olan var mı.eğer varsa paslaşalım hazırlıklar konusunda ihtiyacım var gerçekten

canım ocak veya şubatta yok sanırım kimse mart ayı var .Ama elimizden geleni yaparız canım sen yeter ki söylehihoyyyt

arkadaşlar aranızda 2009 ocak veya şubat ayında evlenecek olan var mı.eğer varsa paslaşalım hazırlıklar konusunda ihtiyacım var gerçekten

ben yardımcı olayım cnm hem hepımızde oluruz ama o aylarda evlenen yok ısn kotusu benım nışanlım bılem yok :roflol:

canım ne kadar bu nevresmin fiyatı?Ve yatak örtüsünün de ?Nevresimi de çok hoş belli

150 ytl nevresım yatak örtusu nevresım 900 ytl cnm yatakörtusuunun ustundekı sey ne onu anlamadım bı turlu :roflol: adamda bılmıyo hatta demıstım o ne dıye adam gecelık dıyodu delu mı nee :1shok:
gelınce sanada gosterır sekerım yakından pazar gunu bı kac arkadas bıze gelcek ıns Şeniz

yok cnm krem rengı o saten sadece nevreımını alcam eğer yaza falan evelnıyo olsaydım yatak ortusunude alcaktım ama yatak örtusunu en son bırakcaklarım arasında elledım dokundum cok harıkaydı en ondekı yaztıs var ya kenarı v seklınde o nevresım yastığı ole her tarafı cok harıka

canım bahsettiğin ürün bu mu ?

rtkc4.jpg

w621.png

nevresimfk7.jpg

w607.png

bunlar değilse sayfa numaralarını söyle ekleyim buraya canım ;)

sevdam cokcok tsk cnm benım yaa saol bu ben ekleyememıstım cok tskler url adresını bulamaınca

saol cnm ıns ya ondan sonra cok kısı oldu ama kafam cok karısık herseyı zmna bırakmak en ıyısı rabbım hayrlısını verır ıns :Saruboceq:
ee sen anlat neleer aldınız beyaz esya falan markası ne haberler sende ben tencere setım yemek ttakımım catal kasık kahvaltı2 bunlar var suan ara vedım almaya altına yatırım yapam ddım borsa alt ust beklıycm bıraz bu arada düğn ne zmn

canım şimdi tekrar girebildim.beyaz eşya olarak bosch tan aldık 7 milyara yakın tuttu ama ben gri aldım hepsini bide bu fiyata dahil olarak plazma ve normal tv aldık onlarda boschtan bu ay son taksidi yatırcaz frın ocak alacam ankestre olarak ama fiyatlar yüksek bide onları ne marka alsam bilmiyorum

ben tencere seti kahvaltı seti saklama kapları falan ekmek sepeti çöp kovasına kadar hepsini eternety den aynı takımdan aldım benim illaki hepsi aynı olacak takıntım var birazda eternety nin setleri çok güzel süzgecine kadar her şeyi aynı model bulabiliyorsun

canım bahsettiğin ürün bu mu ?

rtkc4.jpg

w621.png

nevresimfk7.jpg

w607.png

bunlar değilse sayfa numaralarını söyle ekleyim buraya canım ;)

çok güzeller bende bu modelin biraz farklısını taçdan baktım tavsiye ederim mağazadan baktım çok güzeldi bide brillanttın yatak başlığı çok güzel

canım şimdi tekrar girebildim.beyaz eşya olarak bosch tan aldık 7 milyara yakın tuttu ama ben gri aldım hepsini bide bu fiyata dahil olarak plazma ve normal tv aldık onlarda boschtan bu ay son taksidi yatırcaz frın ocak alacam ankestre olarak ama fiyatlar yüksek bide onları ne marka alsam bilmiyorum

ben tencere seti kahvaltı seti saklama kapları falan ekmek sepeti çöp kovasına kadar hepsini eternety den aynı takımdan aldım benim illaki hepsi aynı olacak takıntım var birazda eternety nin setleri çok güzel süzgecine kadar her şeyi aynı model bulabiliyorsun

7 mılyara neler aldnız cnm ortak almısınız cok guzel yaa bende camasr mak bulasık mak fırınn alcam 3,5 bın ytl tutuyodu suan ama once koca sart :roflol: fırını naıl bısey dusunuyorsun set ustu falan mı

canım 7 milyara bulaşık,çamaşır,buzdolabı,plazma tv,normal tv ama gri olunca fiyat birazdaha pahalı oluyo evet en güzel yanı beraber zevkimize göre alıp beraber ödedik.ocakı gömmeli alcam tezgahta yer kaplamasın fırınıda dolaba gömmeli alcam ankestrelerden inşallah kalbine göre birini bulursun bu heyecanları yaşamak çok güzel

canım 7 milyara bulaşık,çamaşır,buzdolabı,plazma tv,normal tv ama gri olunca fiyat birazdaha pahalı oluyo evet en güzel yanı beraber zevkimize göre alıp beraber ödedik.ocakı gömmeli alcam tezgahta yer kaplamasın fırınıda dolaba gömmeli alcam ankestrelerden inşallah kalbine göre birini bulursun bu heyecanları yaşamak çok güzel

he bısey kalmamıs bı fırın ıns ıstedın gıbı alırsın pekı evı var mı sormamın sebebı kıracıların gommelı fırın faaln alması zor oluyoda kafamçokkarıştı
ıns duaların ıcın saol bı zmnlar bende oleydım herseyı beğendım modellerı bıle var aklımda ama kader kısmet herseyy :1closedeyes:

evet canım onun biraz birikimi vardı üstünüde kredi çekip evi aldık kartalda

benim dediğimi yanlış anladınız sanırım olur tabiki de hani 1 sene sonra evlenecek olan biri nikah işlemleriyle o kadar da ilgilenmez örnek olarak.

benim dediğimi yanlış anladınız sanırım olur tabiki de hani 1 sene sonra evlenecek olan biri nikah işlemleriyle o kadar da ilgilenmez örnek olarak.

ben kacrdım mı senn yazdığını acaba bısey anlamadımda bu dedın ne demıstın kı CADIARZU

Back
X