2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ne güzel valla benim de bi yapılsa nişanım ben de yüklicem çok özeniyorum :) Allah mesut etsin tamamına erdirsin hepimizinkini..

canım buraya gir.gözat'tan resmi bulup host it'e tıkla (burada biraz beklemen gerekebilir resmin yüklenmesi için) resim yüklendikten sonra sana bi sayfa gelir resim ve altında da linkler olur.o linklerden 1.sini kopyalayıp burada mesaj yazma bölümüne o adresi yapıştır hepsi bu kadar a.s.

nastasia canım hoşgeldin ben iyiyim şükür çeyiz hazırlıkları işte koşturuyorum.sen napıyorsun nasılsın

bi kaç resim koydum galiba bakalım beğenecekmisiniz

inşallah benimki tam istediğim gibi oldu inşallah sizinki daha güzel olur ne zaman bu arada varmı tarih

İşte aralıkta kurbandan sonra söz olcak.. Ondan sonra da 1 - 2 ay içinde nişanı düşünüyoruz.. Nerde yaptın sen istanbuldaymışsın evde mi oldu yoksa dışarda mı?

İşte aralıkta kurbandan sonra söz olcak.. Ondan sonra da 1 - 2 ay içinde nişanı düşünüyoruz.. Nerde yaptın sen istanbuldaymışsın evde mi oldu yoksa dışarda mı?

canım benimde 2007 kasımda söz aralıkta nişan yaptık seninki gibi bu sene düğünü ben istemedim çünkü 7*8 ayda ben hazırlanamazdım bide ailemden ayrılmak zor geldi.o yüzden bdahaki yaza erteledim.

nişanı dışarda yaptık
sadece yakın akarabalar vardı 100*150 arasıydı

slm kızlar üff yaa kaç saattir gireeim nete site açılmadı delirdim....
böcükcüğüm tam sana cevap yazdım ama gitmedi...canım giremiorum hftaiçleri iş güç işte uraşıorum gene Ankaraya vime geldimde bilg kavuştum girebiliorum laptopumu yük olmasın die almıorum yanıma, dün oda arkadaşımın laptopundan biras girdim okdr... ayrı kalıorum muhabbetlerden aklım he burada...
bende karar weremiorum fritözmü alsam yoksa kızartma tenceresimi... annem alma dio fritöz geçen sene öle bi deneyimim oldu yanıodum hahah... kızartma tenceresi daha kullanışlı dio.... eski ev arkım ise fritöz harika bişey kullanıorum çok memnunum dio kafam karıştı iicene...

bu arada juanın bornozlarını almayı düşünen arkadaşlar boyları çok kısa... benim boyun 173 benim dizimde kaldı bornoz, çocuk bornozu gibi... boyları standart oluyormuş. aile paketindeki bedeni iyi geldi bana ama boy kötü oldu:( karar weremedim özdilek alacağım sanırım...
napacağıma onda da karar weremedim... alan, kullanan veya marka model tawsiyesine ihtiyacım war....
juanın dokusu ve modelleri gerçekten harika ama işte boy konusu sıkıntı...
bambu lifinden yapıldıı için %100 su emme garantisi werio... ama issimonun bornozları da öle bambu lifindan yapılıo ama desensiz düz erkek siyah bayan beyaz v veya erkek k.rengi bayan krem:( şöle janjanlı olsun istiorum amaaaaaa

slm nastasia ben bornozumu soley marka aldım çok güzel aile seti ve boyları uzun benimki beyaz nişanlımınki bordo ve işlemeler falan var baya kaliteli 250 ytl ye aldım

rasiba başka şehire gelin gitceksin anladıım kadarıyla öle mi?
uzak mı olacaksın:(

yok canım ya istnbulda olcam ama istanbulda bi ilçeden diğerine gitmek ankaraya gitmekten daha zor nişanlım bazen taksime gideceğimize hadi boluya bursaya gidelim gezmeye diyo ve öyle yapıyoruz
istanbulu biliyormusun ailem kadıköyde ben kartal*yakacıkta oturcam

yok cnm bilmiorum geçen sene bi kere geldim ama işte 2 günde nekdr öğrenilirse okdr biliorum:)
ben boludayım hehehe hftaiçi
soley diyosun warmı resmi eklermisin?
setin içinde neler wardı...
ay çok kararsızım yaaa...
yazın özdilekten bi plaj hawlusu aldım... hep dökülüyordu ipleri dokuması çok kötüydü... onun içinde içime pek sinmiyor özdilek ama iidir diyolar... kararsızım:(
bi markanın bi ürünü kötü çıktımı komple siliorum o markayı bende... kötü bi özellikle ama napayım. çok zor ikna oluyorum sonrada mesela tefal gözümde 0 deere sahiptir:)
arçelik ve bekoda öyle:)
özdilekte bu yaz düştü gözümden...

ama cnm olsun genede aynı şehir daha uzaklara gidenler oluyor ailesinden ayrılıp... alışırsın eminim... ayrıca ewliliğin özellikle ilk 5 yılında mümkün olduunda aileden uzakta hatta başka şehirde yaşamanın daha sağlıklı olduunu duymuştum... belkide böylesi daha ii senin için... mesela bende ne aileme ne de eşimin ailesine yakın oturmak istemem...

hmmm biliorum o setleri çeyiz sandığı mı öle denio dimi:)
bakayım bi tşk ederim

bukdum benimki vivaldi model galiba şimdi kutuyu açmak isterdim ama zor yerde

binbir gece moellerini beğendim ben tam çeyizlik bi ağırlıı war hehe
ama spor istiorum... aman kararsızlık ne kötü bişey
boyu nerene geliyor cnm denedin mi hiç? aile setlerinde beden m-l arasında standart oluyormuş bedeni nasıl

şimdi bende bakıyorum modellere ayy binbirgece modeli çok beğendşm değiştirirlermi acaba

Back
X