2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben burdayım canım evde net var yenı aldık belkı dığerleırnınde evde netı yoktr

canım allah tamamını erdirsin
umarım bundan sonra hersey gönlünüze göre olur
cok cok mutluluklar dilerim

günaydınn kızlarrrr :lepi:

bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:

karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

canım burcucum inan o kadar keyifle ve güler yüzler baktım resimlerize anlatamam
yüzünüzdeki gülümseme mutluluk sizin resimlerinize gören herkesi cok mutlu etmiştir bundan eminim.
yaa kızım sen harika seyler yapmışsın daha ne diyeyim. cok cok mutlu olun. insallah hayatınız hep böyle renkli mutlu gecsin. hihoyyyt

evet canım ben geceleri burda olunca pek karsılasmıyoruz

valla burcunun resimlerine baktım anneme gösteriyordum
cılgın kız neler yapmıs böyle

evt yaa harıka dmı yaa bende bıseyler yapmayı dusnuyoom ama once koca sart :roflol: anlat bakem sen neler yapıyon cnm yarn evde msın :uhm:

canım allah tamamını erdirsin
umarım bundan sonra hersey gönlünüze göre olur
cok cok mutluluklar dilerim

canım burcucum inan o kadar keyifle ve güler yüzler baktım resimlerize anlatamam
yüzünüzdeki gülümseme mutluluk sizin resimlerinize gören herkesi cok mutlu etmiştir bundan eminim.
yaa kızım sen harika seyler yapmışsın daha ne diyeyim. cok cok mutlu olun. insallah hayatınız hep böyle renkli mutlu gecsin. hihoyyyt

evet canım ben geceleri burda olunca pek karsılasmıyoruz

valla burcunun resimlerine baktım anneme gösteriyordum
cılgın kız neler yapmıs böyle

ay canım benim ya....

işte burcunuz böyle... deli bir kız napalım kaydirigubbakcemile2 çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Şeniz

günaydınn kızlarrrr :lepi:

bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:

karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

tebrikler allah bir yastıkta kocatsın darısı başımıza düğün ne zamankaydirigubbakcemile4

bende şimdi girebildim merak ettim bütn neler paylaşıldı onları okuyordum

kızım kesin sendende cılgın fikirler cıkar.
kocayıda nasılsa buldun sayılır dimi

bende bugun bir tanıdıgın kızının nikahına gittim. cok güzel olmustu. birde yüzündeki gülümseme zaten harikaydı.

yarında bir arkadasımın ufaklıgı bir yasına geldi dogum günü kutlayacagız. aksamada kayınvalidem yemege cagırdı. cunku kayınpederim gene yurt dısına gidiyor.

evt yaa harıka dmı yaa bende bıseyler yapmayı dusnuyoom ama once koca sart :roflol: anlat bakem sen neler yapıyon cnm yarn evde msın :uhm:

bende bugun bir tanıdıgın kızının nikahına gittim. cok güzel olmustu. birde yüzündeki gülümseme zaten harikaydı.

yarında bir arkadasımın ufaklıgı bir yasına geldi dogum günü kutlayacagız. aksamada kayınvalidem yemege cagırdı. cunku kayınpederim gene yurt dısına gidiyor.

pek yoğunsunuz rahatsz etmıyek sızı :1closedeyes: ayy sana gene arzu dıycektıjm kız okarauzum:roflol:

ne kadar yoğunsun allah kolaylık versina.s.

yarın ilk işim güzelce uyumak kac gecedir abimin kız hastaydı onunla ugrastım.
sonrada öglen zaten dogum günü ben gittigimde hersey hazır olur. aksamada kayınvalidem ben gidene yemekleri ve masayı bile hazırlamış oluyor. sagolsun bu konuda hakkını yiyemem her gittigimde cok özeniyor ne yapacagını şaşırıyor. yogun ama güzel bir gün olacak insallah

ne kadar yoğunsun allah kolaylık versina.s.

Back
X