- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn kızlarrrr :lepi:
bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:
karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:
hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:
canım allah tamamını erdirsin
umarım bundan sonra hersey gönlünüze göre olur
cok cok mutluluklar dilerim
hosgeldın canımm yaa ılk defa karsılasıyoz senlen :1rolleyes:
kız böcük sen ne ara firar ettin kamptan :mymeka:
evet canım ben geceleri burda olunca pek karsılasmıyoruz
valla burcunun resimlerine baktım anneme gösteriyordum
cılgın kız neler yapmıs böyle
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
canım allah tamamını erdirsin
umarım bundan sonra hersey gönlünüze göre olur
cok cok mutluluklar dilerim
canım burcucum inan o kadar keyifle ve güler yüzler baktım resimlerize anlatamam
yüzünüzdeki gülümseme mutluluk sizin resimlerinize gören herkesi cok mutlu etmiştir bundan eminim.
yaa kızım sen harika seyler yapmışsın daha ne diyeyim. cok cok mutlu olun. insallah hayatınız hep böyle renkli mutlu gecsin. hihoyyyt
evet canım ben geceleri burda olunca pek karsılasmıyoruz
valla burcunun resimlerine baktım anneme gösteriyordum
cılgın kız neler yapmıs böyle
günaydınn kızlarrrr :lepi:
bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:
karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:
hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:
evt yaa harıka dmı yaa bende bıseyler yapmayı dusnuyoom ama once koca sart :roflol: anlat bakem sen neler yapıyon cnm yarn evde msın :uhm:
bende şimdi girebildim merak ettim bütn neler paylaşıldı onları okuyordum
kızım kesin sendende cılgın fikirler cıkar.
kocayıda nasılsa buldun sayılır dimi
bende bugun bir tanıdıgın kızının nikahına gittim. cok güzel olmustu. birde yüzündeki gülümseme zaten harikaydı.
yarında bir arkadasımın ufaklıgı bir yasına geldi dogum günü kutlayacagız. aksamada kayınvalidem yemege cagırdı. cunku kayınpederim gene yurt dısına gidiyor.
pek yoğunsunuz rahatsz etmıyek sızı :1closedeyes: ayy sana gene arzu dıycektıjm kız okarauzum:roflol:
kızım kesin sendende cılgın fikirler cıkar.
kocayıda nasılsa buldun sayılır dimi
bende bugun bir tanıdıgın kızının nikahına gittim. cok güzel olmustu. birde yüzündeki gülümseme zaten harikaydı.
yarında bir arkadasımın ufaklıgı bir yasına geldi dogum günü kutlayacagız. aksamada kayınvalidem yemege cagırdı. cunku kayınpederim gene yurt dısına gidiyor.
bugunun olayı burcunun nikahı zaten
simdilik bizde onu kaynatıyorduk canım
ne kadar yoğunsun allah kolaylık versina.s.