2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlarrrr nasılsınız coktandır topige ugrayamıyorum malum düğün hazırlıkları cok yoruldumm:( ama cok az kaldıı hayırlısıyla 9 kasımm dua edin kızlar bi terslik olmasın:(

Canım benim ne güzel tatlı heyecanlar içerisindesin, darısı başımıza inşallah. Bu dönem çok stresli olunur diyorlar, tadını çıkartmaya çalış bugünlerin canım benim. Her zaman dualarımız seninle :Saruboceq: Olumlu düşün canım. Hiç bir aksilik çıkmadan atlatacaksın inşallah yerimseniben Sonra da bizimle tecbürelerini paylaşacaksın unutma kaydirigubbakcemile3

Yoktun canım sen o esnada olsan neden almayalım seni aaa iyice alıngan oldun kız sen de :mymeka:

aılem yok ya yanımda ondan mı nee :1no2:
ayy burcu muthıs olmuş sıra sende sen ne gıbı seyler yapcan bakalım hepınız gıdın kocaya ben kaldım burda :roflol:

selam kızlar
bende bornoz almayı istiyorum kayseride olduğum için soleyin fabrikasına gittim ve boy ve bedenlerin standart olduğunu söylediler.hayat havluya bakmamı belirttiler.birde onu araştıracağım boy ve beden için.bedende benim sorunum yok ama nişanlımın var :)

kayseriden bi hemşeri buldum kendime hihoyyyt

günaydınn kızlarrrr :lepi:

bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:

karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

Günaydın fıstıkım..
Topicte belirtmesekte kulaklarını çınlattık emin ol kaydirigubbakcemile3
Ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

hayırlı olsun burcucuğum,
darısı başımıza artık... çok merak ediyorum fotoğraflarınızı:)
herşey mükemmel olmuştur eminim, inş düğününüzde harika olacak şekerim... tebrik ediyorum çoookkkk öpüyoruummm

hayırlı olsun burcucuğum,
darısı başımıza artık... çok merak ediyorum fotoğraflarınızı:)
herşey mükemmel olmuştur eminim, inş düğününüzde harika olacak şekerim... tebrik ediyorum çoookkkk öpüyoruummm

fotoğraflar çoktaaan eklenmiş başka bi topic altında yerimseniben

Anaaaam bi Kayseri muhabeti gördüm hemen geldim. Benim de aşkım Kayserili. Daha geçen hafta Kayseri'deydim kaydirigubbakcemile3

benım herıfte kayserılı nan :roflol: şansa bakk valla tam nerde oturuyo bılmem ama çarsı dedı yere gıdıyo yarım saatte hılton otelı varmıs carsıda bılıyonuz mu :uhm:

tebrik ederim gülüm
mutluluklar dilerim bitanem :nazar:a.s.

böcük yawrim sana bişi sorucam
saten nevresim ile delux saten nevresim arasındaki fark nedir ?
delux un biraz daha kaliteli olduğunu biliyorum ama ne gibi farklar var ki tatlım ?

böcük yawrim sana bişi sorucam
saten nevresim ile delux saten nevresim arasındaki fark nedir ?
delux un biraz daha kaliteli olduğunu biliyorum ama ne gibi farklar var ki tatlım ?

cnm hıcbı bılgım yok maalesf ama de lux yanı avantajı bellıkı daha cok benım alcam saten nevreım bellı ama hıc sormadım onu CADIARZU ama deluxlere baktım normal satenden daha az parlak gıbı geldı ama bılemıycem

cnm hıcbı bılgım yok maalesf ama de lux yanı avantajı bellıkı daha cok benım alcam saten nevreım bellı ama hıc sormadım onu CADIARZU ama deluxlere baktım normal satenden daha az parlak gıbı geldı ama bılemıycem

senin alıcağın saten nevresim takımı hangisi cnm ?
eklesene bizde görelim minnoşum hihoyyyt

canım bahsettiğin ürün bu mu ?

rtkc4.jpg

w621.png

nevresimfk7.jpg

w607.png

bunlar değilse sayfa numaralarını söyle ekleyim buraya canım ;)

bu canım ben koyamamıstım resmını saolsun arkdasım koydu sıparıs verdım 150 ytl brıllant

senin alıcağın saten nevresim takımı hangisi cnm ?
eklesene bizde görelim minnoşum hihoyyyt

en onde sağdakı yastık olan varya o nevresmın yastığı desene gorunuyo baktım zaten mağazadan v seklınde bı parlıyokı sorma cok harıka cok beğendım yatak örtusu dahıl fıyatı 900ytl kaydirigubbakcemile5

kızlar ben burdayken kimse yok ben gidince bakıyorum sayfalar dolusu konuşulmuş.sora nerde kaldığımı bile bulamıyorum :(

Back
X