merhabalar canım..Kayseri merkezdeyim ben yerimseniben
Sen neresindensin ?
günaydın canlar...
bende merkezdeyim canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canım..Kayseri merkezdeyim ben yerimseniben
Sen neresindensin ?
kızlar slm bu cumartesi antalyada 18 ekim 2008 de nişanım var kısmetse 2009 mayısa da düğünü düşünüyor aileler ama bence ve sözlüme göre uzun bi zaman.sonuçta herşey hazır sayılır.sizcede çok değil mi 7 ay
Günaydın kızlarrrrr
Şafak 286
günaydın canlar...
bende merkezdeyim canım :)
turuncu canım allah kavuştursun.(hepimizi )
kızlar slm bu cumartesi antalyada 18 ekim 2008 de nişanım var kısmetse 2009 mayısa da düğünü düşünüyor aileler ama bence ve sözlüme göre uzun bi zaman.sonuçta herşey hazır sayılır.sizcede çok değil mi 7 ay
oo az kalmıs :1closedeyes:
bugun orucum 10 gun tutcam allah kabul etsın ıns :Saruboceq: borclara bı yerden baslamak gerekıyordu ıns hasta olmadan hepsını heemn tutarım sengözlerimebaksanab sonrasında kılo almak ıcın durmadan yıycem kılo almak ıstıyom cokacimcoook
allah kabul etsin canım.
ama niye kilo almazk istiyorum diyerek bizim gibi kilo veremeyenleri üzüyorsun yazık değilmi bize senağlama
alevcım cok sevındım yaa ohhh artık davetıye verırsın gelırız ıns
senlede bı alısverıs yapamadık neyse mayısa cok nasılsa
kızlar günaydın veeeeeeeeee 31 Mayıs
Gün kalmamış Ağustosa kadar dolu günler.Sadece 10 mayıs ve 31 mayıs boştu.31 Mayısı tuttuk.Ayrıca öz mutluyu tutmadık çünkü sahibi beni çok sinirlendirdi orad mayıs ayında 3 gün boştu ama fiyatı yükseltmiş bir de ben size o fiyatı demedim dedi bizi yalancı durumuna düşürdü. biz de gidip yıldızlar düğün sarayını tuttuk bizim arkamızdan 10 mayısı da aldılar ve salon ağustosa kadar kapandı.Hani diyordum ya içim rahat değil diye şimdi içim çok rahat sitesinde belki tam belli olmuyor ama burası çok şık kocaman avizesi var asil duruyor meğer ben bu salonu istiyormuşum.