2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar slm bu cumartesi antalyada 18 ekim 2008 de nişanım var kısmetse 2009 mayısa da düğünü düşünüyor aileler ama bence ve sözlüme göre uzun bi zaman.sonuçta herşey hazır sayılır.sizcede çok değil mi 7 ay

Ben de TuRuNCu'ya katılıyorum, bence 7 aylık bir süre çok normal. Nişanlılığın da kendine göre güzel tarafları var. O yüzden senin durumunda olsam kısa tutmak istemezdim :asigim: Bana gelince ben 27 Ekim'de nişanlandım, iki hafta sonra tam bir yılım dolacak ve düğünüm ise 2009 Temmuza. Canım aşkım nisanda askere gitti ve uzun dönem cıktıgı icin nişanımız senin standartlarına göre uzun sürüyor :)) Yani senin süren gaayet normal yerimseniben

Günaydın kızlarrrrr

Şafak 286

oo az kalmıs :1closedeyes:
bugun orucum 10 gun tutcam allah kabul etsın ıns :Saruboceq: borclara bı yerden baslamak gerekıyordu ıns hasta olmadan hepsını heemn tutarım sengözlerimebaksanab sonrasında kılo almak ıcın durmadan yıycem kılo almak ıstıyom cokacimcoook

kızlar slm bu cumartesi antalyada 18 ekim 2008 de nişanım var kısmetse 2009 mayısa da düğünü düşünüyor aileler ama bence ve sözlüme göre uzun bi zaman.sonuçta herşey hazır sayılır.sizcede çok değil mi 7 ay

slm.bence hiçde çok değil 7 ay dediğin su gibi akıp geçer ve daha eminim eksik olan çok şey vardır.ben 2007 aralıkta nişanlandım 2009 temmuzda düğün yapacam çünkü herşey içimize sinerek olsun istiyoruz hiç acele etme derim nişanlanmışsın zaten bunun tadını çıkar bu hazırlık dönemi çok güzel çok zevkli mesala evlenince artık bu siteye bile girmezsin

oo az kalmıs :1closedeyes:
bugun orucum 10 gun tutcam allah kabul etsın ıns :Saruboceq: borclara bı yerden baslamak gerekıyordu ıns hasta olmadan hepsını heemn tutarım sengözlerimebaksanab sonrasında kılo almak ıcın durmadan yıycem kılo almak ıstıyom cokacimcoook

allah kabul etsin canım.
ama niye kilo almazk istiyorum diyerek bizim gibi kilo veremeyenleri üzüyorsun yazık değilmi bize senağlama

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz ben 18 kasım 2007'de sözlendim.03 Mayıs 2008 nişanım ve 31 mayıs düğün tarihim

kızlar günaydın veeeeeeeeee 31 Mayıs

Gün kalmamış Ağustosa kadar dolu günler.Sadece 10 mayıs ve 31 mayıs boştu.31 Mayısı tuttuk.Ayrıca öz mutluyu tutmadık çünkü sahibi beni çok sinirlendirdi orad mayıs ayında 3 gün boştu ama fiyatı yükseltmiş bir de ben size o fiyatı demedim dedi bizi yalancı durumuna düşürdü. biz de gidip yıldızlar düğün sarayını tuttuk bizim arkamızdan 10 mayısı da aldılar ve salon ağustosa kadar kapandı.Hani diyordum ya içim rahat değil diye şimdi içim çok rahat sitesinde belki tam belli olmuyor ama burası çok şık kocaman avizesi var asil duruyor meğer ben bu salonu istiyormuşum.

allah kabul etsin canım.
ama niye kilo almazk istiyorum diyerek bizim gibi kilo veremeyenleri üzüyorsun yazık değilmi bize senağlama

boyuma gore kılom cok normal ve 1 kılo almam gerekıyormus ama ben bıraz fazla almak ıstıyom yoksa cok normalm zaten resımlerımde var ordanda bakabılırsın benımm nıckıme tıklayıp sağda album bolumunde :utangac:

alevcım cok sevındım yaa ohhh artık davetıye verırsın gelırız ıns
senlede bı alısverıs yapamadık neyse mayısa cok nasılsa

alevcım cok sevındım yaa ohhh artık davetıye verırsın gelırız ıns
senlede bı alısverıs yapamadık neyse mayısa cok nasılsa

canım çok sağol.Davetiyemi ilk sizlere vericem hepinizi beklerim.Sen istanbuldasın bir de gelme istersen:oklava: canlarım bugün içim içime sığmıyor.Ama arkadaşlar ne olur düğün salonu tutmak için acele edin diğer illeri bilmem ama istanbulda günler tükenmiş durumda

gelcem ıns canım benım ıns
ıst ıcın evt ole bız abımınkını 8 ay once tutmustuk zaten tecrubelıyız artık 4 düğün yaptık

yok canm her yıl ole oluyoo ablamım bırı 14 yıl once evlnıncede oleydı abım gecen yıl evlendı geen oleydı kalabalık ondan tek sbep bu

kızlar günaydın veeeeeeeeee 31 Mayıs

Gün kalmamış Ağustosa kadar dolu günler.Sadece 10 mayıs ve 31 mayıs boştu.31 Mayısı tuttuk.Ayrıca öz mutluyu tutmadık çünkü sahibi beni çok sinirlendirdi orad mayıs ayında 3 gün boştu ama fiyatı yükseltmiş bir de ben size o fiyatı demedim dedi bizi yalancı durumuna düşürdü. biz de gidip yıldızlar düğün sarayını tuttuk bizim arkamızdan 10 mayısı da aldılar ve salon ağustosa kadar kapandı.Hani diyordum ya içim rahat değil diye şimdi içim çok rahat sitesinde belki tam belli olmuyor ama burası çok şık kocaman avizesi var asil duruyor meğer ben bu salonu istiyormuşum.

canım istanbulun neresi bizimde temmuzda ama yer bakmaya başlamadık ve ben gerçekten iyi bir salon olsun istiyorum çünkü düğün salonlarını sevmiyorum ama ne yapacaksın işte

alevcim şimdi internet ten yıldızlar düğün sarayını inceledim zeytinburnu galiba salon çok güzel inşallah içine sinen çok ama çok güzel olacak bi düğün olur

Alevcim çok çok hayırlı olsun.çok sevindim senin adına.ben 1 seneden fazla zamandır nişanlıyım

Sağolun kizlar içim rahatladi valla.ben sabirsiz biri olduğum için herşey olsun bitsin istiyorum.neyse düğün günlerimize kadar bol bol akil danişiriz artik birbirimize

Back
X