2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

alevcim şimdi internet ten yıldızlar düğün sarayını inceledim zeytinburnu galiba salon çok güzel inşallah içine sinen çok ama çok güzel olacak bi düğün olur

canım teşekkür ederim.Girişinde va pistteki avizeleri çok şık internet sitesinden daha şık sen ne tarafta istiyorsun canım ama geç kalma bak işte bu salolarda yer kalmıyor.istediğin günü bulamazsın sonra:1hug:

canım teşekkür ederim.Girişinde va pistteki avizeleri çok şık internet sitesinden daha şık sen ne tarafta istiyorsun canım ama geç kalma bak işte bu salolarda yer kalmıyor.istediğin günü bulamazsın sonra:1hug:

canım ben kadıköy nişanlım pendikte oturuyo bende netten düğün salonlarına bakıp daha önce orada düğün yapanlardan bilgi alıyorum kayışdağında bi salon beğendim okadar güzeki bu sitede ilanı var salon seray ama orda düğün yapan bi arkadaşım var yemekli yapmışlar ama yemek verilmemiş bide her düğünde orda kavga çıkarmış arkadaşımızınkindede çıkmış düğün yarım kalmış o yüzden .ok endişeliyim

amiiin canım :Saruboceq:
Merkezin neresindensin canım yerimseniben
Ben kayseripark civarlarındayım

ben hürriyette oturuyorum canım.
kızlar buarada nişanlımla yatak ebatları hakkında konuştuk nişanlım bana" standart ebatlarda yatak istemediğini geniş ve rahat rahat yatabileceğimiz bir yatak almak istediğini"söyledi.bende bir bayan ile görüştüm ve yatağı 200*200 imiş odasında hiç her yer kalmamış hatta dolabını çocuk odasına koymuş ama yatağında rahat rahat geniş geniş yatmanın keyfini hiçbir şeye değişmezmiş. nişanlıma bunu söyleyince o da hak verdi.kendisininde öyle düşündüğünü söyledi.ve benim bugüne kadar aldığım nevresimlerin hiçbirisinin çarşaflarını kullanamayacağım :( çünkü hepsi 160*200 ile 180*200.hepsine düz renkte çarşaf yaptırmak zorundayım.sizlerde de var mı böyle bi durum arkadaşlar ?

kızlar buarada nişanlımla yatak ebatları hakkında konuştuk nişanlım bana" standart ebatlarda yatak istemediğini geniş ve rahat rahat yatabileceğimiz bir yatak almak istediğini"söyledi.bende bir bayan ile görüştüm ve yatağı 200*200 imiş odasında hiç her yer kalmamış hatta dolabını çocuk odasına koymuş ama yatağında rahat rahat geniş geniş yatmanın keyfini hiçbir şeye değişmezmiş. nişanlıma bunu söyleyince o da hak verdi.kendisininde öyle düşündüğünü söyledi.ve benim bugüne kadar aldığım nevresimlerin hiçbirisinin çarşaflarını kullanamayacağım :( çünkü hepsi 160*200 ile 180*200.hepsine düz renkte çarşaf yaptırmak zorundayım.sizlerde de var mı böyle bi durum arkadaşlar ?

ana :1shok: :1shok: cok uzuldum cnm yaa ben olsam normal alırdım pek sey farkeder mı bılmem ama okadr sey almısken onları kullanmanın mutluluğuda ayrı guzel sımdık senın durum baya karısık hem ben kendı fıkrrımı dıyorum cnm yatak odası tek bı odada duzenlı olsun ısterımm yanı dolap baska odada yatak baska odada olsun ıstemem yasakkelime sana allah kolaylık versın

canım ya nişanlında haklı ama nornal ebatlarda çok güzel rahat yataklar var ben istikbalin yeni çıkardığı yatak var insan vücudundaki elektiriği alan ortabedik yatak tan alcam fiyatı 725 ytl reklamıda var bi bak derim

ana :1shok: :1shok: cok uzuldum cnm yaa ben olsam normal alırdım pek sey farkeder mı bılmem ama okadr sey almısken onları kullanmanın mutluluğuda ayrı guzel sımdık senın durum baya karısık hem ben kendı fıkrrımı dıyorum cnm yatak odası tek bı odada duzenlı olsun ısterımm yanı dolap baska odada yatak baska odada olsun ıstemem yasakkelime sana allah kolaylık versın

sağol tatlım benim.bende dolap ve yatak ayrı olsun istemiyorum.nişanlımda oda küçük değil sığar hepsi diyor.sadece beni düşündüren aldığım bütün nevresimlere çarşaf diktirmek olacak.birde 200*210 yatak örtüsü bulabilirmiyim onu da bilmiyorum :S

canım ya nişanlında haklı ama nornal ebatlarda çok güzel rahat yataklar var ben istikbalin yeni çıkardığı yatak var insan vücudundaki elektiriği alan ortabedik yatak tan alcam fiyatı 725 ytl reklamıda var bi bak derim

canım konfor yönünden çok iyidir tahmin edebiliyorum.lakin nişanlım bu konforun yanında geniş olsun rahat bi şekilde yatıp kalkalım,yatakların küçük olmasının sıkıntısı olur ama büyüğün asla sıkıntısı olmaz diyor velhasıl kafam karışık biraz:uhm:

iyi geceler kızlarr bayadır yokum aranızda:D bakayım havadıslerı akayım ben yokkene neler yaptınız ;) ugurbocugum senın bişiler vardı goruculer vs ne oldu son durum?
burcuozgecim nikah yapıldmı snde?
yada dugunu olan var mı aramızda mızmız dan baska :D
ceyizlerin son durumu nedir en son neler aldınız bakemm ??? meraklardayım giremiorum die sizi unuttumu sanmayın sakın haa!! hep aklımdasınız ama fırsatım olmuyor :((( bu sene çok sıkışığım yawss... 4.sınıfım + kpss hazırlanıorum + ceyız hazırlıkları... vallaha yazık bana bunalım gecırcem yakındaaa pofff... :(((

hayırlısı olsun alevcim
insallah hersey gönlüne göre olur.
bak salonda karar veremiyordun bir türlü nasip böyleymiş

kızlar günaydın veeeeeeeeee 31 Mayıs

Gün kalmamış Ağustosa kadar dolu günler.Sadece 10 mayıs ve 31 mayıs boştu.31 Mayısı tuttuk.Ayrıca öz mutluyu tutmadık çünkü sahibi beni çok sinirlendirdi orad mayıs ayında 3 gün boştu ama fiyatı yükseltmiş bir de ben size o fiyatı demedim dedi bizi yalancı durumuna düşürdü. biz de gidip yıldızlar düğün sarayını tuttuk bizim arkamızdan 10 mayısı da aldılar ve salon ağustosa kadar kapandı.Hani diyordum ya içim rahat değil diye şimdi içim çok rahat sitesinde belki tam belli olmuyor ama burası çok şık kocaman avizesi var asil duruyor meğer ben bu salonu istiyormuşum.

burcucum 8000 ytl ne imiş bu gülüm yaa
altından falan mı :))
vazgeçin bence de o fiyatın altında ne güzel yatak odaları var :)) bu ise sadece başlık

Kızlar şimdiden düğün yapılacak yerler dolmuş diyorsunuz. Biz kısmetse Şubat'da nişan yazın da düğün düşünüyoruz ve bu konuda hiçbir çaba harcamıyoruz. E şimdiden doluysa her yer biz nasıl yer bulacağız. Evlenemeyecek miyiz yoksa:))

Back
X