2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayyy canım ne zaman düğün inşallah
benim yaklaştığında ne yaparım ben ya amansenağlama
daha var gerçi yaza ta benim
ay belli değil ama yaklaşırsa ne olur benim halim bilinmez...

canım 31 mayıs 2009 ama salon tutulunca çok başka oldum hihoyyyt

umarım herşey güzel olur:CüvCüv:

bende seneye yaza evlenecekler arasındayım ama sanırım size çok yabancı kaldım biraz geç oldu steye üye olmam

bende seneye yaza evlenecekler arasındayım ama sanırım size çok yabancı kaldım biraz geç oldu steye üye olmam

canım geç kalmadın tabi k hoşgeldin aramıza.Kendinden bahsedersen hemen ödeşirizkaydirigubbakcemile3 ne zaman nişanlandın düğün tarihin belli mi?:1hug:

canım geç kalmadın tabi k hoşgeldin aramıza.Kendinden bahsedersen hemen ödeşirizkaydirigubbakcemile3 ne zaman nişanlandın düğün tarihin belli mi?:1hug:

:) 20 temmuzda nişanlandım düğün tarihimiz de 2009 haziran sonu gibi düşünüyoruz ama net tarih henüz almadıkhihoyyyt

kızlar bende yeni katıldım aranıza okuyordum ama üye yeni olabildim umarım yabancılık çekmeden aranıza alırsınız benide :) benim düğün seneye gibi konuşuyoruz ama kısmet diyoruz tarih kararlaştırmadık askerlik varda

burca hosgeldın cnm hıcbısey ıcn gec kalmadın bılesın sendekı sabırda kımsede yok hanı yaa haa 4 yıl nan dılı kolay amanen
diğer arkdaslar sızlerde hosgeldnız sıtemız gene ınanılmaz yavasladı artık hızlansın yaa

:) 20 temmuzda nişanlandım düğün tarihimiz de 2009 haziran sonu gibi düşünüyoruz ama net tarih henüz almadıkhihoyyyt

Canım gördüğüm kadarıyla istanbuldasın acele edin ne olur bizim tuttuğumz salonda ağustosa kadar ful doluydu.Birkaç gün hariç tabi.Bize mesela mayıs için 2 seçenek verdiler ya 10 mayıs ya 31 mayıs tabi ki 31 mayısı tercih ettik balayı dolayısıyla:sm_cool:

ayy inanmıyorum ciddimisin canım yaaa bizde bekliyoruz yılbaşından sonra tutarız diye hemen akşam nişanlımla konuşucam bu konuyu :mymeka: .. ben anadolu yakasındayım maltepe tarafında yani

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz teker teker hoşgeldiniz
sefalar getirdiniz....

Bütün yeni arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.inşallah hepiniz mutlu olursunuz

ayy inanmıyorum ciddimisin canım yaaa bizde bekliyoruz yılbaşından sonra tutarız diye hemen akşam nişanlımla konuşucam bu konuyu :mymeka: .. ben anadolu yakasındayım maltepe tarafında yani

iyi akşamlar bende maltepede yer balıyorum aklında olan yerler varmı çok az kaliteli yer var kardelen düğün salonuna bakcaz maltepede kartalda tanrıverdi var bunlar hakkında bilgin varmı biz bu hafta sonu bakıcaz

arkadaşlar salonlar bakılmaya başlandıda gelinlik işini napıyorsunuz

arkadaşlar salonlar bakılmaya başlandıda gelinlik işini napıyorsunuz

burdayım cnm :1closedeyes: bakarsın sızden once ben gıderım bız 4 kez dğün yaptık hespsındede salonu 7 8 ay once anca bulduk gelınlık konsuna gelınc eben nısanlık dıktrdım tam 3 ay once sıpars verdım anca gelınlık ıcınde aynı eğer modelı kendın cıkartrsan yok model ustunde yaaprsand gene 2ay once bak derım cok eksık cıkıyo son ana asla bırakmayın

hayırlısı olsun canım
en kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz kimdir nerden
merakta bırakma bizi

bızım memleketlı cnm aılem cok ıstıyo bakalım naısl olcak ctesı gıdıp bı yerlere konuscaz dun konustuk ama bukez yalnız konuscaz :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…