2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bu resimleri nasıl koyuyorsun buraya

Canım ben de bilmiyordum yeni öğrendim.belli olmuyor mu kaydirigubbakcemile3
"Evlilik hazırlığı-Mısranın nişanından bikaç kare" başlığında birinci sayfaya gir.orda bi arkadaş resimli şekilde çok güzel anlatmış.ordan sen de kolayca anlarsın canım

Evet evet canım aynen o.didosh koymuştu resmini.hele saatli olması var ya süper.başında beklemek zorunda kalmıyosun.o sana ayarladığın süre bitince haber veriyo diiiiit diiiiit

kızlar bu da benim kahvaltı takımımdan bi kaç parça :)) evde kendim çektim fotoğrafını:CüvCüv: kütahya porselen hihoyyyt

arkadaşlar geç oldu ben kaçar yarın görüşmek üzere herkese iyi geceler

Evet şekerler.haklısın rasiba geç oldu canım.ben de kaçar.hepinize iyi gecelerrrrrrrrr tatlı rüyalarrrrrrrrrr.sıkıntılarınız dertleriniz varsa uçup gitsin inşallah

bızım memleketlı cnm aılem cok ıstıyo bakalım naısl olcak ctesı gıdıp bı yerlere konuscaz dun konustuk ama bukez yalnız konuscaz :jeyyar:

Böcük bakıyorumda hiç boş durmuyorsun.
Bu ailenin çok istediği ile görüşecem diyorsun da kayserili ne olacak :uhm:

kızlar günaydın akşam güzel muhabbetler olmuş .

kız böcük hayırlısı olur umarım hakkında.Umarım çok mutlu olursun

Böcük bakıyorumda hiç boş durmuyorsun.
Bu ailenin çok istediği ile görüşecem diyorsun da kayserili ne olacak :uhm:

gunayıdnlar kkızlarr :1closedeyes:
suan hıcbısey bellı deıl cnm aılemın fıkrıde cok onemlı onlar cok ıstedı bu haftada buluscaz konuscaz zaten kesın bısey yok tanısmamız lazım kayserılı ye gelınce ona anlattım bak dedım benı sureklı ıstemeye gelıolar ve bu gelenı aılem cok ıstıyo buna vermese baskasına verıı dedım bana hala 4yıl bekle dıo bakak ya hayrlısı ne ıse o olsun yerimseniben

rasıba herseyın cok guzel hepınız ınsallah hayrlı gunlerrde kullanırsınız
elısaa kahvaltı takımın cok sekr bende kısmetse porlandtan alcam cok hosuma gıdıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…