R
Roselin
Ziyaretçi
bu arada bizde güne karar verdik
4 TEMMUZ c.tesi
Hayırlı olsun canım :teytey: çok sevindim.inşallah yuvanda mutlu olursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada bizde güne karar verdik
4 TEMMUZ c.tesi
Pardon canım ya.aceleyle okurken sen de tarih aldın sanmışım.dikkatsizliğimin kusuruna bakma.darısı başına inşallah a.s
Hayırlı olsun canım :teytey: çok sevindim.inşallah yuvanda mutlu olursun[/QUOTE
çok çok tşk inşallah hepimiz.ama dün düğün salonlarına baktık maltepe*kartal arası biri 4 milyar biri 5 milyar 4 milyar olanı beğenmedim ama 5 milyar olanda haftasonu yemekli yapıyo yani mecbur kılıyo kişi başı 22 milyon yemek dediğide pilav tavuk patates 1 bardak kola 400 kişi 8 milyara falan geliyo ama bu salon tam benim istediğim gibi napcaz bilmiyorum bide 4 milyarlıkta yer kalmamış siz geç kalmışınız dedi yer bakmakta napcaz roselin ne diyorsun 8 milyarlık için
çay setim kızlarrr... korkmazdan aldım 140 ytl 12 kişilik takım bozulmasn bardak sıkıntısı yaşamiim die bardaksz aldm alırım düz çay bardaklarından ohh missss:)
![]()
çay setim kızlarrr... korkmazdan aldım 140 ytl 12 kişilik takım bozulmasn bardak sıkıntısı yaşamiim die bardaksz aldm alırım düz çay bardaklarından ohh missss:)
![]()
Hayırlı olsun canım :teytey: çok sevindim.inşallah yuvanda mutlu olursun[/QUOTE
çok çok tşk inşallah hepimiz.ama dün düğün salonlarına baktık maltepe*kartal arası biri 4 milyar biri 5 milyar 4 milyar olanı beğenmedim ama 5 milyar olanda haftasonu yemekli yapıyo yani mecbur kılıyo kişi başı 22 milyon yemek dediğide pilav tavuk patates 1 bardak kola 400 kişi 8 milyara falan geliyo ama bu salon tam benim istediğim gibi napcaz bilmiyorum bide 4 milyarlıkta yer kalmamış siz geç kalmışınız dedi yer bakmakta napcaz roselin ne diyorsun 8 milyarlık için
Ya canım bana kalırsa 8 milyar çok pahalı.mutlaka bulursunuz bi yer.biraz daha araştırın derim.yemekli düğünü ben sevmiyorum aslında.herkesin aklı fikri eli gözü kulağı tabakta oluyor.şakır şakır lokanta gibi.o parayı ödemek sizin için sorun değilse tamamdır ama eğer zorlayacaksa o zaman tekrar düşünmek gerekir.malum para çok değerli hele de bu günlerde :1rolleyes:
rasiba teşekkür ederim tatlım evet çay setleri biraz pahalı ama misafirlere çıkarmak için takım iyi oluo şık duruo
düğün salonu istediğin gibiymiş ama menü bana braz zayıf geldi açıkcası öle yapıcana yemeksiz yap daha ii
Çay setini ben takım almicam pahalı dedim.parça olarak alim dedim.hani 12 tabak çay kaşığı vb.adam da bana öyle de yapabilirsin,ama hem kalitesi düşük hem de arada fiyat olarak pek fark yok dedi.ben de set ısmarladım
ya 8 milyar tabi bizim içinde çok çünkü daha çok masrafımız olacak ama fazla düğün salonu alternatifi yok bu beğendiğim salon hafta sonu yemeksiz yepmıyo zaten verdiği yemekte 22 milyonluk hiç bişey yok
ayyy ne güzel bi forumumuz var ya herkes birbirine can-ı gönülden yardmcı oluo ay ben aldm onunki aynı olmasn fln filan kimse yapmıo valla yeri gelio yakın insanlarn bu kdr yardmcı olmu hepinize teşekkürler hatunlar..
ayyy ne güzel bi forumumuz var ya herkes birbirine can-ı gönülden yardmcı oluo ay ben aldm onunki aynı olmasn fln filan kimse yapmıo valla yeri gelio yakın insanlarn bu kdr yardmcı olmu hepinize teşekkürler hatunlar..
canım çok haklısın burda gerçekten birbirimizi çok iyi anlıyoruz mesala ben çay seti kafamda vardı karar verememiştim seninkini görünce korkmazın sitesine girdim hemen yarın çeyizlerimi aldığım bi mağaza var ona seninkinin aynısını sipariş vercem
heleki burdan bi yemek takımı beğendim uğur böceği almıştı aynısından birçok kişi aldı bende bugün sipariş verdim