2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

downloadBLOB.jsp

25 ytl
arkadaşlar netten bugün bu schafer marka bıçak setini sipariş ettim yarın gelir inşallah tahtası çok hoşuma gitti bide benim mutfağımdaki herşey kırmızda bu kırmızı tahtaya bayıldım

rasibaaaaaaa kızzzzzzzz aynısının siyahını aldm ben tahtası evet çok güzel ama braz ağır bıçakları da açtrmak yeni bileyletmek gerektiğini söledi satıcı bana kullanıcan zmn yaptr dedi böle üretiliomuş ama gayet keskin o haliyle de

ben ne alsam nişanlım ha bi bunu alamadığımız için evlenemiyorduk şimdi evleniriz artık diyo

Kızlar evlendikten sorada bırakmayalım birbirimizi.ben muhtemelen depresyona gircem yeni hayatıma alışana kadar.yalnız bırakmayın.bu gecelik benden bu kadar.yatayım artıkın :D iyi geceler canlarım

hayırlı olsun sana da canım.o pembe takıma da ben bayıldım.ne kadar güzel

gerçekten çok güzel fincanına kaşık çatallarına kadar herşey şık amerikan serviside var ben kahvaltıda bunları kullancam düz tabağı tam kahvaltılık 2 takım sipariş vardim biz kalabalık aileyiz benim ailem gelse 7*8 kişi oluruz ayrı ayrı modelleride sevmiyorum sofrada

Kızlar evlendikten sorada bırakmayalım birbirimizi.ben muhtemelen depresyona gircem yeni hayatıma alışana kadar.yalnız bırakmayın.bu gecelik benden bu kadar.yatayım artıkın :D iyi geceler canlarım

inşallah bende çok düşünüyorum zor olcak biraz.iyi geceler

istanblue sanada iyi geceler bende yatıyorum site ne kadar hızlı 2 gün beklememize deydi

selam kızlar herkes iyidir umarım
birkac gundur bana zaman gecmedi dogrusu her gece geliyorum ama forum yok.
umarım bundan sonra bu kadar uzun sure ayrı kalmayız.

Günaydın Kızlaaaarrr.
Uzun zamandır görüşemiyoruz.İşler bitsede toplansak artık sositososito

Günaydın bayram şekerleriiiim a.s. Nasılsınız bakalım görüşmeyeli kaydirigubbakcemile2

kızlar takvimimi de düzelttim düğünüme 7 ay 8 gün kalmış sadece

midi fırınımla elektrik süpürgemi alırsam hazır sayılırım evliliğe:emir_bebek:

gunaydın kkzlarr nasılsınz alev hadı gozun aydın darısı basıma ıns
turuncu sıcel naslsınz kızlar

herkese günaydın hatunlar özleştik valla zaman geçmio ya dün geçen gün nevresim almıştm yine (annem deli oluo:)))) resmini ekliim bari
days in colours 64 ytl
dy64ytltl6.jpg

herkese günaydın hatunlar özleştik valla zaman geçmio ya dün geçen gün nevresim almıştm yine (annem deli oluo:)))) resmini ekliim bari
days in colours 64 ytl
dy64ytltl6.jpg

Günaydın istanblue...
Nevresim takımın çok hoş.Güle güle kullan yerimseniben
Annen niye deli oluyo bakim kaydirigubbakcemile3

Back
X