Kız daha alamadın mı süpürgeni :icecream:
hayır canım almadım karar veremiyorum kullanışlı olsun istiyorum.Belki arkadaşlar fikir verir burda senin ve cbelli biliyorum diğer arkadaşlar süpürge alıcam ne dersiniz ne önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız daha alamadın mı süpürgeni :icecream:
Günaydın istanblue...
Nevresim takımın çok hoş.Güle güle kullan yerimseniben
Annen niye deli oluyo bakim kaydirigubbakcemile3
gunaydın kkzlarr nasılsınz alev hadı gozun aydın darısı basıma ıns
turuncu sıcel naslsınz kızlar
hayır canım almadım karar veremiyorum kullanışlı olsun istiyorum.Belki arkadaşlar fikir verir burda senin ve cbelli biliyorum diğer arkadaşlar süpürge alıcam ne dersiniz ne önerirsiniz?
gunaydın canım
ben bekonun sessız calısan elektrık supurgesınden aldım suan tam olarak modelı bılmıorum cunku ceyız gıdene kadar aldıgım yerde olucak.Şeniz
canım ben philips maraton aldım çok araştrmıştm teyzem de kullanıodu bu süpürgeyi çok tavsiye etti kullanan herkes çok memnun hem çok az sesle çalışıo hem emiş gücü fln çok güzel sen ayarlayabiliosn ztn emiş gücünü en güzel yönlernden biri bu. toz torbasz haznesi yıkana bilio hepa filtreli en ufak tozları bile yakalıomuş toza alerjisi olanlar için fln çok iii benim burnum kaşınır mesela toz alırken maske takcam:roflol:
torbasız mı canım aldığın süpürge ve rengini söylersen belki bulurum netten?
sanırım torbasız rengıde kırmızı sessız dıe aldım sevmıorum gurultuyu :)
gecen yıl 250ye almıstım amaCADIARZU
ben siyah olanını aldm canım braz pahalı biliosndur 600 fln ama kampanyaya girio 400 küsür oluo takip et nette fln ama çok güzel
resmi yok ama sanırım o 230 ytl torbasız red yazıyor iyi günlerde kullan canım düğün tarihin belli oldu mu aynı gün mü evlenicez?:icecream:
11 tane nevresim oldu hayatım ondan yeter artk dio :dance: 12 mydi yoksa:uhm: ben bile unuttum sayısını:roflol:
Aaaaaa :1shok:
Kız napacaksın o kadar nevresimi.2 haftada bi değişsen 6 ayda bi sıra gelir kafamçokkarıştı.Çok yer kaplamasıda cabası.
Biz en iyisi kk olarak sana yasak koyalım :teytey:
sszzkk canım takvimini iş yerinden ayrılacağın güne ayarlamışın.Ayrıldığın için seviniyormusun üzülüyormusun ?
Bende bi ara takvim yapayım dedim.İşten ayrıldığım gün benden mutlusu olmayacak çünkü :roflol:
saolun sıbelım turuncum ıyıyım bende nolsun sbh sabah spor yaptım yengem ceyıslerımın yerını değiştrmış kırılcakları alta ağırları uste 7de kalktım gerı aynı sekılde koydum
ıstanbue cok harıka gule gule kullan