2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı :utangac:

çok güldüm kızlar ya,ama arkadaşınız doğru söylüyor,gün boyunca çok sulu şeyler yemeyin,mümkünse,sudan,meyve suyundan felanda uzak durun.gerçekten sıkıntı oluyor.ben gelinlikle evden çıkıp,kuaföre gitmiştim.kuaförde girdim en son,saç yapılırken mecbur çıkartıyorsun zaten.kızlar birde makyajım yapıldıktan sonra ben 2-3 yudum meyve suyu içmiştim.kırmızı rujun üzerine makyöj parlatıcı sürmüştü,az daha gelinliğime damlıyordu,kırmızı kırmızı,peçeteyle sildim hemen:1rolleyes:
ne çok şeyi düşünmek zorundayız biz bayanlar,erkekler daha rahat bu konuda

Ben kaçtım hadi kendinize iyi bakın
bakın sakın çok yazmayın oku oku 2 saat geçiyo valla lülülülülülü

yasmincim çok sevindim gelinliği almana bizden sonrakilere satarız mirmirmirmir

jülide

sen esra pozan la anlaştım demiştin.. bende çok begeniyorum canım onu.ve ucretini gercekten çoooook merak ediyorum. ha bi de ankara ya geliyor mu?

Oku oku bitmedi be akşam gitmiştim halbuki saat 4 gibi.kaynatmışnız:) amannnn tuvalet falan gelmesin nolur gelinliğin içinde

jülide

sen esra pozan la anlaştım demiştin.. bende çok begeniyorum canım onu.ve ucretini gercekten çoooook merak ediyorum. ha bi de ankara ya geliyor mu?

Merhaba canim, her yere geliyor ama yol masrafi sana ait o zaman. Ben 1000 TL anlasdim. Bütün gün cekim yapacak ve bütün resimleri jpg olarak bana verecek. Sonra birde 30 tanesini program ile degistirecek. Toplam 1200 resim oluyormus canim. Daha ayrintili istersen mail adresine gönderebilirim. Ama simdi eve gidecegim. Malum daha kütüphanedeyim :utangac:

Ben cikiyorum kizlar. aksam 21 gibi tekrargirerim belki. Ha Esra Pozani merak eden var ise Facebook'da üye. Oradan resimlerine bakabilirsiniz.
Kocaman öptüüüüüüüüüüümmmm

Ben geldimmmmmmmmmm,kociş ancak gitti,bugün fena halde aşk böcüğü durumundayızda :))))))

Geçmişi biraz okudumve çok güldüm tuvalet meselesine.Bir şekilde halledersiniz canlarım takılmayın böyle şeylere.Kirlenirsede kirlensin napalım:)

Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..

scarletyatak.jpg

scarletyemek.jpg

felıcıty yatak odasını cok begendım gule gule kullan
bunun fıyatı ne kadar acaba

Epeyce pahalıydı bu takım hatırladığım kadarıyla cnm.Sitesindende bakabilirsin.Özel serinin içindeydi bu model.

Hay Allah ya hani ben küsüp gitmiştim : )

kıslarr kuaför işlerini halleden oldumu buaralar çok taktım bu konuya bulduğum yerler var tabiki ama emin olamıyorum malum zamanda azalınca daha bir stres oldum lütfeeeeen yardımmmm

yahu ben şu tepede ki reklam varya islami evlilik sitesi diye.ona uyuz oluyorum yaaa.abicim islamı bu kadar ayaklar altına almayın yaa.herkes dinini kendi içinde yaşasın bırakında.ne yani diğer evlilik siteleri islama aykırı mı?tövbe yarabbim yaa.bak sinirlendim akşam akşam!!!

bir kaç defa bu topiğe fikir almak adına bişeyler yazdm ama saolun kimse yardmcı olmadı neyse sanırım sonradan giriş olduğu için cvp alamadım :( yinede herkeze teşekkürler yardımcı olsanızda olmasanızda..iyi akşamlar

bir kaç defa bu topiğe fikir almak adına bişeyler yazdm ama saolun kimse yardmcı olmadı neyse sanırım sonradan giriş olduğu için cvp alamadım :( yinede herkeze teşekkürler yardımcı olsanızda olmasanızda..iyi akşamlar

canım benim ben antalyada yaşadığım için cevap vermedim sana.senin yaşadığın yerde ankara yazıyodu.ben hayatımda ankarayı görmedim ki kuaförleri hakkında sana yardımcı olayım.ama başka bişey varsa yardım ederim seve seve :1hug:

Back
X