Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya aklıma ne takıldı biliyomusunuz
ben çok sık tuvalete giderim normalde
acaba diyorum düğün günü sabahtan giydiğim o koca gelinlikle ben gün boyu nasıl tuvalete gideceğim hele birde telaştan stresten daha çok gelir benim
puff benim gibi düşünen varmı![]()
jülide
sen esra pozan la anlaştım demiştin.. bende çok begeniyorum canım onu.ve ucretini gercekten çoooook merak ediyorum. ha bi de ankara ya geliyor mu?
Mobilyacımdan çok memnunum aysuncum, bilirsin bornovada doğtaş atila var oradan aldım..birşeye ihtiyacın olursa niyazi beye benden selam söyleyin o size yardımcı olur yerimseniben mobilyalarım ise bunlar..koltuk takımının fotoğraflarını bulamadım o da comfort modeli bakır rengi deri ve simli krem rengi kumaştan oluşan bir kombinasyon..
![]()
![]()
felıcıty yatak odasını cok begendım gule gule kullan
bunun fıyatı ne kadar acaba
bir kaç defa bu topiğe fikir almak adına bişeyler yazdm ama saolun kimse yardmcı olmadı neyse sanırım sonradan giriş olduğu için cvp alamadımyinede herkeze teşekkürler yardımcı olsanızda olmasanızda..iyi akşamlar
yok mu kimsecikler iki laflayalım da şu sinirlerim yatışsın bari.kızzllaaarrrrrrrrrrrrrr