hepinize selam..
bugun çok mutsuzum kızlar..
kına gecesi yapamayacağız
hepinize selam..
canım üzüldüm senin adına belliki yapmak istiyorsun peki neden yapamıyorsunuz
ama keşke bende yapamasammmmmmmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tamam ama sende ertesi günü taze gelin ve 1 günlük evli olarak benim düğünüme geliceksin sözmüüüüüüüüüüüüüüüüüüklava:
hepinize selam..
amaaasenağlama ben gelinlikle senin düğüne gelecektim.ozaman sen benim düğünüme gelirsinnnn.kaydirigubbakcemilesen gelmezsen zorlan getiyiyim
sağol canımm bi zayıflıyımd o zaman gör sen benikhena tatlım süpersinn çok beğendim ben
üzülme canımm niye yapamıyosunuzhepinize selam..
tamam ama sende ertesi günü taze gelin ve 1 günlük evli olarak benim düğünüme geliceksin sözmüüüüüüüüüüüüüüüüüüklava:
sağol cicim bizde seni özledikresimdeki halin gayet iyi khenaaaa:)))
özlemişim sizllerii ya:)))))
burda yazmaktan msn ve facebook aklıma gelmiyo hiç açmak arkadaşlar mesaj atmış niye girmiyon diye bende dedimki ee ben netin başındayım zaten ozaman niye msn ve facebok açık değil o zaman fakettim onları açmayı unuttuğumu artık sanki tek arkadaşlarım siz varmış gibisin bana yetiyorsunuz sizle konuşmaktan başkalarına sıra gelmiyoo müşteri siparişleri istiyo ben burdaaa sizle yazışıyom.
nişanlımda diyoki sen çalışma hiç otur borçların günü gelceği zaman kadınlar kulubunden istersin para
neden tatlım...
olsun sende düğün yapacaksın
sen yapmak istemiyormusun Rasibacım
:roflol: :roflol: :roflol: süpermişş istersin aramızda para toplar sana veririz artık napalım arkadaşlık ölmedi yaa :dilcikar:
ölmediii demi doğru söyle allah aşkına ona göre ya çalışacam yada burda yazmaya devam edecem
Rasiba sıkma canını benim düğüne gelirsin nilo sen ben halay başı yaparız :teytey: suzi de kın akıyafetleriyle gelir kaydirigubbakcemile3
sağol canımm bi zayıflıyımd o zaman gör sen beni
üzülme canımm niye yapamıyosunuz
yuhh nilo yaa benide bu kötü emellerine alet etmeye çalışıyo rasiba ya ilk gün düğünemi gidilir yaaa
sağol cicim bizde seni özledik
keşke bendeee
neden tatlım...
olsun sende düğün yapacaksın
sen yapmak istemiyormusun Rasibacım
aa neden canım arkadaşımmm:teselli:
bende yapmıycam %80 ama kendim istemedğim için yapmıycam
sen neden???
üzülme canımm niye yapamıyosunuz
Yaa açık msn zaten sadece çevirim dışı duruyorum ama yazmadı senağlama
hepinize selam..
burda yazmaktan msn ve facebook aklıma gelmiyo hiç açmak arkadaşlar mesaj atmış niye girmiyon diye bende dedimki ee ben netin başındayım zaten ozaman niye msn ve facebok açık değil o zaman fakettim onları açmayı unuttuğumu artık sanki tek arkadaşlarım siz varmış gibisin bana yetiyorsunuz sizle konuşmaktan başkalarına sıra gelmiyoo müşteri siparişleri istiyo ben burdaaa sizle yazışıyom.
nişanlımda diyoki sen çalışma hiç otur borçların günü gelceği zaman kadınlar kulubunden istersin para
geliriz kuşum seninkine gelmezmiyiz yasmine ile birlikte kurtlarımızı dökeriz kovada getiririz seninki ne zamandı canım ,nerde hangi salonda
anladım canım üzme kendini belki daha uygun bişi bulunur düğün salonu almazda çay bahçesi açık alan falan olur..düğün nişanlımın ailesinin olduğu şehirde yapılacak. Bu yüzden düğüne herkes gelemiyecek. Bende burda kına gecesi gibi küçük bi düğün yapmak istiyorduk. Ama malesef bütçe ayıramıyoruz kına gecesi için. Kına gecesini evde yapamayız baktığımız yerleden 900den aşağı değil. Eğer yaparsak borçlanmış olucaz. senağlamasenağlamasenağlama
bizde de ole ama biraz naz yapıcam bu sefer kaydirigubbakcemile3yazar yazar üzülme bizde arada oluyoz böle akşamı bişi olmamış gibi buluşuyoruz.
bizde de ole ama biraz naz yapıcam bu sefer kaydirigubbakcemile3
khena, fotolara baktım neren tombik kız senin. gayet iyisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?