2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kına gecesi için bir öneri en yakın kız arkadaşlarınıza duvak alın beyaz, size kırmızı duvak hepiniz saçları açık bırakın bukle bukle altta kotlarınız:))sonra eller havayaaaaaaa:)

ay çok güzel fikir senin fikirlerine bayılyorum yaa Şeniz

bende bekliyorummmmmmmm :dilcikar: :dilcikar:

sanane kızım ankarada mı yapcan sen kınanı hihoyyyt
ama bakın istanbul için kına gecesi önerisi sunabilirim. benim kuzen maltepe sahilde yaptırmıştı orayı ben bulmuştum. :jeyyar:

ama bakın istanbul için kına gecesi önerisi sunabilirim. benim kuzen maltepe sahilde yaptırmıştı orayı ben bulmuştum. :jeyyar:

seni evire çevire döverim arzu söylemedi demeee klava: klava:

madem fikirlerin var neden söylemiyorsunn malum ben maltepede oturuyorummm klava: yicen zopayı bakk

seni evire çevire döverim arzu söylemedi demeee klava: klava:

madem fikirlerin var neden söylemiyorsunn malum ben maltepede oturuyorummm klava: yicen zopayı bakk

sordunmu olumm :mymeka:
hep oklava hep oklava şamar oğlanına döndüm kafamı bıraktın adamdaa lülülülülülü
tamam dur yerin ismini unuttum sorayım bide fiyatını öğrenirim. :mymeka:

kızlar ya bu arada hiç birimiz davetiye olayına başlamadık değil mi ??

( yani ben başlamadım tabiikide :roflol: )

merak ettim de

anadolu yakası fikirleri bana uymayı malesef. benim en çok istediğim hamama gitmek.
inşallah gidebiliriz. kına için yerde hiç bakmadım. sokakta da yapabiliyoruz.

muhaha emrinize amadeyim kızlar sömürün beni:)))

hihoyyythihoyyytyaşasınnn o zaman söle bakımmm nikah kıyılırken güzel ilginç bişi olsun.
dün bi topic açılmıştı böle şiirli bir evet demek hoş geldi senden de alalım fikirler görselde olabilir yanii :1hug:

ben davetiyelere bakalı çok oldu. ama karar veremedim. fikri olan varsa sunsun lütfen.

kızlar ya bu arada hiç birimiz davetiye olayına başlamadık değil mi ??

( yani ben başlamadım tabiikide :roflol: )

merak ettim de

yok ya bana daha çok uzak davetiye olayı ole bakıyom arada ama şimdilik bişi yok

anadolu yakası fikirleri bana uymayı malesef. benim en çok istediğim hamama gitmek.
inşallah gidebiliriz. kına için yerde hiç bakmadım. sokakta da yapabiliyoruz.

valla ben kına yapmak istemiyorum ama yaparsam açık havada olsun istiyorum. bizim orda halı saha basket sahaları falan var onlar olabilir. diğer alternatifte çay bahçesi var aslında düğün salonu yazıyo ama ufacık bi yer böle çayırlık çimenlik kimse orda düğün yaptırmıyo onun için. ancak kına için uygun olabilir hatta bir ara 200 tl die duydumm delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım peki ne kadara mal olmuştu hatırlar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…