Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcucello napıyosun kızım hiç sesin çıkmıyooooo
evet galiba baksana rüya gören görene mısra sende gördünmü böyle bir rüya dicem ama sen gayet relax sınlülülülülülü
evlendikten sonra ne göreceğimi merak ediyorum.. pink o evli arkadaşına sorsana evlendikten sonra yemek rüyası görmüşmü :roflol:
enya da çok güzel.
aysun, sana yazıcaktım atlamışım sonra evlere bakmışsınız karar verdinizmi. gelinliğin bir dahaki provası önemli orda dikakt et canımcım. ayrıca kolay gelsin işyerinde.
rasiba sordunda unuttum şimdi geldi aklıma.
benim düğün kayışdağı yeditepe üniv e yakın bi yerde
sen nerdeydin
Aysuncum benim de aklımda hanifi var dediğim gibi bi görüp konuşmak makyözünü ve malzemelerini falan görmek istiyorum..cumartesi günü ben de geleyim beraber gidelim konuşalım dicem ama sadece sabah boşum ben de..damatlık almaya, düğün yemeği bakmaya falan gidicez nişanlımla..bir tek bu cumartesi izinli de..sen hangi fotoğrafçıya gideceksin..ben karşıkayadaki güven diye düşündüm..off bir de annem tutturdu evden çıkacaksın diye..allam bu kuaför-fotoğrafçı-ev-nikah dairesi sıralamasını nasıl yapıcaz..ay bi de yemek çıkardı kadın başıma..aç açına gezilmezmiş bütün gün..:uhm:
pinkcim aşkolsun ben burdayım :)