2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

öyle sanırım insanın evine gidip onun için bişeyler yapması uğraşması okadar güzel bir duyguki benki iş yapmayan biri olarak yaladım yuttum evimi

iyi geceleeeer
yaa yine kimse yok topikte herkes uyumuş
neyse ben de bir geçmişi okuyayım bakalım neler kaynatılmış benim yokluğumda

evet galiba baksana rüya gören görene mısra sende gördünmü böyle bir rüya dicem ama sen gayet relax sın :D lülülülülülü
evlendikten sonra ne göreceğimi merak ediyorum.. pink o evli arkadaşına sorsana evlendikten sonra yemek rüyası görmüşmü :roflol:

tamam khenacım sorayım bakalım evlendikten sonra ne tip ruyalar görmeye başlamış arkadaşım delikafadulden kaydirigubbakcemile3

enya da çok güzel.

aysun, sana yazıcaktım atlamışım sonra evlere bakmışsınız karar verdinizmi. gelinliğin bir dahaki provası önemli orda dikakt et canımcım. ayrıca kolay gelsin işyerinde.

tubiscim dün baktığımız ikinci ev nişanlımın çok içine yatmıştı ama ben o fiyata çok da iyi biryerde olmasına rağmen çok beğenmesem de olabilir dedim ama hiç yuva gibi hissedemedim orayı hatta dün gece yattım oraya yerleştiğimizi falan hayal ettim ama çok büyük bir huzursuzluk vardı içimde en sonunda gecenin 2sinde mesaj attım benimkine ben orada mutlu olamayacağıımı hissettim diye ,vazgeçtik,yani çok ilginç bir histi canım nasıl anlatsam oraya taşınsam sanki huzurlu olamıcam, hergün ailemin evine dönmek isteyecekmişim gibi geldi benneyaptımki

rasiba sordunda unuttum şimdi geldi aklıma.
benim düğün kayışdağı yeditepe üniv e yakın bi yerde
sen nerdeydin

khena canım fotolarını gördüm hiç öyle şişman falan da değilsin yasakkelime bence kaldır şu kilo çizelgeni de evlilik geri sayımıyla ilgili yeni bir tane koy tatlım yaa hem ne kadar kaldğını görürüz bizde hihoyyyt
bak kaldırmazsan :oklava:

Aysuncum benim de aklımda hanifi var dediğim gibi bi görüp konuşmak makyözünü ve malzemelerini falan görmek istiyorum..cumartesi günü ben de geleyim beraber gidelim konuşalım dicem ama sadece sabah boşum ben de..damatlık almaya, düğün yemeği bakmaya falan gidicez nişanlımla..bir tek bu cumartesi izinli de..sen hangi fotoğrafçıya gideceksin..ben karşıkayadaki güven diye düşündüm..off bir de annem tutturdu evden çıkacaksın diye..allam bu kuaför-fotoğrafçı-ev-nikah dairesi sıralamasını nasıl yapıcaz..ay bi de yemek çıkardı kadın başıma..aç açına gezilmezmiş bütün gün..:uhm:

canım valla bende seninle gitmek istiyorum iki kişi daha iyi pazarlık ederiz hem, sen çalışıyomusun peki ben çalışıyorum ama genelde bir tatilim hafta içine denk geliyor cumartesi uygun değilsen hafta içine de bırakabiliriz...canım ben fotografçının adını hiç hatırlamıyorum hep otobüsle geçerken çok ilginç ve klasik stüdyo fotoğraflarından farklı çalışan bir yer görüyorum hep oraya gideyim çalışmalarını göreyim beğenirsem adını öğrenir sana da bildiririm ama ikinci tercihim kesinlikle foto güven benimde geçen sene bir arkadaşım gitmiş memnun kalmıştı oldukça a.s

ayıpsın topiğin gece bekçileri burda :)
ba arada elif izinliydi ya bugun giremedi kk ya diye hepinize selam soyledi :)

tubiiiis bu arada unutmadan yazayım canım ne durumda senin gelinlik işi,var mı bi haber tatlım Şeniz

boş boş oturdum büyüttüm diyosun yani :içelim:
aslında dünkü yorgunluk bana da yetti bende hiç bişey yapmadım bugün
dün gelinliğimin altına giyeceğim ayakkabımı seçtim ya sanki çok önemli birşey atlatmışım gibi geliyo :smiley-cool:

ya bende sadece geri kalan işler için plan yaptım. sıraya koydum..

biliyosun daha resmi olarak tarih almadık,yarın saglık ocagına gidicez.
nufus kayıt orneklerimizi zaten almıstık.. başka nereye gidecez tam anlayamadım.muhtar,verem savaş,noter falan mı? bazıları onlara da gidilecek diyo,bazıları gidilmeyecek diyo. tam anlamadım.

onun dısında c.tesi tunalı da ki gelinlikçileri gezicem belki gelinlik ayakkabası bakarız.
bi ihtimal beyaz esyaları alıcaz(anneme bağlı)
salon ve yatak odası storlarını almam lazım.
davetiye almamız lazım

kira evine duşakabin yaptırmamız lazım
en son da saç,makyaj,foto işleri ile ilgilenicem..

başka da bişey kalmadı zaten :)

ne güzel herşeyi sıraya sokmuşsun bile
bence önce nikah dairesine git onlar zaten tam olarak neleri istediklerini bir liste olarak veriyorlar size hem bazı şeyleri boşuna almamış olursunuz
mesela bizim nikah sarayı her yerdeki sağlık ocaklarını kabul etmiyodu belli adresler vardı sadece oradan alınanlar geçerli sayılıyordu..
bu arada senin evlilik çizelgendeki doğru zamanı gösteriyor dimi yani 3 ay 15 gün kaldı ;)

şu aralar siemens de sanırım kdv ve ötv yoktu aslında beyaz eşya almanın tam zamanı burcucum gelinlik işinde de şans diliyorum sana umarım güzel haberlerini alırım ayakkabı işi kolay zaten birtek kuaför işini sıkı tutsan iyi olabilir çünkü sen tam sezonda evleniyorsun

canım takvimim 20 haziranı gosteriyo :(

bi ilgilenipte düzeltmedim

bliyo musun evlilik sonrası kadınlarda görülen bir depresyon varmış.
kadınlar evlilik hazırlıgında genelde tüm işleri seve seve yüklendiği6,7 ay kosusturdugu,sürekli bişeyleri planlayarak gectiği için,düğün bitip te balayına gittiklerinde ya da düğünün ertesi günü hayatlarında inanılmaz bir boşluk oluşuyormuş. eee şimdi naapcaz durumları yani. kosusturmaya alışan bünye koşuşturacak iş kalmayınca bu boşluk yüzünden depresyona giriyormuş :))

onu ben de çok sık düşünüyorum burcucum biliyomusun
hayatımda birşeyler monotonlaşınca hemen kendimi mutsuz hissetmeye başlıyorum güzel bile gidiyor olsa,şu anda beni oyalayan heyecanlandıran birşey var ya evlendikten sonra ?? o monotonlugu hiç yaşamamak için sık sık yeni şeyler bulmam lazım bir kere çocuk fikri olmadığı için sanırım hobilerle ilgili şeyler olcak ne bileyim bekleyip görcez aslında en güzeli.. inşallah.. hayatım boyunca evliliğimin monotonlaştığını hiç hissetmem :Saruboceq:

burcu ben yatayım artık yavaştan arkadaşım
biliyorsun sabahta çok erken kalkmıştım dayanamıcam artık daha fazla
öptüm çok seni
iyi geceler ve de tatlı rüyalar

Back
X